.
Отговор в тема
Страница 3 от 16 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 386
    Аз съм един от тези милите и мисля утре да се пробвам с въпросното момиче и да разбера дали ще сме приятели или нещо повече

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Смешна история е тая цялата тема ! То и доста умно е зададен въпросът "Къде са свестните момчета"? На тавана в кошницата.. Как очакваш да ти каже някои в некав си форум къде са? Търсиш, общуваш, излизаш, запознаваш се с разни хора и т.н и ще си намериш половинка от която си доволна

1 тон букви се изписаха в тая тема а в крайна сметка се дъвчи само едно и също и е супер безмислица всичко...

И междо другото.. nepowtorima и N1ksun Нещо на ебавка ли го издокарвате спрямо мен? Пикливите ви не значещи нищо мнения или ги спестете или директно си излейте душата и ми напишете каквото искате да кажете... Такива иронични кавалски истории пред майка ви и баща ви ако вървят при мен НЕ вървят така, че се съобразявайте малко !

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    И аз искам този идеал-да не е бройкаджия и т.н, но вече нищо не търся.. Каквото трябва ще дойде само при мен, ако ме желае. За всеки влак си има пътници

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Научи се да четеш и тогава пиши. Ти не търсиш душевна красота, търсиш някой да ти върви по гъза.
    Научи се да четеш с Разбиране и тогава отговаряй.
    Don't forget the smile...

Голям фен Аватара на toad
    В темата за нърдовете нямаше cat fight , но тук може да има . Господа , нека се насладим на гледката

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Тарикатче.. нищо лично ама е супер тъпо тва да кажеш "аз съм свястно момче", ей сега ще тръгнеш да ми казваш колко си прекрасен и мил с момичетата и прочие. Мразя някой така да се фука с нещо, което не може да докаже, че е.
    И не си ти човека който ще ми казва дали мога да си изразя мнението тук..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен Аватара на flawless_
    С истинския мой се открихме скоро след като разбрах да не чакам Принца на бял кон, а това го осъзнах бързо. Нещата не стават така. Същността и душевността на човека са нещо много повече от един шаблон, от едно определение като "сваляч", "бройкаджия" или "въздух под налягане". Това е човешко същество, то има душа, която е нещо много сложно, отвъд това което на теб ти се вижда на пръв поглед. Грешно е да разделяш хората на задръстеняци и надути пуяци, няма такова нещо. Наистина се опитай първо да промениш нещо в своето мислене и своя мироглед, и на мен ми се струва че повреда има в твоя телевизор.

"А може би смотанякът или задръстенякът (накратко - комплексар) е станал такъв, защото обществото ни толерира глупака и на пиедестал е простащината? Или може би същият комплексар не смее да заговори момиче, защото днешните госпожички мрънкате за някой, който да ви разбира и обича, а тичате по гъзовете на "въздух под налягане"?"

В мнението на Something има много истина. Наистина простащината е на пиедестал, а това, че си лепим етикети един на адруг-кой бил смотаняк, кой пък загубеняк, е още по-лошо...
    Трябва да положиш усилия и ти. Не лепи етикети на хората, без дори да си ги опознала.
    Не търси перфектни хора, търси това, което е хубаво в момчето, а не се вглеждай в недостатъците му.
    Опитай се да не съдиш и да отхвърляш, а повече да обичаш и да разбираш. Ако ти самата развиеш тези качества, рано или късно ще намериш правилните хора.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    Когато искаш нещо истински, не се отказваш толкова лесно. Падаш,ставаш и продължаваш. Ако се отказваш толкова лесно или не държиш да имаш приятелка, или нямаш достатъчно воля да продължиш търсенето си.
    аз не съм се отказал

Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    аз не съм се отказал
    Радвам се, ако е така

Unhappy

Ама и предлагането едно .........

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Момчета свестни и на по 14-15-16 има..
    Айде моля ви се..
    Да има, но те са заети защото бързо изпъкват от тълпата затова че те не пушат, не пият, а само си приказват най-спокойно с другите нито пък са задръстени. Свестните също така са и зубрачите, които много трудно можеш да откриеш като само в съзнанитето ти са онези, които се фукат, че пушат и са пребили този и онзи.

Да намират се, но за това трябва да си снижиш критериите, а в днешно време момичетата обичат да се фукат и да се перчат с огромните си критерии, а ама един е дебел, втори е ушат, трети не се облича добре и тем подобни.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Свестните също така са и зубрачите, които много трудно можеш да откриеш като само в съзнанитето ти са онези, които се фукат, че пушат и са пребили този и онзи.
    Тия дето се фукат, че пушат и са се сбили не бяха ли модерните? Или вече има промяна в съзнанието на българската жена? Нима?! Надали...

