- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Както момичето каза, тя няма проблем с външния вид на момчетата, а с държанието им. Защо когато си извън БГ момчетата не те виждат като парче месо? Защо те виждат като човек, с чувства и мечти. Като приятел, а не като пържолка, която да хапват, щото им се иска?! Ще ви кажа... защото съществуват тъпите момичета, които решават, че няма смисъл да търсят... Те прощават на тъпите пържолковци, че не ги изслушват, само защото имат яки бицепси и трицепси и други "цепси". "Лиглите" искат ПРИЯТЕЛ, с който да споделят, който да обичат, с който да си ДАВАТ ВЗАИМНО. Всеки си има недостатъци, никой не ти търси принца на бял кон. Смяна на обкръжението? Изобщо не схващам какво общо има това. Все пак човек трябва да има общи теми с човека до себе си, а не да се гледат като извънземни и да се чудят за к'во им говори тоя/тая до тях. Трябва да станеш безмозъчница, за да си намериш някой?! Трябва да се примириш, да си снижиш критериите от "не искам да е някъв неземен красавец, искам да е до мен и аз до него" на "искам да е тъп като гъбено семе, но да има яко тяло". Не, всяко уважаващо себе си момиче, не би го направило. И не говорим за 14, 15, 16 годишни момченца. Говорим за 18+, които би трябвало да са вече едни оформени личности. Но след като не са били такива на 14, и на 56 няма да са такива. Нереални представи за момчетата и вътрешните им качества? Значи вие сами казвате, че момчетата нямат чувства (или поне такива, които да си струва да се обсъждат)? Хмм, не мисля така. Момчетата също искат момиче, което да ги разбира, друг е въпросът, че женичките тук събират "знания за прилагане" след много четене. И даже ги и прилагат! Същите тези книжки, статийки и прочие са писани и четени от кухи лейки, които се чудят как да привлекат вниманието на едно момче. А знаете ли как да го задържите? Определено не е чрез снижаване на критериите. Има толкова много момчета гейове точно заради лошия женски материал (и дефицит на нормални момичета има!!!). Погледнете Древна Гърция - хомосексуализмът е бил смятан за нещо нормално, просто защото жените не са имали право на ОБРАЗОВАНИЕ (а не на добър външен вид). Древните мъже просто не са имали за какво да си говрят с милите жени, които сигурно са търсели и те как да привлекат вниманието на мъжете. Четете истинска литература, а не COSMO статии. И много момичета се обръщат към техния пол, защото "такова животно нЕма". А кой е казал, че бройкаджиите и играчите са някакви неземни красавци... И идеята не е да е с теб независимо каква си, а заедно да станете каквито искате да бъдете.
не съм чел цялата тема незнам какво сте писали,но...има 1 МОМИЧЕ от моя клас което си харесвам и се държа с нея много любезно ,помагам й говорим си ,но тя ме има само за приятел...по какъвто и начин да и намекна ,че я харесвам и ценя тя ходи по гъза на тия които я мачкат и нея уважават...пък като сме сами само ми се оплаква от тях... тоест ако си мил и добър с момичетата нищо няма да постигнеш.... това от личен опит го казвам... и не не съм на 14 или 15,16...
Приятел, http://www.youtube.com/watch?v=OSwsJtSfyXU съжалявам.
Контра въпрос.
А къде са свестните момичета?![]()
DisappointedDreamer... ohhh, the irony with your post. Не мога да разбера хората, които постват тук. Кой от вас е бил с някой човек, който не го е привличал и е очаквал някаква пълноценна връзка?! Винаги е нужна химия между двама човека. Може би вие слагате торби на главите на гаджетата си?! Всеки може да се ИЗКЪПЕ и да се облече нормално - тогава вече няма да е смотаняк на външен вид, но за липса на умствените качества и преливане на мозък няма да помогне. А колкото до грозотата... защо смятате, че ако момичето не харесва грозници е лигла? Знаете ли какво е за нея грозник?! Може за вас грозен човек да е нормален за нея. И защо си мислите, че като не харесва "грозници" значи задължително си пада по "моделчета". Много сте крайни с нападките си. И тея девствени мустаци... махаш мустака и нямаш проблем... там да беше въпросът. Тя не търси перфектно момче, поне не е казала, и не виждам смисъл да й се иска да обяснява някви глупости, при положение, че иска някой свестен (свестен = нормален; свестен ≠ перфектен).
Последно редактирано от MoniqueSilver : 02-12-2012 на 17:10
Казва се "the irony IN your post".
