- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Аз се предавам
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
то да обясняваш това, е все едно да обясниш накъде ше духне вятъра.. хора сякви
Ей, хора, супер трудно сигурно е за схващане.
Казвам за себе си: искам момче, което да знае какво иска, да има собствено мнение, да е НЕЖЕН,ЗАГРИЖЕН,ДОБЪР, ОБИЧАЩ,но само с МЕН..
"Да не ти говори нежно"...това беше тъпо. А как да и говори,да се държи с нея като с парцал ли?
Everything changes, but beauty remains ...
Женската природа е свирепа , страшна и неразбрана
Момчета - ПАЗЕТЕ СЕ ! Ще свършите 6 стъпки под земята в село Тополи иначе !
Ще ва изядат като пришълци !![]()
аЗЗ се отказвам, защото нямам много опит ; ))
Chacho, "нежно говорене" колко значения има? Какво точно да ти обясня?
Нежно, мило. Но да не е лигаво. :Д
Любовта е най-гадното нещо на света и произлиза от тъмните сили на злото ! Дали вече има хапчета и лечение ;d
Как може ,когато един човек му откажат и той знае ,че няма шанс - да продължава да я обича?
Колко ли?
-Да ти говори с галени имена
-Да ти прави комплименти
-Да проявява разбиране когато говори
-Да не се изказва крайно
сигурно и още мога да изимсля
Лигав човек може да е такъв, който постоянно се прави на палячо за да разсмива другите. Лигав може да е такъв, който е прекалено плах, за да си показва собствените разсъждения.
Като кажеш на едно момче да се държи нежно и мило с теб, то ще разбере да се пренебрегва всячески и да прави това, което му казваш, за да не те кара да се чувстваш зле. Кажи му, че не искаш да се съобразява с теб и той ще отиде в другата крайност. Ако ти разпознаваш 10 нюанса на жълтото, за нас това е един единствен пиклив цвят.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нито искам момче, което ми ходи по дупето постоянно, нито такова, което да не уважава мен и мнението ми. И двата случая на "лигав човек" не ми харесват никак.
Точно нещата, които ти изброи бях написала в предишния ми пост, но не бях сигурна точно какво питаше и ги изтрих накрая :Д
Такова отношение съм получавала до сега, такова искам да получавам и това е държанието,което смятам за нормално. И двете крайности са гадни, за мен това е нещо като "златната среда".
Върхът на Данте ...
Де да бяха всички момичета така : )
Да!
Оф, защо продължавам да се обяснявам... Имам точно такъв човек до себе си, защо изобщо пиша тук и се опитвам да вливам акъл.
Бяло знаме.
Оххх...........
Аз се отказвам напълно. Който иска, има литература, нека чете и да си оправя проблемите. Било то житейски ситуации, било виждания, било депресия, квото ще да е. Направо не ми се занимава да дъвча едни и същи неща тука за n-ти път.
Радвам се за теб PinkPan7her : ] ,а да питам от чисто любопитство той коя зодия - близнаци и _____ ;D
Последно редактирано от loveca777 : 02-22-2012 на 18:15
Всъщност не стана ли вече всичко повече от ясно? Щото ми се струва, че се повтарят едни и същи неща от 3 страници.
Не ви ли писна да спорите за тези свестни момичета/момчета. Най-малкото всеки разбира различно нещо под свестен. За мен е красив, за друг е богат, за трети умен, пък има и мега нагли, който искат всичко в едно (ми да де аз съм от тази група, но пък не се тръшкам,че не го намирам и знам,че няма да го намеря ;д ) Ай там живей си живота и не се тормози за простотии.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
^ Нагли са момичетата, които искат готино и умно момче? И според теб такива не се намират?
Може би проблема е в теб, защото аз до сега все такива си намирам.
И какво, или тъп и хубав, или умен и грозен. :Д Голяма глупост изръси.
Последно редактирано от PullMeCloser : 02-22-2012 на 20:11
Сетих се за един виц по този повод:
Млада жена чакала своят мъж да се прибере от работа. Прибрал се мъжът, вечеряли, легнали си - всичко както си му е редът. Жената очаквала да правят секс, но мъжът се оправдал, че бил уморен, завъртял се на другата страна и заспал. Ядосала се жената, отворила прозореца на спалнята си и извикала силно:
- Няма ли истински мъже в тоя град вече, бе!
А от далечината се чул отговор:
- Що бе, да не би да имате нещо за пиене?
......