.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Мега фен
    Град
    <3

Били ли сте в такова състояние някога...

Толкова да ви е хубаво, красиво и уютно, да знаете защо, но да не искате да споделите с никого това си чувство, като знаете, че обикновено за такива неща не може да не си излеете душичката, защото ви изпълват. Имам предвид да ви е толкова, толкова красиво, че когато ви попитат "Ей, защо само се усмихваш, какво толкова си мислиш?" да отвърнете просто с усмивка и да замълчите. Да не можете да облечете в думички чувствата си, защото си мислите, че ако го направите ще обидите и омаловажите красотата им. Не можете да лепнете етикетчета на случващото ви се, защото не заслужава просто определение. Дори си казвате "Не... не ми се говори, не искам да урочасам всичко." Добре де... аз си го казвам... Защото не искам тези около мен да мислят вместо мен на глас, да споделят това, което си е само мое. Бля... едва ли някой ще разбере нещо от всичко това...
    почерпете се ^_ http://www.youtube.com/watch?v=BeC0p...ure=plpp_video (задължително се гледа с клипа)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

нова дизайнерска дрога, или..?

Мега фен
    Град
    <3
    Да?

сфйвепруврт
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на flawless_
    Да. Може би защото няма как да го опиша с думи, това си е мое вътрешно състояние някакво, и всичко в мен грее, не мисля за грижите и проблемите си и ми е радостно. Онзи ден ми беше така, иска ми се по-често да ми се случва.

И на мен ми се е случвало. Чувството е невероятно и лично аз имам такова усещане,че ако се опитам да опиша на някой как се чувствам всичкото това невероятно чувство ще изчезне. Много обичам,когато се чувствам така. (sun)

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    От доста време насам, всяка сутрин като се събудя и ме връхлита това чувство.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Разплака ме.

Супер фен Аватара на djipsito
    Редовно съм така последно време.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Да, случвало ми се е.
    женско

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не ми се е случвало май или поне не си спомням
    била съм много щастлива в определени дни, обаче напоследък живота ми е затрупан с глупости и май нямам време ''да се усмихвам и да съм изпълнена с уют и топлина''
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Не ми се е случвало ама разбираемо щот при мен нещата винаги да сложни....(Благодаря ти че ме садна с видеото ;х)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си