.
Отговор в тема
Страница 5 от 15 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 386

Hybrid View

здравейте аз съм мирчо
    Пиках на химна!!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    Свястното момче те уважава, разбира те (най-малкото се опитва да те разбере, ако не може), не те има за даденост, в очите ти вижда равнопоставен събеседник, грижа го е за това как се чувстваш и те подкрепя в тежък момент, забавен е, мил е, държи се възпитано, романтичен е, приема те такава каквато си, и най-вече...обича те, независимо през какво преминавате. Изобщо съществуват ли още такива в действителност, или съм обречена на вечна самота? Ако да, къде да ги срещна? Вече не знам какво да правя...
    Такива момчета има много. Вярно е, че не са особено красиви и сексапилни, не се славят със женско внимание и най-често са сами, и в доста от случаите девствени. Ти не търсиш такива. Казваш го, но не търсиш. Не ги забелязваш дори. Не си привлечена от тях.

Ако един ден ме срещнеш, най-вероятно ще ме оприличиш като типа бройкаджия, сваляч и тн. Истината е, че съм точно такъв. За теб. Нямаш нужния арсенал похвати, интелект, характер и същност, за да ме привлечеш за нещо повече от едната бройка, че дори и за едната бройка много се съмнявам дали ще успееш да ме излъжеш, и то само ако съм без жена до себе си. Истината обаче е, че грешиш. Аз мога да бъда и съм точно типа момче, което обясняваш в собственото си описание и критерии. Такъв съм, но не за теб. Тая моя черта няма да я видиш. Има човек, който съм допуснал да я види, но не си ти. Дори да нямаше такъв човек, пак нямаше да имаш шанса да я видиш. Най-вече начинът ти на мислене за мен е глупав, и точно затова не намираш това, което търсиш. Няма и да го намериш скоро. Мислиш се за перфектната и смяташ, че заслужаваш да имаш момче отговарящо на претенциите ти? Помисли си пак.

Много сериозно се замисли над начина си на мислене. Докато не слезнеш на земята и не станеш по-достъпна за интересуващите се, няма да намериш нищо. Единственото, което ще откриеш, е ръката ти чешеща обутите ти гащури.
    Последно редактирано от umri : 02-12-2012 на 20:28
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    Свястното момче те уважава, разбира те (най-малкото се опитва да те разбере, ако не може), не те има за даденост, в очите ти вижда равнопоставен събеседник, грижа го е за това как се чувстваш и те подкрепя в тежък момент, забавен е, мил е, държи се възпитано, романтичен е, приема те такава каквато си, и най-вече...обича те, независимо през какво преминавате.
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Такива момчета има много. Вярно е, че не са особено красиви и сексапилни, не се славят със женско внимание и най-често са сами, и в доста от случаите девствени. Ти не търсиш такива. Казваш го, но не търсиш. Не ги забелязваш дори. Не си привлечена от тях.
    Маце, това момче можеш да го гледаш в очичките и да кимаш само. Толкова е прав, че си нямаш идея. Ще пробвам да ти обясня.

Нещата, които искаш, далеч не са много. Неотдавна си бях пуснала моя списък с "критерии" (така да ги наречем), който беше впечатляващо дълъг, половината форум ми скочи - каква съм била, че да искам толкова много. Е, намерила съм човек, който отговаря на тия неща. Без да направя един компромис с това, което търся. Получих го, че и още отгоре.

И тук е разликата между мен и теб, защото знам нещо, което ти не можеш да осъзнаеш. Няма да съм толкова груба колкото umri, въпреки че е прав.
    Нещата, които търсиш, далеч не са редки качества. Ключът за бараката се крие във факта, че ако тия качества се виждат на преден план в едно момче... тоест, ги вижда всяка, а не само приятелката му, те не са нищо особено. Приемаш ги за даденост и започваш да възприемаш това момче като приятел. Не би трябвало да можеш да видиш тези качества, ако не си вникнала в обвивката. Ако не видиш, че точно момчето, което уж изглежда като бройкаджия, всъщност... далеч не е такъв. Да, вулгарен е. Да, става ти неудобно да го гледаш. Да, държи се свободно с момичетата. Да, имаш чувството, че е спал с половината свят. Да, просто ти действа на изключително физическо ниво. Той е такъв с всички. Тази нежна страна се пази за отделни хора... или човек, защото само той заслужава да я види. За да стигнеш до частта с виждането, трябва да предложиш на това момче нещо повече от хубаво тяло, защото той е виждал достатъчно такива.
    Точно по тая причина umri каза, че "нямаш нужния арсенал, похвати, интелект, характер". Защото гледаш повърхностно на нещата.

