- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Последно редактирано от qkakukla2 : 02-12-2012 на 19:32
както са казали ,,модата не се задържа дълго на пазара,,
Жените като млади ви привличат badass дупетата , а когато след време поузреете ги заменяте с вече импруувнали своите social skills екс нърдове , които са и повече успели в професионален план и са идеални за семеен живот . Общо взето винаги печелите .
Реално погледнато, всеки обвързан и щастлив от връзката си човек ще ти каже че свестни момчета и момичета има и е въпрос на късмет да ги срещнеш. А естествено необвързаните биха казали друго . Трудно е да срещнеш точния човек, но нали това е целта ? Търсенето и намирането, тръпката която те обзема когато я/го срещнеш, тези неща са незаменими и търсенето трябва да те мотивира а не депресира. Успех от мен !![]()
Crowley stated that women, except "a few rare individuals," care most about having children and will conspire against their husbands if they lack children to whom to devote themselves.In Confessions, Crowley says he learned this from his first marriage.He claimed that their intentions were to force a man to abandon his life's work for their interests. He found women "tolerable", he wrote, only when they served the sole role of helping a man in his life's work. However, he said that they were incapable of actually understanding the nature of this work itself.He also claimed that women did not have individuality and were solely guided by their habits or impulses.In this respect Crowley displayed the attitude to women conventional for a male of his time.
Свестни се срещат МНОГО РЯДКО (1:10000) затова аз казвам че няма, но има такива които от време на време се сещат че имат чувства...
Такива момчета има много. Вярно е, че не са особено красиви и сексапилни, не се славят със женско внимание и най-често са сами, и в доста от случаите девствени. Ти не търсиш такива. Казваш го, но не търсиш. Не ги забелязваш дори. Не си привлечена от тях.
Ако един ден ме срещнеш, най-вероятно ще ме оприличиш като типа бройкаджия, сваляч и тн. Истината е, че съм точно такъв. За теб. Нямаш нужния арсенал похвати, интелект, характер и същност, за да ме привлечеш за нещо повече от едната бройка, че дори и за едната бройка много се съмнявам дали ще успееш да ме излъжеш, и то само ако съм без жена до себе си. Истината обаче е, че грешиш. Аз мога да бъда и съм точно типа момче, което обясняваш в собственото си описание и критерии. Такъв съм, но не за теб. Тая моя черта няма да я видиш. Има човек, който съм допуснал да я види, но не си ти. Дори да нямаше такъв човек, пак нямаше да имаш шанса да я видиш. Най-вече начинът ти на мислене за мен е глупав, и точно затова не намираш това, което търсиш. Няма и да го намериш скоро. Мислиш се за перфектната и смяташ, че заслужаваш да имаш момче отговарящо на претенциите ти? Помисли си пак.
Много сериозно се замисли над начина си на мислене. Докато не слезнеш на земята и не станеш по-достъпна за интересуващите се, няма да намериш нищо. Единственото, което ще откриеш, е ръката ти чешеща обутите ти гащури.
Последно редактирано от umri : 02-12-2012 на 20:28
Temet Nosce
벨야카
Стигнала съм до тази теория повечето момчета започват да имат голяма част от критериите които описваш, само когато срещнат момиче, за което наистина им пука. Примери много с мои познати и приятелки, но и от личен опит го зная. Бях влюбена в едно момче в продължение нa година, но той се държеше с мен като с парцал ужасен тип. Преди няколко месеца тръгна с едно момиче и сега е най-големият романтик. Ако на един мъж наистина му пука за вас ще направи каквото може за да сте щастлива и да не ви загуби.
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Харесах си постовете на w0sh и umri.
Т'ва Ви е проблемът на 90% от писалите в тая тема - олицетворявате се с разни герои от филми и книги, идеализирате човешките отношения и после, когато реалността ви шибне с мокър парцал, оставате шокирани и вместо да се осъзнаете, започвате още по-усилено да си живеете в собствения свят, подобно на щрауса, който си тика главата в пясъка при опасност. Все сте изключение, винаги сте си окей, все сте прекрасни, красиви, благородни и умни, и единственият ви недостатък е, че все не случвате на човек. Все мрънкате, братче, като сърдити свекърви, все изисквате, все претенции и капризи - 'ма да бъдел еди-колко-си висок, с еди-кви-си-очи, да се държал еди-как-си и да правел еди-кво-си... Започнете да живеете, да бъдете, да усещате и оставете другите също да живеят, да бъдат, да усещат и да ви обичат, както могат, а не както вие го изисквате, 'щото цялата магия и спонтанност, съпътстваща живота въобще се губи.
