.
Отговор в тема
Страница 5 от 16 ПървиПърви 12345678915 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 386
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тази тема малко ми звучи като оплакването на една бивша колежка, че не може да си намери "принца", а все го търсеше в Planeta 88 и Син Сити.

Изброй толкова неща които да бъде и които да не бъде...А какво ще му дадеш ти?
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Свестни момчета няма - има свестни мъже (и те са рядкост). Както казаха по-горе, някой на 16-17 няма как да е "свестен", но така е и с момичетата - колкото и да се надуват и да си мислят, че са зрели, си остават 16-17 годишни пикли (с извинение).
    За тези, които твърдят, че свестни мъже не съществуват - повярвайте ми, като срещнете свестен мъж, няма как да го сбъркате, и да, има такива мъже. Не са някакви си идеализирани принцове с нечовешки качества, а нормални мъже, които знаят какво искат от живота и от жените, знаят как да го постигнат и го правят.
    Та за мен свестен мъж трябва да е:
    - мъж, не момче (т.е. да е зрял, поне над 18-20 год. - не че възрастта е критерий за зрялост)
    - да е наясно със себе си (не да ми мрънка, че не знае какво да прави с живота си)
    - да знае какво иска от една жена (не да изневерява под предлог, че искал да опита от всичко)

Просто и кратко.
    А къде да ги търсим тези мъже, не мога да кажа. Истинските мъже в моя живот не аз съм ги търсила, все така ставаше, те да ме намират.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Извинявай, но мисля че грешиш много при това. Свестни момчета и момичета има както на 16-17-18 така и на 19-20 не можеш да кажеш че хората на 16-17 години не са свестни. Айде тогава като не са свестни те, да ми кажеш, защо някои 20-21-22 годишен те използва за единия му секс и те захвърля нали уж са зрели? Същото може да го направи и някой по-малък. Така че хора няма гаранция във всяка възраст си има нормални хора

Мега фен Аватара на trabi_bs
    има свестни момчета,но след като веднъж са наранени защото са били добри ,те тотално се объркват и затварят в себе си или се променят за да са харесани от хората

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Да ви попитам нещо..
    Щом казвате, че на по 16-17 години свестни момчета няма .. обяснете ми как те ще се променят ако не са били свестни, а "бройкаджий" и ще станат нормални добри момчета.. как?
    Ако едно момче не си е свястно от малък .. то няма как да се промени дотолкова, че да стане от единия тип - другия..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Да ви попитам нещо..
    Щом казвате, че на по 16-17 години свестни момчета няма .. обяснете ми как те ще се променят ако не са били свестни, а "бройкаджий" и ще станат нормални добри момчета.. как?
    Ако едно момче не си е свястно от малък .. то няма как да се промени дотолкова, че да стане от единия тип - другия..
    Като ги очука живота. Така ще се оправят.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Аз те разбирам още от началото, но ти не ме разбираш нещо.

Как ще прецениш поведението си към жена, която сега срещаш? Как ще решиш дали да се държиш като "описания" или като "бройкаджия"? По външния вид и физическото привличане, естествено. Освен ако не си телепат.

Изобщо не интерпретирам. Обобщавам.

И пак ще обобщя, че това, че си допуснал един човек да види "оная" ти страна, далеч не те прави мъж като този от първоначалното описание, както твърдиш.

Това твоето си е чисто лицемерие.

Добър съм, но на избирателен принцип.

Щом има възможност, да си различен от описания към непознат човек, значи не си описания.

M'kay?
    Се тая, пич.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    ^___^
    Като ги очука живота. Така ще се оправят.
    Колкото и да ги очука живота те ако са си "бройкаджии" винаги ще ги влече да са с по няколко и ще изневеряват на колкото и да са.
    Последно редактирано от nepowtorima : 02-13-2012 на 08:48

♥♥

А не трябва да става така не е нужно да се затварят в себе си. Аз познавам такова момче страхотен човек, но го нараниха и му се случиха още няколко гадни неща и се затвори до такава степен, че не съм го виждала от една година много ми е мъчно и искам да помогно но... Пак се отнесах от темата, мисълта ми е че не трябва първото препятствие да те срутва и не само първото колкото пъти и да падаш, трябва да се изправяш и да продължаваш а и всеки прави грешки това е нещо нормално хора сме все пак, а не роботи

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Се тая, пич.
    Както кажеш.

