- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
На 17 съм , бях влюбен от доста време като в чувствата се засилваха повече и на края си признах
Да се имам и в зодията гадна, да се правя на романтик, сега разбирам,че по друг начин трябваше да действам ,но в крайна сметка или има излъчване -чувства , или няма ..
Преди се притеснявах да не кажа много , дали ще мога да усигоря хубаво бъдеще ,защото сме зависими все още от родители , а не балът и успехът ми в училище не е подобаващ за хубав университет, но всичко свърши
И да ви кажа след това исках да се местя в друго училище ,за да не я виждам
И още нещо ,за което никой няма да ми повярва - спрях да се страхувам от смъртта , може би защото и не ми се живееше,но сега далеч не е като преди И просто не ме е страх, но ми пука ,че имам родители и близки , авери![]()
Къде видя,че говоря за себе си?Обобщавам казаното от Chacho /и никъде не споменавам МЕН/ или поне как аз го разбрах.В първия му пост каза,че да се стремиш към материалното едва ли не е +.Еми да,но с мярка.Не е добре да се примиряваш с положението си без да опиташ да излезнеш от него.Ок до тука съм съгласен.НО да си с даден мъж заради парите си е к****нско.Парите са + когато ги имаш в комбинация с качества.Но според мен не те са най-важното.Това имах в предвит,но явно според теб задължително трябва да намесвам себе си![]()
За мен свестен = добър (като човек; земен, човечен). Пълно е с такива хора, даже са повече от изродите. Не разбирам как слагате хората в някви графи, например, че като някой е незрял, значи не е свестен. Не знам, ама ми се струва, че бъркате понятията. И все пак, всеки си има критерии, по които определя.
Много хора не осъзнават, че тва, че някой е постъпил по начин, който не им е харесал, не го прави нито лош, нито НЕсвестен. Поне аз така го разбирам. Хората се нагаждат според събеседника. В повечето случаи за всяко нещо (държание, думи) си има причина. И вместо някои хора да седнат и да се замислят какво поражда тва държание, сядат да реват и да се оплакват.
Не отричам, че има случаи, когато някой постъпва несправедливо, ама все пак тва е личен избор. И аз лично не мога да нарека някой мъж или момче НЕсвестен, само защото не е постъпил с мен както аз съм очаквала. А като виждам, че с други хора пича е пич, не мога от завист и злоба да го определя като кретен. Гадно е, ама се преглъща. За тва човек трябва да се научи да разбира и да познава първо себе си, после да изисква нещо от другите. Примиряваш се, че не винаги нещата стават така, както ти ги искаш, търсиш си грешките и продължаваш. В крайна сметка никой не е център на вселената и не можеш да накараш някой насила да се държи по точно определен начин.
Ако се научите да не пречупвате хората само през вашата призма, а да ги приемате такива, квито са, ще ви е по-лесно.
По-нагоре правилно казаха, преди да искаш квото и да било, първо помисли ти кво можеш да дадеш, без да се надценяваш. Проблема е, че малко хора имат реална преценка за себе си и или се подценяват или се надценяват.
Другото което е, различното от представите ни и очакванията ни държание, не винаги означава, че е грешно или лошо, просто е различно и може да е точно толкова добро, колкото за нас - нашето.
Спрете да се оплаквате и почнете да работите върху себе си.
Първоначално написано от antifashionshit
За мен няма свестни момчета. За мен има свестни мъже. И сама не съм оставала, защото не съм намирала това, което търся. Сама съм била, когато аз съм избрала да съм сама.
Ако това е към мен - нямам намерение да си занижавам критериите. И без това не са много. Както казах - залагам на качеството, не на количеството.
Това не го оспорвам. Но няма "да го постигне" на 16, ще го постигне на 20-25-30.
