.
Отговор в тема
Страница 2 от 16 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 386
    Супер фен Аватара на fenasf
    Свестни момчета. Някой 160см ръст с грозна прическа покрива критериите. Или някой дебил с девствен мустак и една вежда?

Не, визията ти е грешна. Ти искаш някакъв иделизиран образ на перфектния мъж. Привлекателните момчета се правят на играчи и бройкаджии, защото могат да си го позволят. От друга страна какво имаш ти да предложиш, а?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Фен
    Град
    Plovdiv
    Много интересна тема. Точно преди няколко дни обяснявах на мои приятели, че гледам във Фейсбук някакви момиченца, които се чудят "къде са свестните мъже", "ще намеря ли любов сред тия днешните мъже" и т.н.

На тия същите като им пиша, или не отговарят, или мълчат като отговарят и чакат да подклаждам разговора едностранно, или се държат супер дръпнато.

Ми ако аз съм тоя "свестния"? Как ще стане работата като няма желание за двустранна комуникация?

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    По-скоро ще се заблуждаваш, че е точната и изведнъж ще осъзнаеш, че не е.
    Да по-точно казано
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

"Къде са свестните момчета???" В момента ти пише едно такова

Твоите притенции и изисквания да речем, че ще ги вкараме в релсите някак си.

А ти на моите дали ще отговаряш? Макар и да са 20 пъти по малко от твоите

В днешно време свестните мъже сме в пъти повече от колкото свестните момичета !! Бъди сигурна... Аз лично от не малкият си опит с жените съм останал с супер гадно впечатление за повечето да не кажа всички ! И това не е само моето мнение.. Нямам приятел които да не потвърди написаното по горе от мен !

Така, че бъди по скромна.. Първо преоцени себе си.. Помисли си малко ти какво можеш да предложиш и до колко си "свестна" И чак след това помисли и за изискванията спрямо "принца на белия кон"

Нищо против нямам теб.. Без лоши чувства ги пиша тия неща Не те познавам и за теб лично нищо немога да кажа.. Просто некав пример ако щеш.. Ти давам за повечето момичета..

Тя е неква малка лигава кучка която докато е с теб намига на друг и в същото време иска от теб да я гледаш в очите и да изпълняваш секви команди.. Е от къде на къде? : )

prav si do nqkude, no kogato durjij mnogo na daden chovek, a toi ne znae kakvo iska i bqga kato nqkoq mishka i to ne edin i posle vie momchetata kazvate che nie ne znaem kakvo iskame, che ima takiva momicheta, da ima gi, no ima i mnogo takiva momcheta, no ne moje vsichki da sa pod obst znamenatel, no naistina kude se kriat tezi momcheta~D

Мега фен Аватара на trabi_bs
    свестните момчета не излизат много,защото веднъж одреже ли ги някоя ,те мислят че всички ще ги одрязват като нея , и се отказват да си търсят аудитория

Както момичето каза, тя няма проблем с външния вид на момчетата, а с държанието им. Защо когато си извън БГ момчетата не те виждат като парче месо? Защо те виждат като човек, с чувства и мечти. Като приятел, а не като пържолка, която да хапват, щото им се иска?! Ще ви кажа... защото съществуват тъпите момичета, които решават, че няма смисъл да търсят... Те прощават на тъпите пържолковци, че не ги изслушват, само защото имат яки бицепси и трицепси и други "цепси". "Лиглите" искат ПРИЯТЕЛ, с който да споделят, който да обичат, с който да си ДАВАТ ВЗАИМНО. Всеки си има недостатъци, никой не ти търси принца на бял кон. Смяна на обкръжението? Изобщо не схващам какво общо има това. Все пак човек трябва да има общи теми с човека до себе си, а не да се гледат като извънземни и да се чудят за к'во им говори тоя/тая до тях. Трябва да станеш безмозъчница, за да си намериш някой?! Трябва да се примириш, да си снижиш критериите от "не искам да е някъв неземен красавец, искам да е до мен и аз до него" на "искам да е тъп като гъбено семе, но да има яко тяло". Не, всяко уважаващо себе си момиче, не би го направило. И не говорим за 14, 15, 16 годишни момченца. Говорим за 18+, които би трябвало да са вече едни оформени личности. Но след като не са били такива на 14, и на 56 няма да са такива. Нереални представи за момчетата и вътрешните им качества? Значи вие сами казвате, че момчетата нямат чувства (или поне такива, които да си струва да се обсъждат)? Хмм, не мисля така. Момчетата също искат момиче, което да ги разбира, друг е въпросът, че женичките тук събират "знания за прилагане" след много четене. И даже ги и прилагат! Същите тези книжки, статийки и прочие са писани и четени от кухи лейки, които се чудят как да привлекат вниманието на едно момче. А знаете ли как да го задържите? Определено не е чрез снижаване на критериите. Има толкова много момчета гейове точно заради лошия женски материал (и дефицит на нормални момичета има!!!). Погледнете Древна Гърция - хомосексуализмът е бил смятан за нещо нормално, просто защото жените не са имали право на ОБРАЗОВАНИЕ (а не на добър външен вид). Древните мъже просто не са имали за какво да си говрят с милите жени, които сигурно са търсели и те как да привлекат вниманието на мъжете. Четете истинска литература, а не COSMO статии. И много момичета се обръщат към техния пол, защото "такова животно нЕма". А кой е казал, че бройкаджиите и играчите са някакви неземни красавци... И идеята не е да е с теб независимо каква си, а заедно да станете каквито искате да бъдете.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    тези, които игнорирам, вече бях описала в първия пост -> „играчи”, „бройкаджии” и разни други производни на „въздух под налягане”. Един задръстеняк, грозник или смотаняк (накратко - комплексар) не би се осмелил да заговори момиче, такива обикновено си остават ергени.
    Тука вече отписа всички момчета (пък и хора) като цяло.

