.
Отговор в тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Къде са свестните момчета???

Чудя се къде са свестните момчета в реалността, защото вече ми се струва че са само в книгите или по филмите. Наоколо е пълно с „играчи”, „бройкаджии” и разни други производни на „въздух под налягане”. Търсят момиче за 1 нощ, или „гадже-аксесоар” (колкото за авторитет пред приятелите), и когато те нарекат „кукло” те възприемат Буквално като потенциална играчка в ръцете си. Нима материалният свят, в който живеем, проми мозъците на мнозина до такава степен, че духовната връзка между хората се счита за отживелица? Чувствата са погребани някъде, тънат в забрава. Моята представа за свястно момче се гради именно върху духовните качества, а не външността (не казвам че тя няма значение, но определено е второстепенна). Свястното момче те уважава, разбира те (най-малкото се опитва да те разбере, ако не може), не те има за даденост, в очите ти вижда равнопоставен събеседник, грижа го е за това как се чувстваш и те подкрепя в тежък момент, забавен е, мил е, държи се възпитано, романтичен е, приема те такава каквато си, и най-вече...обича те, независимо през какво преминавате. Изобщо съществуват ли още такива в действителност, или съм обречена на вечна самота? Ако да, къде да ги срещна? Вече не знам какво да правя...
    Don't forget the smile...

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Това все едно аз съм го писала... Надявам се ЕДИН ДЕН да намерим човека за нас... Кога ли ще е този ден...?

Голям фен Аватара на toad
    Например да си смениш обкръжението ?

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Има свестни момчета, но не и на възраст 14-15-16 години.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    Чудя се къде са свестните момчета в реалността
    На майка ти в путката.

Аман от такива капризи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Има свестни момчета, но не и на възраст 14-15-16 години.
    Да.
    Друг е въпросът, че представите ви са нереални. И че не знаете как да привлечете вниманието на едно момче.
    Вместо да пишете теми, прочетете малко за това и лека-полека вкарвайте нещата в действие.

Смяната на обкръжението ще да е ключът, но въпросът е в какво обкръжение ще се намери някой, отговарящ на описанието ми за "свястно момче" :/
    Последно редактирано от fireflower : 02-12-2012 на 15:16

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе има свестни ама са рядкост ей...в повечето случаи вече са заети
    не се отчайвай търси и ще намериш подходящия

Тези, които те разбират, подкрепят и правят за теб всичко /и ти скачат изцяло по свирката, както индиректно си опитала да обясниш/ са или задръстени, или бедни, или грозни/непривлекателни за теб, или просто смотаняци, и сигурно ги игнорираш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Тези, които те разбират, подкрепят и правят за теб всичко /и ти скачат изцяло по свирката, както индиректно си опитала да обясниш/ са или задръстени, или бедни, или грозни/непривлекателни за теб, или просто смотаняци, и сигурно ги игнорираш.
    тези, които игнорирам, вече бях описала в първия пост -> „играчи”, „бройкаджии” и разни други производни на „въздух под налягане”. Един задръстеняк, грозник или смотаняк (накратко - комплексар) не би се осмелил да заговори момиче, такива обикновено си остават ергени.

Да, но те покриват изцяло добрите вътрешни качества, които искаш, но понеже имаш и други изисквания - Да е хубав, секси, ама да не е бройкаджия, да е само за мен, да ме уважава, да съм му равна, но независимо каква съм, да иска да е с мен.
    Такова животно няма.
    И има много момичета, които си го признаваме - не търсим висшата душевна красота, но, я виж ти - намираме идеални за нас хора !!! Защо не помислиш, че причината не е в това, че няма свестни момчета, ами в това, че си твърде лигава и не знаеш какво искаш !!!

Последните две изречения бяха сарказтични, или по-скоро удивителните накрая.
    Просто ме кефи да съм капитан очевиден.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на toad
    Мацката май игнорва всички типове момчета . Май е време да се насочи към своя пол

А може би смотанякът или задръстенякът (накратко - комплексар) е станал такъв, защото обществото ни толерира глупака и на пиедестал е простащината? Или може би същият комплексар не смее да заговори момиче, защото днешните госпожички мрънкате за някой, който да ви разбира и обича, а тичате по гъзовете на "въздух под налягане"?

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Да, но те покриват изцяло добрите вътрешни качества, които искаш, но понеже имаш и други изисквания - Да е хубав, секси, ама да не е бройкаджия, да е само за мен, да ме уважава, да съм му равна, но независимо каква съм, да иска да е с мен.
    Такова животно няма.
    И има много момичета, които си го признаваме - не търсим висшата душевна красота, но, я виж ти - намираме идеални за нас хора !!! Защо не помислиш, че причината не е в това, че няма свестни момчета, ами в това, че си твърде лигава и не знаеш какво искаш !!!

