- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Оnemann, aз си държа на моя пример, затова ще те питам следното:
Как ще реагираш, ако момиче 1.50м, 80кг, с криви зъби дойде при теб и ти каже, че трябва да даваш шанс и на по-грозничките.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Казвал ли съм нещо такова ? Не всеки който не е арогантен е грозен, ако се хващаш за последното ми мнение.
Ей, изядохте ме за тази арогантност.
Обясних достатъчно подробно в предишните ми постове,никъде не съм казала: "Всеки, който не е арогантен, е грозен!".
Everything changes, but beauty remains ...
Гузен негонен бягакоментирах си моето мнение, в което говорех за арогантност. Не разбрах сравнението на chacho.
peace както казах
Аз споменах арогантността, а ти в едно от мненията си специално каза нещо за това. Направо от устата ми се вадят думи,които не съм споменала никъде. Както и да е, аз казах каквото имах.
Everything changes, but beauty remains ...
Чувствителността е женско чувство, за това момичетата не го харесват у момчетата
И защо продължавате да си мислите ,че неарогантните са грозните и тези , които не са на анаболче ?
Тая тема продължава да расте и да се предъвква едно и също.Да момичетата не харесват лигльовци, губят интерес и като и обясняваш чувствата си.И вие скачате срещу PullMeCloser обаче повечето момичета търсят точно такова момче.С поведение,различно от това на лигльовците.Едновременно да кара момичето да се чувства желано,едновременно да се държи мъжки,а не като мекотело.
Ей , Чачо и musicinmyveins , поздрав ;d
http://www.vbox7.com/play:c3bbed2c6e&start=3
Ставаш изверг и забравяш за поведение, пари, известност, акъл, т.н.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами , човек, който не му пука от случващите се промени и не осъзнава нищо - живее по-хубаво от този ,който учи и вижда всичко На първа място ,защото не приема нещата от вътре на сериозно и не се измъчва(tova ne se otnasqshe za ,,izvegite'' ot klipa )
Защото иначе под определението ,,изверг , лапетата смятат всеки като Тачев![]()
![]()
За какво па са ви на вас свестни момчета?
И понеже не съм си напрвил труда да прочета темата някой би ли бил така добър да ми каже какво точно означава "свестно момче" тъй като за мене това е израз без значение
Половината тема се мъчим да го изясним.
Общо взето стигнахме до извода, че всеки си има ценностна система и според нея определя добродетелите. Свестните трябва да имат тези добродетели и същевременно да притежават мъжки качества като:
-Спонтанност
-Умението да защитава себе си и близките
-Инициативност
-Да се грижи за семейството (в което число включихме изкарването на нужните парични средства)
-Да решава проблеми
-Да има собствено мнение и да го изказва свободно
-Да има сексуално влечение към жените и да го демонстрира
-Да поема физическия труд
-Да не се оплаква
-Да не лиже чужди задници
и т.н.
Последно редактирано от Chacho : 02-22-2012 на 08:14
Има свестни момчета. Пример-бивишия ми, с който още сме си приятели и много се уважаваме.
Не знам до каква степен съм,но смятам,че съм,понеже любовта на живота ми ми го призна преди 1 месец,както и аз на нея,защото бях във всяко едно отношение до нея,оцених всичко до последната частица в нея,както и тя в мен.Много съм щастлив,че ми е признала,че съм единствения и най-истински,който е познавала и че няма намерение никога да ме пуска :* Та до свестните момчета и момичета - всичко е 50 на 50,бъдете истински,оценявайте в другия,това,което е,не за което се представя.Успех :*
СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !
Айде да кажа нещо към момчетата, което май много ги бърка тука.
Обсъждаме вече 11 страници какъв трябва да си, за да си свестен в очите на едно момиче. В НЕЙНИТЕ ОЧИ! Като имаш собствени разбирания за това и не ти изнасят тези, ми недей се държа така. "Ма те ги харесват тия, ма не може ли и на ония да обръщат внимание, ма няма ли да е по-добре.." Толкова ли е приоритетно да живееш според критериите на няква мацка, която харесваш? Това ли е всевисшия показател за това, кое е правилно държание? Ако искате се дръжте мило със всяко едно момиче, щом така го чувствате. Колкото бих правил път и отварял врати на евентуално гадже, толкова ще го правя и за другите ми приятелки момичета, няма да я карам във всеки един момент да се чувства специална, защото има някакъв изграден идеал за държание. Ако не виждате смислена причина да се променяте - недейте! И въпреки това си подлагайте държанието под въпрос според чуждите коментари И според собствените си виждания.
При мен е по-скоро възпитано до рефлекс, пък и ми харесва във взаимоотношенията ми да върша нещо мъжко и да получавам нещо женско.
Къде са свестните момчета??? - Във friend-зоната ви![]()