- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
красива си -90% от красотата ти мога да изтрия с мокра кърпичка
firepower ли си там си ко си , ако си някой изключително извънредно котенце , знаеш ли колко свестен ще стана , ма ако си грозна просто няма как
Този ти пост много ме блазни да си го запазя и да ти го цитирам ако някога те видя разочарована и плюеща всичко що мърда мъжко наред (иначе имам някакви съмнения че е umri, но не съм напълно сигурен все пак)...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 02-15-2012 на 08:29
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Запази си го, щом искаш.
Аз си пазя разни такива, чат-пат ги препрочитам и осъзнавам, че съм била права, пишейки го.
Била съм разочарована (точно след това разочарование се оформи "списъкът"), но никога не съм плюела наред. Уважавам силния пол и ми харесва да е така.
Цитирам една потребителка, тъй като съм съгласна с нея:
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-15-2012 на 10:50
Ами надявам се наистина да е така както казваш
И аз уважавам слабият пол (само дето вече сериозно ми се струва че това нарицателно много не отогваря на истината ако не броим само физическа сила)
Понякога наистина ми е досадно обаче като гледам плювните колко гадни били мъжете и как вече не се намирали свестни, а след време тези дето го правят често тръгват точно с такива дето са плюли. Не че и при мъжете няма такива де. Доскоро мислех жените за по онеправдани, но нещо започвам да се замислям вече дали е така или пък съм в грешка. Някои жени постоянно обясняват как на мъжете не може да им се вярва и използват позициите си на слабият пол.Наскоро видях една изневяра на уж свестно момиче и въпреки че все пак не ми дреме,защото я познавам, а гаджето и не леко се поотвратих. Просто се зачудих как човек да вярва на уж мили очички, а даденото момиче да отиде на купонче и да оближе сливиците на някой си после оправдавайки се че бил едикакъв си и я потрошил докато гаджето и нищо не знае.Такъв шут в гъза щях да и тегля ако и бях гадже и разбера за нещо такова че вярно после ще се превърна в супер гадният мъж.Гаджето и не съм го виждал в действие, но тя ми беше на броени сантиметри. Това беше една тъпа курвенска работа, а после искат да имат свестни мъже до себе си,които да им имат доверие и да не ги държат на каишка....
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
значи и двата пола (ех ама и аз се извъждам един "професор") казват че няма свестни
има свести ама за всеки влак пътници смис всяко парченце си има половинка само за него си
не че другите половинки са лоши но просто не пасват![]()
Има ученици, които не учат, оплакват се и изкарват двойки. Има такива, които учат, оплакват се и изкарват шестици. А има и такива, на които не им пука кой се оплаква.
@патенце, ако беше така, по-често щеше да има слънчеви затъмнения от това да се откриват сродните души.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Сродната душа веднъж в живота ли се среща според вас ?
Първоначално написано от antifashionshit
Последно редактирано от bratignat : 02-15-2012 на 13:08
Хаххах единствени и неповторими, няма. По-добри, по-лоши или просто по-различни, да. Аз лично последно време супер много си изкривих представата за любовта. А сродна душа съм срещала в момиче и не съм хомо.
Така де, тва със сродната душа ако го чакам да стане, ще умра заобиколена от котки.
Първоначално написано от antifashionshit
ммм не бе просто има хора които са ти сродни души и такива които не но това не ги прави лоши ами точно за някой друг ще са свестни
то ако питаш всеки ще ти каже че е свестен, тук нещата зависят от съвпадането на характерите, а на вас като не ви съвпаднат и айде момчето не било свестно, но тук се и заформя един голям кръговрат който не ми се описва сега....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Седем страници никой не си призна , че не е свестен . Плеен деге излезна прав![]()
Тази приказки за свестните хора(независимо от пола) за мен е като хубаво хубаво,ама много хубаво не е на хубаво.Глупаво ми се вижда да ги избирам по определени в списъка критерии и да се вглеждам до най-малката подробност дали става или не.В крайна сметка в една връзка трябва да се приемат и недостатъците на човека до теб,стига те да не са фрапантни.И все пак ако авторката брои мненията колко са за това,че има свести или че вече ги няма и казвам,че момче което да хареса винаги ще има.Въпроса е дали може да го приеме с положителните и негативните му черти.
Аз лично ако бях пуснал толкова безсмислена тема с такива заучени фразички и клишета, щях да съжалявам за изгубеното време в което съм я писал.
Ако сте имали само неприятни изживявания със срещуположния пол, има голяма вероятност да:
1. Се занимавате с хора, които НЕ СА за вас, не са за вашата персоналност, не си подхождате
2. Вие самите да не сте цвете, при което трябва да се промените или да се примирите.
Потърсете проблема в себе си, току виж сте го намерили.
вързах ги за дървото в задния двор хаххахах
момиче
Значи и за двата пола е едно и сащо положението , когато гледате първо външноста е така !
свясно момче не означава , харесван от всички външно , да го намериш в дисковтека или кафене и т.н.
свясно момче е някое което се занимава с нещо интересно , различен е от останалите , учи примерно , за да бачка някой ден по-хубава работа и не гледа само да се кефи в дискотекитетака че всичко зависи как си търсиш свястното момче хаха ако си мислиш че по заведенията ще го намериш много се лъжеш , там такива като мен отиват с нагласата да боднат и не е особено трудно , същото е и за момичета , когато излизам да се забавлявам, виждам леко пийнали с полички и клинчета , които знам че ще ги е*а , защото нестават за сериозно . Сериозни хора може да се намерят от общи познати , в училище , в университет , на работа и така
предимно в трезво състояните и не лигави дрехи
такъв е живота каквото си заслужиш , такова ще духаш
![]()