Казваш, че привлекателните момчета са "бройкаджии", а пък грозните "задръстеняци". Моля ти се обясни ми каквa е твоята представа за свястно и перфектно момче?

Казваш, че външността е второстепенна. Е, това не си личи в останалите ти постове. Ти поне направила ли си си труда да опознаеш момче от така наречената "задръстена" и "грозна" категория с момчета? Нека отговоря аз - не, не си. Защото не те е привлякъл физически, и затова си го отписала от листа си за "потенциални момчета".

Едните били такива, другите онакива. Порасни. Компромиси трябва да се направят в една връзка. Момчето, което търсиш не съществува.

Голям фен Аватара на reperw
    не съм чел цялата тема незнам какво сте писали,но...има 1 МОМИЧЕ от моя клас което си харесвам и се държа с нея много любезно ,помагам й говорим си ,но тя ме има само за приятел...по какъвто и начин да и намекна ,че я харесвам и ценя тя ходи по гъза на тия които я мачкат и нея уважават...пък като сме сами само ми се оплаква от тях... тоест ако си мил и добър с момичетата нищо няма да постигнеш.... това от личен опит го казвам... и не не съм на 14 или 15,16...
    Последно редактирано от reperw : 02-12-2012 на 17:20

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Приятел, http://www.youtube.com/watch?v=OSwsJtSfyXU съжалявам.

Контра въпрос.

А къде са свестните момичета?

Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    не съм чел цялата тема незнам какво сте писали,но...има 1 МОМИЧЕ от моя клас което си харесвам и се държа с нея много любезно ,помагам й говорим си ,но тя ме има само за приятел...по какъвто и начин да и намекна ,че я харесвам и ценя да ходи по гъза на тия които я мачкат и нея уважават...пък като сме сами само ми се оплаква от тях... тоест ако си мил и добър с момичетата нищо няма да постигнеш.... това от личен опит го казвам... и не не съм на 14 или 15,16...
    мхм.. типичен пример за friendzoned ;d..
    Днешно време почти всички свестни момчета и момичета са заети или се намират изключително рядко, но понякога това търсене може би си заслужава

DisappointedDreamer... ohhh, the irony with your post. Не мога да разбера хората, които постват тук. Кой от вас е бил с някой човек, който не го е привличал и е очаквал някаква пълноценна връзка?! Винаги е нужна химия между двама човека. Може би вие слагате торби на главите на гаджетата си?! Всеки може да се ИЗКЪПЕ и да се облече нормално - тогава вече няма да е смотаняк на външен вид, но за липса на умствените качества и преливане на мозък няма да помогне. А колкото до грозотата... защо смятате, че ако момичето не харесва грозници е лигла? Знаете ли какво е за нея грозник?! Може за вас грозен човек да е нормален за нея. И защо си мислите, че като не харесва "грозници" значи задължително си пада по "моделчета". Много сте крайни с нападките си. И тея девствени мустаци... махаш мустака и нямаш проблем... там да беше въпросът. Тя не търси перфектно момче, поне не е казала, и не виждам смисъл да й се иска да обяснява някви глупости, при положение, че иска някой свестен (свестен = нормален; свестен ≠ перфектен).
    Последно редактирано от MoniqueSilver : 02-12-2012 на 17:10

Едните били такива, другите онакива. Порасни. Компромиси трябва да се направят в една връзка. Момчето, което търсиш не съществува.

Така е човек трябва да прави компромиси. А аз се чудя как някои момичета искат някой перфектен, като това е абсурд, няма перфектни хора, всеки има както отрицателни така и положителни страни. Моята момче мечта е: така трябва да е мил, симпатичен, с много чаровна усмивка, умен и забавен да ме кара да се усмихвам да съм щастлива с него. За мен е важно човек да притежава тези качества.

/\ Много точно.

Бети ме превари.....

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тука вече отписа всички момчета (пък и хора) като цяло.

Казваш, че привлекателните момчета са "бройкаджии", а пък грозните "задръстеняци". Моля ти се обясни ми каквa е твоята представа за свястно и перфектно момче?

