- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Тази тема малко ми звучи като оплакването на една бивша колежка, че не може да си намери "принца", а все го търсеше в Planeta 88 и Син Сити.
Изброй толкова неща които да бъде и които да не бъде...А какво ще му дадеш ти?
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Свестни момчета няма - има свестни мъже (и те са рядкост). Както казаха по-горе, някой на 16-17 няма как да е "свестен", но така е и с момичетата - колкото и да се надуват и да си мислят, че са зрели, си остават 16-17 годишни пикли (с извинение).
За тези, които твърдят, че свестни мъже не съществуват - повярвайте ми, като срещнете свестен мъж, няма как да го сбъркате, и да, има такива мъже. Не са някакви си идеализирани принцове с нечовешки качества, а нормални мъже, които знаят какво искат от живота и от жените, знаят как да го постигнат и го правят.
Та за мен свестен мъж трябва да е:
- мъж, не момче (т.е. да е зрял, поне над 18-20 год. - не че възрастта е критерий за зрялост)
- да е наясно със себе си (не да ми мрънка, че не знае какво да прави с живота си)
- да знае какво иска от една жена (не да изневерява под предлог, че искал да опита от всичко)
Просто и кратко.
А къде да ги търсим тези мъже, не мога да кажа. Истинските мъже в моя живот не аз съм ги търсила, все така ставаше, те да ме намират.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Извинявай, но мисля че грешиш много при това. Свестни момчета и момичета има както на 16-17-18 така и на 19-20 не можеш да кажеш че хората на 16-17 години не са свестни. Айде тогава като не са свестни те, да ми кажеш, защо някои 20-21-22 годишен те използва за единия му секс и те захвърля нали уж са зрели? Същото може да го направи и някой по-малък. Така че хора няма гаранция във всяка възраст си има нормални хора![]()
има свестни момчета,но след като веднъж са наранени защото са били добри ,те тотално се объркват и затварят в себе си или се променят за да са харесани от хората
Да ви попитам нещо..
Щом казвате, че на по 16-17 години свестни момчета няма .. обяснете ми как те ще се променят ако не са били свестни, а "бройкаджий" и ще станат нормални добри момчета.. как?
Ако едно момче не си е свястно от малък .. то няма как да се промени дотолкова, че да стане от единия тип - другия..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
А не трябва да става така не е нужно да се затварят в себе си. Аз познавам такова момче страхотен човек, но го нараниха и му се случиха още няколко гадни неща и се затвори до такава степен, че не съм го виждала от една година много ми е мъчно и искам да помогно но... Пак се отнесах от темата, мисълта ми е че не трябва първото препятствие да те срутва и не само първото колкото пъти и да падаш, трябва да се изправяш и да продължаваш а и всеки прави грешки това е нещо нормално хора сме все пак, а не роботи
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Айде, айде, и аз съм била на 16. Знам какво е. И да, твърдя, че свестни 16 годишни няма! Говоря от опит, колкото искате примери можете да давате, аз докато не го видя с очите си, не вярвам. Не казвам, че е напълно невъзможно да се пръкне някой на 17, който е напълно зрял, независим, знаещ какво иска и какво прави, ама не ми се вярва.
Лично мнение, не го налагам на никого. Обясних какво за мен означава "свестен мъж", не съм казала, че съм обективна, даже съм си много субективна.
А 20-21-22 годишните много ясно, че искат "единия му" секс. Или пиклите, с които си лягат не са наясно с това (още един признак, че са незрели) и после плачат, или ясно разбират, че всичко е заради секса, но нямат нищо против. Колкото и грозно да звучи е така.
Пък и казах, че възрастта не е критерий за зрялост, написах 18-20 като някаква условна граница. То не става така - един ден пичът се събужда, гледа календара "А, станах на 20! От днес ще се държа зряло!!" Да, ама не. Това обаче е друга тема. Моята идея е, че на 16-17-18 малко хора са зрели. На 20-21-22 обаче вероятността човек да "поумнее" и да стане "свестен" е по-голяма. Естествено има и изключения.
Защото може би не ги забелязвате и ги подминавате. Точно ти в темата за нърдовете обясняваше как някои момчета от едикакъв си тип си ги приемала просто като приятели. Може би не е хич лошо много момичета и жени точно там да се вглеждате малко по усърдно с "лупичката".Е, понякога трябва и някое друго усилие разбира се...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Така ли ? АХахаххаахаха тоест вие каквото искате да ми кажете е че , е невазможно едно 14-15-16 годишно момче да е различно от другите не казвам да е мъж или нещо такова просто да знае примерно какво да учи и в какво да се развива ?
(added): И защо пак да неможе да има сериозна вразка с момиче ?никой не говори за тея любовни филми и т.н незнам си какво вие си мислите че неможе да се влюби така ли ?
Последно редактирано от fluffy_^ : 02-13-2012 на 11:31 Причина: леко раздразнен и постнах веднага :)
Те намекват, че не могат да бъдат свестни на тези години..
Вярно е, че са рядкост, но ги има.. и никой не може да ми каже, че не са такива, защото познавам много добри и свестни момчета!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
абе има ама просто хормоните са ни треснали хубаво .....има ама са в повечето случаи заети
Всеки решава кога да се промени,и то как !Защото живота не те променя той те учи и ти дава постояно хиледи възможности ти да се промениш сам ^^ Това че примерно някой преди година е бил безотговорен,не е искал сериозна връзка и т.н и т.н..Не означава че утре или удруги ден няма да иска
По едно време в живота на човека той постояно си променя мненията за каквото и да било дали просто ейтака е решил или е тръгнал по акъла на някой друг е все тая.
мога да се обеснявам така цял ден но не ми се занимава.
Oh and by the way ..that's my personal opinion![]()
Обяснила съм какво ЗА МЕН означава свестен. И не, не е обобщение, защото не всяка жена ще се съгласи с моето определение.
И сега пак прочети мнението ми и ме убеди, че 14 - 17 годишно момче "знае какво иска от една жена". Аз не мисля така, най-малкото защото на тази възраст никой (момче или момиче) не притежава нужния житейски опит, за да знае какво точно търси у партньора си. Ако това приемаш за обобщение, добре. Но всъщност си е факт. И тук изключения не виждам.
"Свестни" по твоите критерии може и да има на 14-15-16-17, но не и по моите.
Свестен не означава да знае какво търси , бъркаш нещата .