.
Отговор в тема
Страница 2 от 15 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 386

Hybrid View

Голям фен Аватара на toad
    Мацката май игнорва всички типове момчета . Май е време да се насочи към своя пол

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Може би трябва да си занижиш критериите и да погледнеш малко по така на момчетата.
    Защо ги отделяш в групички "бройкаджии" и "задръстеняци" ..
    Ти се насилваш да търсиш момче и за това не го намираш. Момчета свестни и на по 14-15-16 има..
    Айде моля ви се..

Въпросът е в това как изглеждаш в очите на някой и как той ще те възприеме, за да се държи като нормално момче. /говоря като държание и прочие/

Щом намериш момче, което ти харесва.. и ти покрива всички критерии до 1.. кажи ни..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Момчета свестни и на по 14-15-16 има..
    Айде моля ви се..
    Да има, но те са заети защото бързо изпъкват от тълпата затова че те не пушат, не пият, а само си приказват най-спокойно с другите нито пък са задръстени. Свестните също така са и зубрачите, които много трудно можеш да откриеш като само в съзнанитето ти са онези, които се фукат, че пушат и са пребили този и онзи.

Да намират се, но за това трябва да си снижиш критериите, а в днешно време момичетата обичат да се фукат и да се перчат с огромните си критерии, а ама един е дебел, втори е ушат, трети не се облича добре и тем подобни.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Свестните също така са и зубрачите, които много трудно можеш да откриеш като само в съзнанитето ти са онези, които се фукат, че пушат и са пребили този и онзи.
    Тия дето се фукат, че пушат и са се сбили не бяха ли модерните? Или вече има промяна в съзнанието на българската жена? Нима?! Надали...

Не случайно всички момчета между 16 и 20 се разхождат с гола глава. И не, не е защото им отива да изглеждат като речни камъни.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Тия дето се фукат, че пушат и са се сбили не бяха ли модерните? Или вече има промяна в съзнанието на българската жена? Нима?! Надали...
    Не си ме разбрала. Прочети още веднъж горното ми мнение.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    5%-8% не ходят с гола глава
    Хаха. Готина статистика.

Ама тия с голата глава са готините. Сеш' са?

Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Не си ме разбрала.
    Ти също.

1. Това беше сарказъм от части.
    2. Годзила във филма беше женичка, но аз съм момченце.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Отново тази тема ...... Авторке на колко години си станала и все още не си разбрала , че перфектни хора няма ? Моето лично мнение е подобно на това на НомНом , доста си разлигавена . Момчета бол , накъдето и да се обърнеш стои един различен , уникален по своему човек . Не ги слагай всички под общия знаменател („играчи”, „бройкаджии” и разни други производни на „въздух под налягане”), защото като се замисля повечето ми познати не са от тоя тип дето ти изброи .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това, което Номномном (според мен) имаше предвид е, че точно този, който окачествяваш като "смотаняк, грозник, задръстеняк" Може да притежава всички тези желани от теб душевни качества и да е най-свестния тип на планетата. Но тъй като е "грозник и задръстеняк" никой не би си дал труда да го опознае и да оцени душевните му предимства.

А твоят сборен образ реално не съществува. Просто защото идеални хора няма. Още повече ако си тръгнала да ги сравняваш с литературни и филмови герои.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Това че съм акцентирала върху "вътрешните качества" и пренебрегвам външността само по себе си показва че не говоря за "господин съвършенство",съгласна съм че "перфектни хора няма".
    Don't forget the smile...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Видях и прочетох темата ти.

Прочетох и ето тази тема цялата:

http://www.teenproblem.net/forum/sho...рдовете

(не е лошо и ти да го направиш)

И отново стигнах до изводът описан в днешният ми Facebook статус:

Отвреме навреме постоянно чувам или чета следният въпрос:Има ли вече останали свестни мъже и производни. Вместо обаче колкото повече време минава да научавам повече и повече какво се има предвид под тези определения аз все повече се обърквам,омотавам се като пате в калчища в тези определения и че чудя дали пък това не е събирателен образ на определенията и на критериите на всяка една жена поотделно или пък тези понятия важат само докато има влюбване,любов или понякога приятелство между мъж и жена, а след това по дефоут отпадат или пък...зависят от моментното емоционално състояние и моментните възприятия за света на една жена...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Много интересна тема. Точно преди няколко дни обяснявах на мои приятели, че гледам във Фейсбук някакви момиченца, които се чудят "къде са свестните мъже", "ще намеря ли любов сред тия днешните мъже" и т.н.

На тия същите като им пиша, или не отговарят, или мълчат като отговарят и чакат да подклаждам разговора едностранно, или се държат супер дръпнато.

Ми ако аз съм тоя "свестния"? Как ще стане работата като няма желание за двустранна комуникация?

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    "Къде са свестните момчета???" В момента ти пише едно такова

Твоите притенции и изисквания да речем, че ще ги вкараме в релсите някак си.

А ти на моите дали ще отговаряш? Макар и да са 20 пъти по малко от твоите

В днешно време свестните мъже сме в пъти повече от колкото свестните момичета !! Бъди сигурна... Аз лично от не малкият си опит с жените съм останал с супер гадно впечатление за повечето да не кажа всички ! И това не е само моето мнение.. Нямам приятел които да не потвърди написаното по горе от мен !