Да бе, родил се е свестен и морален, ама друг път. Така както някой си е изградил характера в детска възраст, така може и да го промени заради обстоятелствата. Не ми се спори, но не съм съгласна, че щом на 10 си бил "морален" (за какъв морал може да се говори, когато си малък?), ще си останеш и на 20 така. Сори, животът не действа така.
И за какъв изграден характер си говорим на 14?
Съгласна съм с djipsito:
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Тъй като аз считам себе си за добро момче.
Аз, често си задавам въпроса.
Защо, добрите момичета се водят с лоши момчета.... с какво те са повече от нас? Добрите, които сме грижовни и ни пука за чувствата и това което става около момичето, а на нея не и пука ... !
отговор - не намирам, колкото и да ми се иска.
Та аз ще попитам обратното на въпроса "Къде са свестните момчета", вие ми кажете "къде са свестните момичета !?".
Еми като си търсите някой който да ви издига на трон,да ви гледа като писано яйце...Тая тема "защо няма свестни момчета" просто показва много за момичетата...Минали сте всички че знаете какви сме момчетата???Това се отнася и за момчетата с въпроса "защо няма свестни момичета".Проблема не е че няма,а че не знаете къде да търсите,а и вообще какво търсите.Аз не казвам че аз знам и аз съм същата блейка,ама като тръгнете да се жалвате как всички са цървули па вие сте принцове и принцеси.........Мрънкате ли че няма да си намерите приятел/ка щото всички са цървули/курви/путки и т.н. няма наистина да намерите тва което търсите![]()
>>DjBelev<<
гътнаха се![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Оо има ги,просто ние не ги харесваме.![]()
Тук половината сте некви тотални лигли, дето УЖ търсят едно, обаче намерят ли го-не се кефят/не му обръшат внимание. Не знаете какво искате чисто и просто, за това се получава така.
Пък amfet, който се нарече 'добро момче' и се чуди защо 'добрите момичета' ходят по 'лоши момчета'-тотален лигльо, да не съм по-груба.
Мразя хипер лигави и хипер грижовни момчета, които мацките им ги мачкат, единственото чувство, което остава у мен е чисто отвращение. Не се кефя на 'добри момченца'.
Не съм прочела цялата тема.
Everything changes, but beauty remains ...
Много ясно, че трябва да си непритеснителен и твърд, че то ако почне да ти се лигави, притеснява, лично аз веднага режа, дори внимание не бих обърнала. Мразя лиготии, мрънкащи мъже.
Един решителен, смел :Д и знаещ-какво-иска мъж ми действа...възбуждащо. Харесвам силни и някак арогантни мъже. Такива ми хващат окото, на такова момче ще обърна внимание, към това момче ще имам сексуално желание.
Ще си едитна мнението по-късно с малко по-широко обяснение,че така ми се струва доста неясно.
Вие , с вашите изкривени представи , изкарахте всички свестни мекушавци и путьовци . Я по-трезво моля .
Все си мисля че не бих изневерил и че съм романтичен. И ся не мога да разбера от тая тема, мацки като pull me closer какво ми казват - че съм смотан и задръстен или какво? Ся едно е да харесваш арогантни, друго е да отричаш всички различни мъже. Ако си се изразила правилно, за теб мнението ми е че си парче месо, което трябва само да бъде употребявано. И да си се възбуждаш през това време. Не разбрах да искаш да усетиш някаква... емоция в цялата работа. Освен разбира се оргазъмСя ще кажа, че не искам да съм груб, но ти пък ще ме анатемосаш - трябва да съм арогантен ! (злорадстване)
п.п. на 18-19г. съм ако има някакво значение :роолeyes:
Значи, в отговор на тази част от коментара ти за мен - не ме познаваш, че да ме съдиш аз какъв съм... ако ме познаваше мнението ти съвсем щеше да бъде различно за мен, но аз като гледам така ти си най лигавата де се прави, че не е ... Коментарът ти колкото е правилен, толкова и грешен...
Аз нито съм момче под чехъл и нищо подобно. Лошо ли е момче да е загрижено за момиче, което харесва, а пък да не говорим ако тя му отвръща със същото.
