- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не издържам повече :Х:Х:(:(:(
Преди няколко дена писах по тази тема, но вече не мога да трая повече, мислих си че с времето ще спра да я харесвам и т.н, обаче точно обратното хлътнах толкова много , че чак стигнах до отчаяние.. никога не съм предполагал че ще стигна чак до тук заради момиче, тъпото е че или нарочно ме кара да чакам или наистина не си влиза в фейс и няма време напоследък, защото поне напреди като се засичахме имаше повече време. Не знам, не мога да си обясня на какво се дължи това влюбване, но е непоносимо. Предишната ми връзка която беше 2 години.. дори тогава не беше така както сега.. побъркващо е .. почваш да се вманиачаваш, дори почнах и да я сънувам(((((((((( как можах да го допусна да се влюбя толкова много в едно момиче :Х
( .
Я не ставай путка. Пиши на някоя друга тая като се прави, че я няма.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Хахаха ейй я се стегни, момче!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^Оооо, да .. в днешно време да си свестен значи, че си ПУТКА! .. егати жестокото определение.. смяяях! (безмълвна съм) ... По темата .. или действай направо или се примири някак с чувствата си, може да си има работа и за това да не влиза толкова често във Фейса, но може и да го прави нарочно, няма как да разбереш ако не изясниш всичко с нея![]()
Take the evil out the people, they'll be acting right,
cause both black and white is smokin crack tonight,
and the only time we chill is when we kill each other,
it takes skill to be real, time to heal each other ...
-2Pac-
Е ние кво да направим? Да ти пуснем някоя по-яка за да забравиш тая ли, кво?
Аз лично въпрос не виждам в темата...и мнение не си писал да искаш....