Така, че бъди по скромна.. Първо преоцени себе си.. Помисли си малко ти какво можеш да предложиш и до колко си "свестна" И чак след това помисли и за изискванията спрямо "принца на белия кон"

Нищо против нямам теб.. Без лоши чувства ги пиша тия неща Не те познавам и за теб лично нищо немога да кажа.. Просто некав пример ако щеш.. Ти давам за повечето момичета..

Тя е неква малка лигава кучка която докато е с теб намига на друг и в същото време иска от теб да я гледаш в очите и да изпълняваш секви команди.. Е от къде на къде? : )

Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Едноминутна реклама..

♥♥

Едноминутна реклама..
    Следва -> do u wanna fuck with me ?
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Всеки има своята половинка рано или късно ще я откриете

Цитирай Първоначално написано от die. Виж мнението
    Всеки има своята половинка рано или късно ще я откриете
    Грешиш ! Ще намери може би няква полвинка , но съм почти сигурен че няма да е точната

Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Грешиш ! Ще намери може би няква полвинка , но съм почти сигурен че няма да е точната
    По-скоро ще се заблуждаваш, че е точната и изведнъж ще осъзнаеш, че не е.

♥♥

По-скоро ще се заблуждаваш, че е точната и изведнъж ще осъзнаеш, че не е.
    Да по-точно казано

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Свестните момчета може да се крият в гардероба ти или под леглото ти. Само чакат да им дадеш знак и да се оплачеш защо не се появяват най-после.

Всеки изпада в такива състояния и когато спира да се вайка животът става по-розов. Със сигурност има някое същество до теб и ти е точно под носа, а ти седиш и се мръщиш. Стегни се и му се усмихни!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Има свестни момчета .. просто .. са попаднали на толкова много К*рви .. че може би спрели да търсят момичето което да заслужи любовта им. В днешно време .. повечето жени/момичета не искат свестен тип .. които да ги обича , разсмива и да се отнася с тях като в приказка. Някой искат пари . други само секс .. а трети .. да се отнасят като пълен боклук със тях ... и за жалост това наистина им харесва. Не казвам ,че всички са така .. просто голямата част предимно се състои от това
    Не съм перфектен но си струвам!

Супер фен Аватара на fenasf
    Свестни момчета. Някой 160см ръст с грозна прическа покрива критериите. Или някой дебил с девствен мустак и една вежда?

Не, визията ти е грешна. Ти искаш някакъв иделизиран образ на перфектния мъж. Привлекателните момчета се правят на играчи и бройкаджии, защото могат да си го позволят. От друга страна какво имаш ти да предложиш, а?
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Твоите притенции и изисквания да речем, че ще ги вкараме в релсите някак си.

А ти на моите дали ще отговаряш? Макар и да са 20 пъти по малко от твоите

В днешно време свестните мъже сме в пъти повече от колкото свестните момичета !! Бъди сигурна... Аз лично от не малкият си опит с жените съм останал с супер гадно впечатление за повечето да не кажа всички ! И това не е само моето мнение.. Нямам приятел които да не потвърди написаното по горе от мен !

Така, че бъди по скромна.. Първо преоцени себе си.. Помисли си малко ти какво можеш да предложиш и до колко си "свестна" И чак след това помисли и за изискванията спрямо "принца на белия кон"

Нищо против нямам теб.. Без лоши чувства ги пиша тия неща Не те познавам и за теб лично нищо немога да кажа.. Просто некав пример ако щеш.. Ти давам за повечето момичета..

Тя е неква малка лигава кучка която докато е с теб намига на друг и в същото време иска от теб да я гледаш в очите и да изпълняваш секви команди.. Е от къде на къде? : )

prav si do nqkude, no kogato durjij mnogo na daden chovek, a toi ne znae kakvo iska i bqga kato nqkoq mishka i to ne edin i posle vie momchetata kazvate che nie ne znaem kakvo iskame, che ima takiva momicheta, da ima gi, no ima i mnogo takiva momcheta, no ne moje vsichki da sa pod obst znamenatel, no naistina kude se kriat tezi momcheta~D

Мега фен Аватара на trabi_bs
    свестните момчета не излизат много,защото веднъж одреже ли ги някоя ,те мислят че всички ще ги одрязват като нея , и се отказват да си търсят аудитория

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    свестните момчета не излизат много,защото веднъж одреже ли ги някоя ,те мислят че всички ще ги одрязват като нея , и се отказват да си търсят аудитория
    Когато искаш нещо истински, не се отказваш толкова лесно. Падаш,ставаш и продължаваш. Ако се отказваш толкова лесно или не държиш да имаш приятелка, или нямаш достатъчно воля да продължиш търсенето си.
    Don't forget the smile...

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    Когато искаш нещо истински, не се отказваш толкова лесно. Падаш,ставаш и продължаваш. Ако се отказваш толкова лесно или не държиш да имаш приятелка, или нямаш достатъчно воля да продължиш търсенето си.
    аз не съм се отказал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си