Не случайно всички момчета между 16 и 20 се разхождат с гола глава. И не, не е защото им отива да изглеждат като речни камъни.

5%-8% не ходят с гола глава

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Тия дето се фукат, че пушат и са се сбили не бяха ли модерните? Или вече има промяна в съзнанието на българската жена? Нима?! Надали...
    Не си ме разбрала. Прочети още веднъж горното ми мнение.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Докато има момичета, които да могат да предложат само тяло, ще има и момчета, които да искат само това... Но успееш ли да ги привлечеш с нещо друго и накараш ли ги да се влюбят в теб, заради друго, освен външния ти вид... То тогава са твои повярвай, независимо какви женкари са

Аз примерно не гледам опаковката... В интерес на истината почти всички момчета с които съм била са били някакви женкари, минали вече през половината град... И всеки един от тях е бил влюбен в мен и е бил готов да прави лудости заради мен... И това не е, защото имам цици, задник, защото съм хубава и прочие... а защото имам какво да им предложа освен красота и сексапил (прозвучах леко надуто )

nepowtorima - Виж сега.. Нямам нищо против твоето мнение дори го уважавам Обаче не ме познаваш ни най малко нали така? От къде знаеш що за човек съм и свестен ли съм или не.. Та веднага си правиш някакви изводи и ми постваш някакви иронични намеци.. Е недей така..

А дали е тъпо за теб, че някои се фука с "право" И, че не му пука от мнението на другите Това си е лично твой проблем..

Пак казвам.. Нищо против теб и мнението ти нямам ! Обаче просто има момент когато трябва да кажеш "напишеш" нещо и когато трябва да си го спестиш. Научи се да го усещаш тоя момент и всичко ще е 6+

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    5%-8% не ходят с гола глава
    Хаха. Готина статистика.

Ама тия с голата глава са готините. Сеш' са?

Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Не си ме разбрала.
    Ти също.

1. Това беше сарказъм от части.
    2. Годзила във филма беше женичка, но аз съм момченце.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Е то по тази логика дай да питаме и къде са свестните момичета ? Има ги , но трябва да се търсят и то доста Просто такова е обществото , че такива хора се срещат доста рядко вече Ама късмет в търсенето все пак
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

е да готино е , обаче вече е банално да гледаш някой на 10 да изглежда като мутра

dream1707 Доста лекичко дори.. Почти никoй сигурно не е забелязал.. Простено ти е

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Докато има момичета, които да могат да предложат само тяло, ще има и момчета, които да искат само това... Но успееш ли да ги привлечеш с нещо друго и накараш ли ги да се влюбят в теб, заради друго, освен външния ти вид... То тогава са твои повярвай, независимо какви женкари са

Аз примерно не гледам опаковката... В интерес на истината почти всички момчета с които съм била са били някакви женкари, минали вече през половината град... И всеки един от тях е бил влюбен в мен и е бил готов да прави лудости заради мен... И това не е, защото имам цици, задник, защото съм хубава и прочие... а защото имам какво да им предложа освен красота и сексапил (прозвучах леко надуто )
    Интригуващо...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Свестните момчета може да се крият в гардероба ти или под леглото ти. Само чакат да им дадеш знак и да се оплачеш защо не се появяват най-после.

Всеки изпада в такива състояния и когато спира да се вайка животът става по-розов. Със сигурност има някое същество до теб и ти е точно под носа, а ти седиш и се мръщиш. Стегни се и му се усмихни!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Свестни момчета, така ли..? Защото съм забелязал, (и от личен опит) че момичетата обичате да се карате с момчета, които ви нараняват, гадняри и след това пак да се събирате. Като цяло съм забелязал, че си падате по лоши момчета, такива които ви нямат много уважение. Е все пак не мога да слагам всички под един знаменател.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Комичността на тази тема ме поразява вече пета поредна година. Стана една петилетка самохвалство, маргинализиране и идиотия.
    Защо си мислите, че сте единствените озарени от божествената светлина на познанието за човешкия характер. Дори не мога да проумея колко лекомислено се разглежда този въпрос дори от тези, които ужким изказваха мъдрите и вгледани извън "опаковката" хора.

Всички правите един огромен пропуск. Разглеждате човека извън контекста, което е напълно нормално за минималното ви познание за човешката натура, която разглеждате. Свестен човек не съществува - просто сте промити от филми и разни предавания, където ви учат кои черти от човешкия характер са приемливи.

Хората често са объркани имат своите проблеми и грижи, пукнатини и бляскавости, радости и удоволствия. Когато е наличие загрижеността за другия, вниамнието и разбирането нещата придобиват друга форма. Когато са замесени очаквания и изисквания за характер и външност единственото, което ще постигнете е озлобление и незадоволеност.

Излезте и живейте. Ебаси.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си