Айде, айде, аз колкото и зле да се изказах, вие тотално ми изопачихте думите.
Обяснявам:
Та. Дефиницията на доста момичета за 'лошо момче' е момче, което говори по-грубичко, саркастично, момче, което действа направо, което знае какво иска и не им ходи по гъза. Просто...един мъж според мен не трябва да оставя мацката си да му се качва на главата, иначе вече не изглежда като мъж. Да няма задръжки, да знае какво иска и как да го получи, абе да си е освободен. Това, което изброих, са накратко нещата, заради които бих проявила интерес, които ще ми хванат окото. Не,не ме кефят някакви селяни без абсолютно никакъв подход.
И ако тук някой от четящите реши, че такъв мъж не би се отнасял с уважение към мен и искам да се държат с мен като с 'парче месо' ...
Разбира се, че искам емоция и любов, да се чувствам значима, обаче да усещам това отношение само към мен и да се чувствам специална, обаче как АЗ ще се чувствам различна от тези, които е чукал за една вечер, ако с тях се е държал точно както с мен? Там е въпроса, самото момче да може да разграничава коя за него е по-специална от другите и на нея да показва нежността и любовта си на нея. Обаче това вече е след като се стигне до връзка.
Имаше преди известно време една тема във форума, която обясняваше как се попада във френд-листа на едно момиче. Точно 'критериите', които някои от писалите в темата имат, бяха качествата, заради които въпросните момчета попадат там.
Аз тотално се отклоних от смисъла на темата.
Нещо не обяснявам добре, ми се струва, ще продължа да пояснявам, ако има нужда :Д
Едит: Onemann(дано не бъркам никнейма :Д), не казвам, че е лошо да не изневеряваш(аз дори много държа на това специално) и да си романтичен,което също е важно, но предполагам и аз,и ти можем да направим разлика между 'лигав' и 'романтичен'.
Последно редактирано от PullMeCloser : 02-21-2012 на 19:54
То отклоняването от темата е неизбежно, най-малкото защото всякакви дискусии са безмислени. Не знам какво да ти кажа... мои приятели, които влизат в характеристиките ти на лоши момчета, не знам да са се държали с момичета, както ти искаш (или както са се държали с теб) Даже мога да ти дам доста примери в обратното, затова и ми е трудно да разбера позицията ти. Явно различни хора навсякъде. Както и различни мнения. И явно авторката на темата не харесва типа момчета, които ти харесваш и обратното. Провокирах се да пиша, защото предното ти мнение ми прозвуча като мнение на "николетка" , а такива не понасям да ми разсъждават. Ще се пренеса на ЛС да ти пратя нещо, което да изкоментираш по възможност, а по темата нямам желание да споря. Ти харесваш "арогантни половинки", аз не. И все пак си мисля че едва ли ще загубиш много ако не отрязваш не-арогантния при първата му проява на притеснение. Което е естествено ако се вълнува от теб. (то това на ЛС трябваше да ти го пратя, но няма да го копирам)
Let's agree to disagree
Иначе да, уцели ми никнейма.
Арогантността понякога е секси. Но не винаги.
Далече съм от Николетките.
Да, искам да ме обичат и да са мили с мен,но САМО с мен. Мисля, че е повече от ясно, че не искам да се държат с мен като с парцал и момиче само за секс, щото съм доста над това.
Как са се държали с мен, всъщност?
С мен до сега са се държали прекрасно и съм се чувствала прекрасно и комфортно във връзка с тези момчета, с които съм била. Нямам особено голям опит, имала съм 2 гаджета до сега-по-сериозно връзки са били и двете, за над 8 месеца и двете, но съм ти описала момчетата, които ми привличат вниманието.
Последно редактирано от PullMeCloser : 02-21-2012 на 21:18
........................
Последно редактирано от Onemann : 02-21-2012 на 22:02 Причина: .