За завършек ще цитирам нещо:
    every girl wants a bad boy who will be good just for her
    and every boy wants a good girl who will be bad just for him.

Замисли се.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Маце, това момче можеш да го гледаш в очичките и да кимаш само. Толкова е прав, че си нямаш идея. Ще пробвам да ти обясня.

Нещата, които искаш, далеч не са много. Неотдавна си бях пуснала моя списък с "критерии" (така да ги наречем), който беше впечатляващо дълъг, половината форум ми скочи - каква съм била, че да искам толкова много. Е, намерила съм човек, който отговаря на тия неща. Без да направя един компромис с това, което търся. Получих го, че и още отгоре.

И тук е разликата между мен и теб, защото знам нещо, което ти не можеш да осъзнаеш. Няма да съм толкова груба колкото umri, въпреки че е прав.
    Нещата, които търсиш, далеч не са редки качества. Ключът за бараката се крие във факта, че ако тия качества се виждат на преден план в едно момче... тоест, ги вижда всяка, а не само приятелката му, те не са нищо особено. Приемаш ги за даденост и започваш да възприемаш това момче като приятел. Не би трябвало да можеш да видиш тези качества, ако не си вникнала в обвивката. Ако не видиш, че точно момчето, което уж изглежда като бройкаджия, всъщност... далеч не е такъв. Да, вулгарен е. Да, става ти неудобно да го гледаш. Да, държи се свободно с момичетата. Да, имаш чувството, че е спал с половината свят. Да, просто ти действа на изключително физическо ниво. Той е такъв с всички. Тази нежна страна се пази за отделни хора... или човек, защото само той заслужава да я види. За да стигнеш до частта с виждането, трябва да предложиш на това момче нещо повече от хубаво тяло, защото той е виждал достатъчно такива.
    Точно по тая причина umri каза, че "нямаш нужния арсенал, похвати, интелект, характер". Защото гледаш повърхностно на нещата.

Замисли се.
    Точка.

10б.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Ще се абонирам за потребителите "umri" и "NomNomNom"
    Относно авторката,ако търси по дискотеките такива индивиди ,няма да намери. Съмнявам се ,че иска само това,което е написала...,съветвам я да види темата за нърдове.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94 Виж мнението
    Относно авторката,ако търси по дискотеките такива индивиди ,няма да намери. Съмнявам се ,че иска само това,което е написала...,съветвам я да види темата за нърдове.

нърдовете са заети от кифлите за да имат хубави оценки

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94 Виж мнението
    Защо? Защо да не ги намери по дискотеките? Нормалните хора не ходят ли по дискотеки? Къде да ги търси? В библиотеката ли?

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Замисли се.
    Мисля,че поста заедно с цитатите изчерпва темата!

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Стигнала съм до тази теория повечето момчета започват да имат голяма част от критериите които описваш, само когато срещнат момиче, за което наистина им пука. Примери много с мои познати и приятелки, но и от личен опит го зная. Бях влюбена в едно момче в продължение нa година, но той се държеше с мен като с парцал ужасен тип. Преди няколко месеца тръгна с едно момиче и сега е най-големият романтик. Ако на един мъж наистина му пука за вас ще направи каквото може за да сте щастлива и да не ви загуби.
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Харесах си постовете на w0sh и umri.
    Т'ва Ви е проблемът на 90% от писалите в тая тема - олицетворявате се с разни герои от филми и книги, идеализирате човешките отношения и после, когато реалността ви шибне с мокър парцал, оставате шокирани и вместо да се осъзнаете, започвате още по-усилено да си живеете в собствения свят, подобно на щрауса, който си тика главата в пясъка при опасност. Все сте изключение, винаги сте си окей, все сте прекрасни, красиви, благородни и умни, и единственият ви недостатък е, че все не случвате на човек. Все мрънкате, братче, като сърдити свекърви, все изисквате, все претенции и капризи - 'ма да бъдел еди-колко-си висок, с еди-кви-си-очи, да се държал еди-как-си и да правел еди-кво-си... Започнете да живеете, да бъдете, да усещате и оставете другите също да живеят, да бъдат, да усещат и да ви обичат, както могат, а не както вие го изисквате, 'щото цялата магия и спонтанност, съпътстваща живота въобще се губи.

И да, "стара мома" не е семейно положение, а състояние на духа. Тъжно е на тия години да не усещате наслада от живота и да го раздавате така меланхолично.