Последните две изречения бяха сарказтични, или по-скоро удивителните накрая.
    Просто ме кефи да съм капитан очевиден.
    Това че ти си срещнала "компромисен вариант" и вероятно си щастлива с него е чудесно. И все пак изглежда че възприемаш "вътрешните качества" за излишен лукс. След като не споделяш моите представи за "свестни момчета" (не търсиш душевна красота, като каза) защо изобщо пишеш по темата? Още повече - прибързано слагаш етикети на хора, които въобще не познаваш. Знам какво искам, просто още не съм го открила.
    Последно редактирано от fireflower : 02-12-2012 на 15:50

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Може би трябва да си занижиш критериите и да погледнеш малко по така на момчетата.
    Защо ги отделяш в групички "бройкаджии" и "задръстеняци" ..
    Ти се насилваш да търсиш момче и за това не го намираш. Момчета свестни и на по 14-15-16 има..
    Айде моля ви се..

Въпросът е в това как изглеждаш в очите на някой и как той ще те възприеме, за да се държи като нормално момче. /говоря като държание и прочие/

Щом намериш момче, което ти харесва.. и ти покрива всички критерии до 1.. кажи ни..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Голям фен Аватара на N1ksun
    Отново тази тема ...... Авторке на колко години си станала и все още не си разбрала , че перфектни хора няма ? Моето лично мнение е подобно на това на НомНом , доста си разлигавена . Момчета бол , накъдето и да се обърнеш стои един различен , уникален по своему човек . Не ги слагай всички под общия знаменател („играчи”, „бройкаджии” и разни други производни на „въздух под налягане”), защото като се замисля повечето ми познати не са от тоя тип дето ти изброи .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това, което Номномном (според мен) имаше предвид е, че точно този, който окачествяваш като "смотаняк, грозник, задръстеняк" Може да притежава всички тези желани от теб душевни качества и да е най-свестния тип на планетата. Но тъй като е "грозник и задръстеняк" никой не би си дал труда да го опознае и да оцени душевните му предимства.

А твоят сборен образ реално не съществува. Просто защото идеални хора няма. Още повече ако си тръгнала да ги сравняваш с литературни и филмови герои.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    "Къде са свестните момчета???" В момента ти пише едно такова

Твоите притенции и изисквания да речем, че ще ги вкараме в релсите някак си.

А ти на моите дали ще отговаряш? Макар и да са 20 пъти по малко от твоите

В днешно време свестните мъже сме в пъти повече от колкото свестните момичета !! Бъди сигурна... Аз лично от не малкият си опит с жените съм останал с супер гадно впечатление за повечето да не кажа всички ! И това не е само моето мнение.. Нямам приятел които да не потвърди написаното по горе от мен !

Така, че бъди по скромна.. Първо преоцени себе си.. Помисли си малко ти какво можеш да предложиш и до колко си "свестна" И чак след това помисли и за изискванията спрямо "принца на белия кон"

Нищо против нямам теб.. Без лоши чувства ги пиша тия неща Не те познавам и за теб лично нищо немога да кажа.. Просто некав пример ако щеш.. Ти давам за повечето момичета..

Тя е неква малка лигава кучка която докато е с теб намига на друг и в същото време иска от теб да я гледаш в очите и да изпълняваш секви команди.. Е от къде на къде? : )

Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    "Къде са свестните момчета???" В момента ти пише едно такова
    Едноминутна реклама..

♥♥

Това че съм акцентирала върху "вътрешните качества" и пренебрегвам външността само по себе си показва че не говоря за "господин съвършенство",съгласна съм че "перфектни хора няма".

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Едноминутна реклама..
    Следва -> do u wanna fuck with me ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Всеки има своята половинка рано или късно ще я откриете

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Видях и прочетох темата ти.

Прочетох и ето тази тема цялата:

http://www.teenproblem.net/forum/sho...рдовете

(не е лошо и ти да го направиш)

И отново стигнах до изводът описан в днешният ми Facebook статус:

Отвреме навреме постоянно чувам или чета следният въпрос:Има ли вече останали свестни мъже и производни. Вместо обаче колкото повече време минава да научавам повече и повече какво се има предвид под тези определения аз все повече се обърквам,омотавам се като пате в калчища в тези определения и че чудя дали пък това не е събирателен образ на определенията и на критериите на всяка една жена поотделно или пък тези понятия важат само докато има влюбване,любов или понякога приятелство между мъж и жена, а след това по дефоут отпадат или пък...зависят от моментното емоционално състояние и моментните възприятия за света на една жена...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от die. Виж мнението
    Всеки има своята половинка рано или късно ще я откриете
    Грешиш ! Ще намери може би няква полвинка , но съм почти сигурен че няма да е точната

Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Грешиш ! Ще намери може би няква полвинка , но съм почти сигурен че няма да е точната
    По-скоро ще се заблуждаваш, че е точната и изведнъж ще осъзнаеш, че не е.

♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си