Какво означава нормален? Тип, който е "бройкаджия" или тип, който е "задръстеняк"? Това са нейни думи, така е поставила всичко под общ знаменател. Не мисля, че като не харесва "грозници" си пада по "моделчета". Ама е страшно грозно да лепваш епитети на група дадени хора. А тя каква е? Да не би да е от "свестните" и "нормалните" момичета? Какво може в замяна да предложи?
Стига с тези комплексари и комплекси. Винаги за това говорите, когато човек не се съгласява с вашето.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 02-12-2012 на 17:20
The irony of your post compared with your name. А щом се интересуваш от нея, защо не я попиташ какво предлага? Въпреки че това не е сайт за запознанства.
Идеални хора няма. Пожелавам ти да откриеш някой, с когото да си паснете. Не вдигай много високо летвата, щото има опасност да останеш стара мома.![]()
брат ясно ми е :Д след като се прецаках с тая пичка от моя клас и ме сложи в приятелите си :Д повече никога няма да бъда мил с някоя преди да тръгнема колкото до милите момчета те са само във friendzoned :Д ии винаги са без приятелки,но пък за сметка на тфа имат само приятелки
![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
^Чи кво му е на ника ми?
И, не, мерси. Не съм мъжко нито пък обратно.
Аз съм един от тези милите и мисля утре да се пробвам с въпросното момиче и да разбера дали ще сме приятели или нещо повече![]()
Смешна история е тая цялата тема ! То и доста умно е зададен въпросът "Къде са свестните момчета"? На тавана в кошницата.. Как очакваш да ти каже някои в некав си форум къде са? Търсиш, общуваш, излизаш, запознаваш се с разни хора и т.н и ще си намериш половинка от която си доволна
1 тон букви се изписаха в тая тема а в крайна сметка се дъвчи само едно и също и е супер безмислица всичко...
И междо другото.. nepowtorima и N1ksun Нещо на ебавка ли го издокарвате спрямо мен? Пикливите ви не значещи нищо мнения или ги спестете или директно си излейте душата и ми напишете каквото искате да кажете... Такива иронични кавалски истории пред майка ви и баща ви ако вървят при мен НЕ вървят така, че се съобразявайте малко !
И аз искам този идеал-да не е бройкаджия и т.н, но вече нищо не търся.. Каквото трябва ще дойде само при мен, ако ме желае. За всеки влак си има пътници![]()
В темата за нърдовете нямаше cat fight , но тук може да има . Господа , нека се насладим на гледката![]()
Тарикатче.. нищо лично ама е супер тъпо тва да кажеш "аз съм свястно момче", ей сега ще тръгнеш да ми казваш колко си прекрасен и мил с момичетата и прочие. Мразя някой така да се фука с нещо, което не може да докаже, че е.
И не си ти човека който ще ми казва дали мога да си изразя мнението тук..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
С истинския мой се открихме скоро след като разбрах да не чакам Принца на бял кон, а това го осъзнах бързо. Нещата не стават така. Същността и душевността на човека са нещо много повече от един шаблон, от едно определение като "сваляч", "бройкаджия" или "въздух под налягане". Това е човешко същество, то има душа, която е нещо много сложно, отвъд това което на теб ти се вижда на пръв поглед. Грешно е да разделяш хората на задръстеняци и надути пуяци, няма такова нещо. Наистина се опитай първо да промениш нещо в своето мислене и своя мироглед, и на мен ми се струва че повреда има в твоя телевизор.
"А може би смотанякът или задръстенякът (накратко - комплексар) е станал такъв, защото обществото ни толерира глупака и на пиедестал е простащината? Или може би същият комплексар не смее да заговори момиче, защото днешните госпожички мрънкате за някой, който да ви разбира и обича, а тичате по гъзовете на "въздух под налягане"?"
В мнението на Something има много истина. Наистина простащината е на пиедестал, а това, че си лепим етикети един на адруг-кой бил смотаняк, кой пък загубеняк, е още по-лошо...
Трябва да положиш усилия и ти. Не лепи етикети на хората, без дори да си ги опознала.
Не търси перфектни хора, търси това, което е хубаво в момчето, а не се вглеждай в недостатъците му.
Опитай се да не съдиш и да отхвърляш, а повече да обичаш и да разбираш. Ако ти самата развиеш тези качества, рано или късно ще намериш правилните хора.
dream1707 Доста лекичко дори.. Почти никoй сигурно не е забелязал.. Простено ти е![]()