Казваш, че външността е второстепенна. Е, това не си личи в останалите ти постове. Ти поне направила ли си си труда да опознаеш момче от така наречената "задръстена" и "грозна" категория с момчета? Нека отговоря аз - не, не си. Защото не те е привлякъл физически, и затова си го отписала от листа си за "потенциални момчета".

И сега нека отговоря аз - да, пробвала съм да опозная момчета от така наречената "задръстена" и "грозна" категория. Дори имам пресен случай, който още веднъж доказа, че с комплексари не бива да се занимавам, защото непрекъснато се оплакват от комплексите си; хем са свикнали с природата си, хем не я приемат, хем нищо не правят по въпроса,за да се помирят със себе си. Опитах се дори да помогна за преодоляването на някои от комплексите, но щом го е страх от промяната, повече нищо не мога да направя.
    Don't forget the smile...

Свестните момичета най-вероятно пускат теми като тази.

Повече от фен Аватара на flawless_
    Идеални хора няма. Пожелавам ти да откриеш някой, с когото да си паснете. Не вдигай много високо летвата, щото има опасност да останеш стара мома.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от MoniqueSilver Виж мнението
    DisappointedDreamer... ohhh, the irony with your post. Не мога да разбера хората, които постват тук. Кой от вас е бил с някой човек, който не го е привличал и е очаквал някаква пълноценна връзка?! Винаги е нужна химия между двама човека. Може би вие слагате торби на главите на гаджетата си?! Всеки може да се ИЗКЪПЕ и да се облече нормално - тогава вече няма да е смотаняк на външен вид, но за липса на умствените качества и преливане на мозък няма да помогне. А колкото до грозотата... защо смятате, че ако момичето не харесва грозници е лигла? Знаете ли какво е за нея грозник?! Може за вас грозен човек да е нормален за нея. И защо си мислите, че като не харесва "грозници" значи задължително си пада по "моделчета". Много сте крайни с нападките си. И тея девствени мустаци... махаш мустака и нямаш проблем... там да беше въпросът. Тя не търси перфектно момче, поне не е казала, и не виждам смисъл да й се иска да обяснява някви глупости, при положение, че иска някой свестен (свестен = нормален; свестен ≠ перфектен).
    Казва се "the irony IN your post".

Какво означава нормален? Тип, който е "бройкаджия" или тип, който е "задръстеняк"? Това са нейни думи, така е поставила всичко под общ знаменател. Не мисля, че като не харесва "грозници" си пада по "моделчета". Ама е страшно грозно да лепваш епитети на група дадени хора. А тя каква е? Да не би да е от "свестните" и "нормалните" момичета? Какво може в замяна да предложи?

Стига с тези комплексари и комплекси. Винаги за това говорите, когато човек не се съгласява с вашето.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 02-12-2012 на 17:20

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    свестните момчета не излизат много,защото веднъж одреже ли ги някоя ,те мислят че всички ще ги одрязват като нея , и се отказват да си търсят аудитория
    Когато искаш нещо истински, не се отказваш толкова лесно. Падаш,ставаш и продължаваш. Ако се отказваш толкова лесно или не държиш да имаш приятелка, или нямаш достатъчно воля да продължиш търсенето си.
    Don't forget the smile...

1 момче си харесва 1 момиче... почва да се държи с нея като парцал 1)
    2)тя го харесва
    3) тръгват
    4) момчето става добър и мил това е

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    Това че ти си срещнала "компромисен вариант" и вероятно си щастлива с него е чудесно. И все пак изглежда че възприемаш "вътрешните качества" за излишен лукс. След като не споделяш моите представи за "свестни момчета" (не търсиш душевна красота, като каза) защо изобщо пишеш по темата? Още повече - прибързано слагаш етикети на хора, които въобще не познаваш. Знам какво искам, просто още не съм го открила.
    Научи се да четеш и тогава пиши. Ти не търсиш душевна красота, търсиш някой да ти върви по гъза.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

2)тя го харесва
    3) тръгват
    Иска ти се. Пиши на лично да ти обясня. :d

The irony of your post compared with your name. А щом се интересуваш от нея, защо не я попиташ какво предлага? Въпреки че това не е сайт за запознанства.

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Иска ти се. Пиши на лично да ти обясня. :d
    брат ясно ми е :Д след като се прецаках с тая пичка от моя клас и ме сложи в приятелите си :Д повече никога няма да бъда мил с някоя преди да тръгнем а колкото до милите момчета те са само във friendzoned :Д ии винаги са без приятелки,но пък за сметка на тфа имат само приятелки

Голям фен Аватара на smilelady
    2)тя го харесва
    3) тръгват
    Защо трябва да се държи с нея като с парцал? Това не го разбирам...както и да е....Наистина има момичета, които тичат след гъза на тези, които ги игнорират, но това далеч не се отнася за всички...Пораснете малко.Хората са различни...всеки си има трески за дялане
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Град
    София, България
    ^Чи кво му е на ника ми?

И, не, мерси. Не съм мъжко нито пък обратно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си