Браво !!!!!!
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Харесах си постовете на w0sh и umri.
    Т'ва Ви е проблемът на 90% от писалите в тая тема - олицетворявате се с разни герои от филми и книги, идеализирате човешките отношения и после, когато реалността ви шибне с мокър парцал, оставате шокирани и вместо да се осъзнаете, започвате още по-усилено да си живеете в собствения свят, подобно на щрауса, който си тика главата в пясъка при опасност. Все сте изключение, винаги сте си окей, все сте прекрасни, красиви, благородни и умни, и единственият ви недостатък е, че все не случвате на човек. Все мрънкате, братче, като сърдити свекърви, все изисквате, все претенции и капризи - 'ма да бъдел еди-колко-си висок, с еди-кви-си-очи, да се държал еди-как-си и да правел еди-кво-си... Започнете да живеете, да бъдете, да усещате и оставете другите също да живеят, да бъдат, да усещат и да ви обичат, както могат, а не както вие го изисквате, 'щото цялата магия и спонтанност, съпътстваща живота въобще се губи.

И да, "стара мома" не е семейно положение, а състояние на духа. Тъжно е на тия години да не усещате наслада от живота и да го раздавате така меланхолично.

Абе момичета стига бе .. Това че сте били с такива досега не значи , че всички ще са такива ....... А и като си помисля почти всички момичета НЕ Знаят Какво Искат , а после целия свят им е крив. Има си свестни момчета , както и свестни момичета просто всичко отива към някакъв вид комплекси и твърдения , че нещата са такива за каквито говорите вие . Погледнете с други очи

позволявам ви да ме поздравите аз съм мирчо
    Пиках на химна!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Тази тема малко ми звучи като оплакването на една бивша колежка, че не може да си намери "принца", а все го търсеше в Planeta 88 и Син Сити.

Изброй толкова неща които да бъде и които да не бъде...А какво ще му дадеш ти?
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

има свестни момчета,но след като веднъж са наранени защото са били добри ,те тотално се объркват и затварят в себе си или се променят за да са харесани от хората

А не трябва да става така не е нужно да се затварят в себе си. Аз познавам такова момче страхотен човек, но го нараниха и му се случиха още няколко гадни неща и се затвори до такава степен, че не съм го виждала от една година много ми е мъчно и искам да помогно но... Пак се отнесах от темата, мисълта ми е че не трябва първото препятствие да те срутва и не само първото колкото пъти и да падаш, трябва да се изправяш и да продължаваш а и всеки прави грешки това е нещо нормално хора сме все пак, а не роботи

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Се тая, пич.
    Както кажеш.

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Колкото и да ги очука живота те ако са си "бройкаджии" винаги ще ги влече да са с по няколко и ще изневеряват на колкото и да са.
    Не е вярно това. Човек се адаптира. Като види, че с "бройкаджийския" манталитет не отива на никъде, ще се промени. Ако не се промени - остава си "бройкаджия" и до там с развитието.

Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Както кажеш.

Не е вярно това. Човек се адаптира. Като види, че с "бройкаджийския" манталитет не отива на никъде, ще се промени. Ако не се промени - остава си "бройкаджия" и до там с развитието.

то е като в училище ,дружиш с всеки за да имаш повече изгоди

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Да ви попитам нещо..
    Щом казвате, че на по 16-17 години свестни момчета няма .. обяснете ми как те ще се променят ако не са били свестни, а "бройкаджий" и ще станат нормални добри момчета.. как?
    Ако едно момче не си е свястно от малък .. то няма как да се промени дотолкова, че да стане от единия тип - другия..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Да ви попитам нещо..
    Щом казвате, че на по 16-17 години свестни момчета няма .. обяснете ми как те ще се променят ако не са били свестни, а "бройкаджий" и ще станат нормални добри момчета.. как?
    Ако едно момче не си е свястно от малък .. то няма как да се промени дотолкова, че да стане от единия тип - другия..
    Като ги очука живота. Така ще се оправят.

Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Като ги очука живота. Така ще се оправят.
    Колкото и да ги очука живота те ако са си "бройкаджии" винаги ще ги влече да са с по няколко и ще изневеряват на колкото и да са.
    Последно редактирано от nepowtorima : 02-13-2012 на 08:48

♥♥

Град
    ^___^
    Те намекват, че не могат да бъдат свестни на тези години..
    Вярно е, че са рядкост, но ги има.. и никой не може да ми каже, че не са такива, защото познавам много добри и свестни момчета!

♥♥

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    абе има ама просто хормоните са ни треснали хубаво .....има ама са в повечето случаи заети

Голям фен Аватара на toad
    Свестен не означава да знае какво търси , бъркаш нещата .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си