.
Отговор в тема
Страница 11 от 16 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 386
    Мега фен Аватара на Chacho
    Оnemann, aз си държа на моя пример, затова ще те питам следното:

Как ще реагираш, ако момиче 1.50м, 80кг, с криви зъби дойде при теб и ти каже, че трябва да даваш шанс и на по-грозничките.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Казвал ли съм нещо такова ? Не всеки който не е арогантен е грозен, ако се хващаш за последното ми мнение.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ей, изядохте ме за тази арогантност.
    Обясних достатъчно подробно в предишните ми постове,никъде не съм казала: "Всеки, който не е арогантен, е грозен!".
    Everything changes, but beauty remains ...

Гузен негонен бяга коментирах си моето мнение, в което говорех за арогантност. Не разбрах сравнението на chacho.
    peace както казах

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз споменах арогантността, а ти в едно от мненията си специално каза нещо за това. Направо от устата ми се вадят думи,които не съм споменала никъде. Както и да е, аз казах каквото имах.
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Чувствителността е женско чувство, за това момичетата не го харесват у момчетата
    И защо продължавате да си мислите ,че неарогантните са грозните и тези , които не са на анаболче ?

Цитирай Първоначално написано от Onemann Виж мнението
    Гузен негонен бяга коментирах си моето мнение, в което говорех за арогантност. Не разбрах сравнението на chacho.
    peace както казах
    Веднага обяснявам сравнението. Ти търсиш външен вид, те търсят сигурност. Ако се уважаваш достатъчно, не би направил много компромиси в това отношение. Жените също.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Тая тема продължава да расте и да се предъвква едно и също .Да момичетата не харесват лигльовци, губят интерес и като и обясняваш чувствата си.И вие скачате срещу PullMeCloser обаче повечето момичета търсят точно такова момче.С поведение,различно от това на лигльовците.Едновременно да кара момичето да се чувства желано,едновременно да се държи мъжки,а не като мекотело.

Banned Мега фен
    Ей , Чачо и musicinmyveins , поздрав ;d
    http://www.vbox7.com/play:c3bbed2c6e&start=3

Ставаш изверг и забравяш за поведение, пари, известност, акъл, т.н.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ставаш изверг и забравяш за поведение, пари, известност, акъл, т.н.
    Точно така ! Ако си изверг качествата и парите са без значение

Banned Мега фен
    Ами , човек, който не му пука от случващите се промени и не осъзнава нищо - живее по-хубаво от този ,който учи и вижда всичко На първа място ,защото не приема нещата от вътре на сериозно и не се измъчва (tova ne se otnasqshe za ,,izvegite'' ot klipa )
    Защото иначе под определението ,,изверг , лапетата смятат всеки като Тачев

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins Виж мнението
    Точно така ! Ако си изверг качествата и парите са без значение

Да , щото не слизаш от лоста или фитнеса по 24 часа

Мега фен
    Град
    Earth...
    За какво па са ви на вас свестни момчета?

И понеже не съм си напрвил труда да прочета темата някой би ли бил така добър да ми каже какво точно означава "свестно момче" тъй като за мене това е израз без значение

Половината тема се мъчим да го изясним.

Общо взето стигнахме до извода, че всеки си има ценностна система и според нея определя добродетелите. Свестните трябва да имат тези добродетели и същевременно да притежават мъжки качества като:

-Спонтанност
    -Умението да защитава себе си и близките
    -Инициативност
    -Да се грижи за семейството (в което число включихме изкарването на нужните парични средства)
    -Да решава проблеми
    -Да има собствено мнение и да го изказва свободно
    -Да има сексуално влечение към жените и да го демонстрира
    -Да поема физическия труд
    -Да не се оплаква
    -Да не лиже чужди задници

и т.н.
    Последно редактирано от Chacho : 02-22-2012 на 08:14

Има свестни момчета. Пример-бивишия ми, с който още сме си приятели и много се уважаваме.

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от sladk0t0odidi Виж мнението
    Има свестни момчета. Пример-бивишия ми, с който още сме си приятели и много се уважаваме.
    Запознай бившия ти с авторката.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Чувствителността е женско чувство, за това момичетата не го харесват у момчетата
    Глупости. Пак не си разбрал.
    Аз ИСКАМ той да е чувствителен. За какво ми е някво бездушно говедо? Идеята е, че искам това качество да се проявява спрямо мен и връзката ни, не към всяка срещната.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от sladk0t0odidi Виж мнението
    XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXA

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Глупости. Пак не си разбрал.
    Аз ИСКАМ той да е чувствителен. За какво ми е някво бездушно говедо? Идеята е, че искам това качество да се проявява спрямо мен и връзката ни, не към всяка срещната.
    Точно така. На момичетата им харесват да се чувстват специални.

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXA
    И аз така реагирах на коментара и.

Не знам до каква степен съм,но смятам,че съм,понеже любовта на живота ми ми го призна преди 1 месец,както и аз на нея,защото бях във всяко едно отношение до нея,оцених всичко до последната частица в нея,както и тя в мен.Много съм щастлив,че ми е признала,че съм единствения и най-истински,който е познавала и че няма намерение никога да ме пуска :* Та до свестните момчета и момичета - всичко е 50 на 50,бъдете истински,оценявайте в другия,това,което е,не за което се представя.Успех :*
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Айде да кажа нещо към момчетата, което май много ги бърка тука.

Обсъждаме вече 11 страници какъв трябва да си, за да си свестен в очите на едно момиче. В НЕЙНИТЕ ОЧИ! Като имаш собствени разбирания за това и не ти изнасят тези, ми недей се държа така. "Ма те ги харесват тия, ма не може ли и на ония да обръщат внимание, ма няма ли да е по-добре.." Толкова ли е приоритетно да живееш според критериите на няква мацка, която харесваш? Това ли е всевисшия показател за това, кое е правилно държание? Ако искате се дръжте мило със всяко едно момиче, щом така го чувствате. Колкото бих правил път и отварял врати на евентуално гадже, толкова ще го правя и за другите ми приятелки момичета, няма да я карам във всеки един момент да се чувства специална, защото има някакъв изграден идеал за държание. Ако не виждате смислена причина да се променяте - недейте! И въпреки това си подлагайте държанието под въпрос според чуждите коментари И според собствените си виждания.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Chacho, голям си кавалер!

При мен е по-скоро възпитано до рефлекс, пък и ми харесва във взаимоотношенията ми да върша нещо мъжко и да получавам нещо женско.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Къде са свестните момчета??? - Във friend-зоната ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си