Колкото и да ги очука живота те ако са си "бройкаджии" винаги ще ги влече да са с по няколко и ще изневеряват на колкото и да са.
    Не е вярно това. Човек се адаптира. Като види, че с "бройкаджийския" манталитет не отива на никъде, ще се промени. Ако не се промени - остава си "бройкаджия" и до там с развитието.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    И сега нека отговоря аз - да, пробвала съм да опозная момчета от така наречената "задръстена" и "грозна" категория. Дори имам пресен случай, който още веднъж доказа, че с комплексари не бива да се занимавам, защото непрекъснато се оплакват от комплексите си; хем са свикнали с природата си, хем не я приемат, хем нищо не правят по въпроса,за да се помирят със себе си. Опитах се дори да помогна за преодоляването на някои от комплексите, но щом го е страх от промяната, повече нищо не мога да направя.
    И затова ще си седиш сама или ще те оправят бройкаджии, на които са им интересни предимно циците и дупето ти. И да...много правилен въпрос.Какво всъщност ти можеш да предложиш?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Както кажеш.

Не е вярно това. Човек се адаптира. Като види, че с "бройкаджийския" манталитет не отива на никъде, ще се промени. Ако не се промени - остава си "бройкаджия" и до там с развитието.

то е като в училище ,дружиш с всеки за да имаш повече изгоди

Цитирай Първоначално написано от Elizabettt Виж мнението
    Извинявай, но мисля че грешиш много при това. Свестни момчета и момичета има както на 16-17-18 така и на 19-20 не можеш да кажеш че хората на 16-17 години не са свестни. Айде тогава като не са свестни те, да ми кажеш, защо някои 20-21-22 годишен те използва за единия му секс и те захвърля нали уж са зрели? Същото може да го направи и някой по-малък. Така че хора няма гаранция във всяка възраст си има нормални хора
    Айде, айде, и аз съм била на 16. Знам какво е. И да, твърдя, че свестни 16 годишни няма! Говоря от опит, колкото искате примери можете да давате, аз докато не го видя с очите си, не вярвам. Не казвам, че е напълно невъзможно да се пръкне някой на 17, който е напълно зрял, независим, знаещ какво иска и какво прави, ама не ми се вярва.
    Лично мнение, не го налагам на никого. Обясних какво за мен означава "свестен мъж", не съм казала, че съм обективна, даже съм си много субективна.

А 20-21-22 годишните много ясно, че искат "единия му" секс. Или пиклите, с които си лягат не са наясно с това (още един признак, че са незрели) и после плачат, или ясно разбират, че всичко е заради секса, но нямат нищо против. Колкото и грозно да звучи е така.
    Пък и казах, че възрастта не е критерий за зрялост, написах 18-20 като някаква условна граница. То не става така - един ден пичът се събужда, гледа календара "А, станах на 20! От днес ще се държа зряло!!" Да, ама не. Това обаче е друга тема. Моята идея е, че на 16-17-18 малко хора са зрели. На 20-21-22 обаче вероятността човек да "поумнее" и да стане "свестен" е по-голяма. Естествено има и изключения.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от mMemories Виж мнението
    Свестни се срещат МНОГО РЯДКО (1:10000) затова аз казвам че няма, но има такива които от време на време се сещат че имат чувства...
    Защото може би не ги забелязвате и ги подминавате. Точно ти в темата за нърдовете обясняваше как някои момчета от едикакъв си тип си ги приемала просто като приятели. Може би не е хич лошо много момичета и жени точно там да се вглеждате малко по усърдно с "лупичката".Е, понякога трябва и някое друго усилие разбира се...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Има свестни момчета, но не и на възраст 14-15-16 години.
    Можем да спорим по този въпрос коя си ти да казваш какви са всички 14-15-16 годишни момчета ?

Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Можем да спорим по този въпрос коя си ти да казваш какви са всички 14-15-16 годишни момчета ?
    Аз също съм готова да споря за това..