И да, "стара мома" не е семейно положение, а състояние на духа. Тъжно е на тия години да не усещате наслада от живота и да го раздавате така меланхолично.
Абе момичета стига бе .. Това че сте били с такива досега не значи , че всички ще са такива ....... А и като си помисля почти всички момичета НЕ Знаят Какво Искат , а после целия свят им е крив. Има си свестни момчета , както и свестни момичета просто всичко отива към някакъв вид комплекси и твърдения , че нещата са такива за каквито говорите вие . Погледнете с други очи![]()
И кво? Искаш да кажеш, че към една жена ще се държиш с уважение, щото те кефи, а към друга ще се държиш като с боклук, щото не те кефи?
Много приятна логика. И как по-точно си описаното в главния пост момче? На избирателен принцип? Само с тия, които те привличат физически? Това не е момчето от описанието, а ти се заблуждавай, че като си такъв само към жените, които те привличат сексуално, отговаряш на него.
позволявам ви да ме поздравите аз съм мирчо
Пиках на химна!!!
Като перифразираш, не слагай кавички.
прочети това "Има човек, който съм допуснал да я види, но не си ти.", след това си прочети по-горното мнение. Аз не знам дали авторката е красива или не. Може да е много красива, но това не означава, че щом е такава аз ще се държа с нея както на нея й харесва, както ти се опитваш да ми интерпретираш мнението. Дано тоя път си разбрал, щото повече не ми се пояснява.
Temet Nosce
벨야카
Въй въй..Един час чета простотии..Първо разбери какво искаш, тогава търси еди кой си и еди що си..Не искала бройкаджии, и не искала нърдове, а има ли други освен тея?Както umri, каза бих те пошляпал една вечер, яко си яка, и да те оставя изплезена на другия ден, да мечтаеш за тоз и оня, защото си толкова проста,че нямам думи!
ПС.Как се променя подписа бе?Търсих в настройките но намерих *** ..
Последно редактирано от Ev1l : 02-12-2012 на 23:11
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Представи си дали всичките тези твои изисквания отговорят на реалността:
Поне 600 000 българки са малтретирани
В Европа всяка пета жена е малтретирана вкъщи. Същевременно според национално представително проучване, проведено от "Джендър проект" и НОЕМА, една на всеки четири българки се определя като жертва на терор от най-близките. Освен в честотата съществува разлика и в степента на насилие, което жената у нас изтърпява, в сравнение с тази в развитите държави. Така например, ако в Щатите една плесница вече влиза в графата "насилие", жените тук не се определят като малтретирани, докато нещата наистина не излязат извън контрол. Което значи счупено ребро или влачене за косата, или няколко шева на бузата, или системно изнасилване... В този смисъл почти няма българка, която да не е "изяла" поне един шамар от любящата половинка. И ако приложим щатските критерии върху нашата страна, ще се окаже, че близо 100% от нежната половина на населението са или са били жертва на домашен терор. Което, съгласете се, вече е стряскащо.
Другата разлика е, че докато 44 държави са приели специални закони, третиращи домашното насилие, жертвите у нас на практика са в безизходица. В България няма правни механизми, които да позволяват отделяне на жената от насилника непосредствено след оказания терор. Тоест - ако бъдеш набита и ако си склонна да изтърпиш няколко състрадателни и един-два подигравателни погледа, можеш да отидеш в полицията. Оттам ще размахат пръст на мъжа ти... и толкова. След което той със сигурност ще ти го върне за "предупреждението". Разбира се, можеш да заведеш дело. Това обаче струва пари, а в повечето случаи ти ги нямаш. Колко по-лесно е да се оставиш по течението.
Източник: сп. Тема
Аз те разбирам още от началото, но ти не ме разбираш нещо.
Как ще прецениш поведението си към жена, която сега срещаш? Как ще решиш дали да се държиш като "описания" или като "бройкаджия"? По външния вид и физическото привличане, естествено. Освен ако не си телепат.
Изобщо не интерпретирам. Обобщавам.
И пак ще обобщя, че това, че си допуснал един човек да види "оная" ти страна, далеч не те прави мъж като този от първоначалното описание, както твърдиш.
Това твоето си е чисто лицемерие.
Добър съм, но на избирателен принцип.
Щом има възможност, да си различен от описания към непознат човек, значи не си описания.
M'kay?