- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Свестни момчета има, но просто са рядкост...
Както и свестните момичета, разбира се.Предимно са тъпаци, които обичат да карат коли, постоянно с различни, да забиват момичета по дискотеките за 2-3 дни, да търсят само секса и така...Има момичета, няма какво да се коментира, най-важното е да се напиеш, да те надънат и след това пак това и да ти е яко :].Ако всеки ден се намираха свестни момчета и момичета, то никой никога нямаше да се разделя, трудно е да се довериш на 1 човек, може да го познаваш от 10 години, но той пак не е на 100% сигурен, че иска да бъде с теб. Обещанията се дават лесно като носни кърпички, но не всички се спазват, а най-лошото което е, че свестните си патят и се питаш защо, има ли смисъл? Понякога дори и да си перфектен не е достатъчно, ако човекът отсреща не те обича истински и не желае да бъде с теб. Трудности в живота много, но малко са хората, които са готови да се изправят пред тях заедно :]
Чувствам се ужасно, че успяха да ме баннат, а не успяха да заключат пикливата тема.
Ми уж за спам, не че знам къде. Отнесоха си го valdesbg и Glamour92, което е още по-неоснователно според мен, но леля kalpazanka така е преценила.
wut...Ти под свястно момче ми говориш за перфектният, без никакви недостатъци мъж, който да те обича и подкрепя в най-трудния момент, да е романтичен, добър, да не се ядосва от капризите ти, между вас да цари мир, любов и хармония- същинско щастие! Т'ва е илюзия, дали изградена от книгите и филмите, дали от нещо друго. Никога не е съществувала, няма и да съществува. Любовта е много по-различна от това, което хората са си изградили като представи в малките мозъчета. Света далеч не е розов, когато срещнеш уж човека си. Тогава се изправяш пред друг, изградил се като личност човек, който има свои разбирания за живота, за всяко нещо; който също има "недостатъци", които няма да ти харесват и т.н. Тогава ще са най-бурните моменти в живота ти, както и най-огнените. Няма да е веднъж, или два пъти желанието ти да се разделиш с този човек, но сякаш двете души са свързани и раздялата би донесла смразяваща агония.(агхахахахххха) Разбираш ли ме на къде бия?
Вярно, че днешната младеш е плоскодушие, алкохол, наркотици, пари, пари, жени... Което е доста отчайващо, а? : D Навсякъде е така, но истинските хора се надушват ;> Kaто намериш "съвършение" ми се обади, ок?![]()
Последно редактирано от Himeralea : 02-26-2012 на 14:05
определено не са във facebook или в twitter ( или в която и да е социална мрежа ). Има ги , но са рядкост и в повечето случай са в несъществуващите ни мечти. А на въпроса ти къде да ги намериш : Става само с много търсене и желязна воля и най- вече да се натъкваш на неподходящи и най- накрая той ще е в край на опашката. Това е моето мислене
Успех с търсенето![]()
"Най-голямото щастие е да бъдеш обичан заради самия тебе или по-точно, да си обичан
въпреки тебе."
Има свестни момчета .. просто .. са попаднали на толкова много К*рви .. че може би спрели да търсят момичето което да заслужи любовта им. В днешно време .. повечето жени/момичета не искат свестен тип .. които да ги обича , разсмива и да се отнася с тях като в приказка. Някой искат пари . други само секс .. а трети .. да се отнасят като пълен боклук със тях ... и за жалост това наистина им харесва. Не казвам ,че всички са така .. просто голямата част предимно се състои от това
Не съм перфектен но си струвам!
Да си прекалено свестен е скучно и имагинарно в повечето случаи. Не се харесва на всеки, каквото и да си говорим голяма част от хората губят интерес ако в живота им няма поне малко интрига. Да не забравяме, че когато нещо е прекалено добре е някак си съмнително и изкуствено. Бил съм "свестен" смятам, че да имаш бъгове е по - добро. Също така една жена много лесно може да накара един мъж да се промени, следователно да го направи по - свестен, ако е пълен боклук в някои отношения.
My work here is done!
Лелеее, прочеох целият този крап и мога да кажа, че много малко от Вас имат някаква пердстава как стоят нещата.
Щастието между две човешки същества се състои в това , те да могат да правят компромиси за доброто на връзката си.
Перфектни хора има само в приказките, предимно в тези които завършват с "......И те заживели щастливо".
Щастието се намира в разбирателството, привличането, споделянето, отдаденосттаа... Дори любовта е overrated в наше време.
И да не забравяме, че живеем в държава която поставя на пиадестал простаците, келешите и тем подобни. Дори и да има "нормални" според критериите и представите на някои, те се "крият" за да са "харесвани" от общността.
Темата наистина е банална и за 16-страници се е казало наистинта всичко.На земята има 7-милярда души и да си кършим пръстите чудейки се дали има свестни хора е меко казано глупаво.Има всякакви хора на земята,тук идва умението на хората да търсят хората,тоест да опитват отново и отново в търсейки на човека,на който спокойно могат да приемат недостатъците и да оценят качествата му и най-важното да се чувстват себе си.