♥♥

Banned Голям фен
    Аз също съм готова да споря за това..
    Така ли ? АХахаххаахаха тоест вие каквото искате да ми кажете е че , е невазможно едно 14-15-16 годишно момче да е различно от другите не казвам да е мъж или нещо такова просто да знае примерно какво да учи и в какво да се развива ?

(added): И защо пак да неможе да има сериозна вразка с момиче ? никой не говори за тея любовни филми и т.н незнам си какво вие си мислите че неможе да се влюби така ли ?
    Последно редактирано от fluffy_^ : 02-13-2012 на 11:31 Причина: леко раздразнен и постнах веднага :)

Град
    ^___^
    Те намекват, че не могат да бъдат свестни на тези години..
    Вярно е, че са рядкост, но ги има.. и никой не може да ми каже, че не са такива, защото познавам много добри и свестни момчета!

♥♥

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l Виж мнението
    ПС.Как се променя подписа бе?Търсих в настройките но намерих *** ..
    Откакто премина на новата версия форума, още не е оправена опцията. Надяваме се, че скоро ще можем да сменяме подписите, ама май никой си няма на идея кога точно ще е това скоро.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на flawless_
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Свестни момчета няма - има свестни мъже (и те са рядкост). Както казаха по-горе, някой на 16-17 няма как да е "свестен", но така е и с момичетата - колкото и да се надуват и да си мислят, че са зрели, си остават 16-17 годишни пикли (с извинение).
    За тези, които твърдят, че свестни мъже не съществуват - повярвайте ми, като срещнете свестен мъж, няма как да го сбъркате, и да, има такива мъже. Не са някакви си идеализирани принцове с нечовешки качества, а нормални мъже, които знаят какво искат от живота и от жените, знаят как да го постигнат и го правят.
    Та за мен свестен мъж трябва да е:
    - мъж, не момче (т.е. да е зрял, поне над 18-20 год. - не че възрастта е критерий за зрялост)
    - да е наясно със себе си (не да ми мрънка, че не знае какво да прави с живота си)
    - да знае какво иска от една жена (не да изневерява под предлог, че искал да опита от всичко)

Просто и кратко.
    А къде да ги търсим тези мъже, не мога да кажа. Истинските мъже в моя живот не аз съм ги търсила, все така ставаше, те да ме намират.
    Айде, пак обобщенията... Свестни момичета и момчета на по 14, 15, 16 или 17 години има, така както има свестни, нормални ХОРА и от двата пола, от всяка една възраст.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе има ама просто хормоните са ни треснали хубаво .....има ама са в повечето случаи заети

Banned Голям фен
    Всеки решава кога да се промени,и то как ! Защото живота не те променя той те учи и ти дава постояно хиледи възможности ти да се промениш сам ^^ Това че примерно някой преди година е бил безотговорен,не е искал сериозна връзка и т.н и т.н..Не означава че утре или удруги ден няма да иска По едно време в живота на човека той постояно си променя мненията за каквото и да било дали просто ейтака е решил или е тръгнал по акъла на някой друг е все тая.

мога да се обеснявам така цял ден но не ми се занимава.

Oh and by the way ..that's my personal opinion

Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    Айде, пак обобщенията... Свестни момичета и момчета на по 14, 15, 16 или 17 години има, така както има свестни, нормални ХОРА и от двата пола, от всяка една възраст.
    Обяснила съм какво ЗА МЕН означава свестен. И не, не е обобщение, защото не всяка жена ще се съгласи с моето определение.
    И сега пак прочети мнението ми и ме убеди, че 14 - 17 годишно момче "знае какво иска от една жена". Аз не мисля така, най-малкото защото на тази възраст никой (момче или момиче) не притежава нужния житейски опит, за да знае какво точно търси у партньора си. Ако това приемаш за обобщение, добре. Но всъщност си е факт. И тук изключения не виждам.

"Свестни" по твоите критерии може и да има на 14-15-16-17, но не и по моите.

Голям фен Аватара на toad
    Свестен не означава да знае какво търси , бъркаш нещата .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си