.
Отговор в тема
Страница 8 от 16 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 386
    anonymous708973
    Guest
    Свестните хора са хамелеони - могат да са пияни като гъз на дискотека, а на следващия ден да учат за изпит.
    Тезата ти издиша.

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Свестните хора са хамелеони - могат да са пияни като гъз на дискотека, а на следващия ден да учат за изпит.
    Тезата ти издиша.
    Това е твоята представа за свестни хора . И разбрахме вече , че визираш мъжа си , лошо няма .

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Има ги,но останаха малко

Голям фен
    Град
    софия
    Вие пък сте много свестни, айде да не започвам темата......., че .............откакто старата ми приятелка учи в УНСС и започна да излиза с некви змии и кифли е станала ............ абе по-добре да не говоря, че преди имаше рег тука, не я знам дали все още го има, и без това не сме в добри отношения вече.......

п.с. иначе има ХОРА и от двата пола....
    p.s. 2 освен всичко друго... скоро очаквам и да започне да пуши цигари......
    Последно редактирано от PLAMENKO : 02-18-2012 на 12:30

Повече от фен Аватара на flawless_
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO Виж мнението
    Вие пък сте много свестни, айде да не започвам темата......., че .............откакто старата ми приятелка учи в УНСС и започна да излиза с некви змии и кифли е станала ............ абе по-добре да не говоря, че преди имаше рег тука, не я знам дали все още го има, и без това не сме в добри отношения вече.......

п.с. иначе има ХОРА и от двата пола....
    Или по-точно казано ЧОВЕЦИ. Само дето на някои са им много ограничени представите за човечност, ебаси изкривените ценности и идеали.

Свестните момчета / момичета ги мачкате и тъпчете ежедневно с едно или друго свое действие или думи.Те обикновено са по-чувствителни и е нормално да се обидят. След това ще питате къде са , но няма да намерите никого , защото сте се отнесли лошо с него. А и стана малко смешно и клиширано това - "Къде са истинските мъже/момчета" - ами вярно е , но момичетата да не би да са по-различни? Всяка си мечтае да порасне да стане гадже на някое богаташче и за нея няма ценности. За нея не е важно колко мозък има в главата (момчето) , а каква прическа има , дали има мускули , хубав ли е ? Ами , нормално е да не ги откривате.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от picha_s_moskvi4a Виж мнението
    Свестните момчета / момичета ги мачкате и тъпчете ежедневно с едно или друго свое действие или думи.Те обикновено са по-чувствителни и е нормално да се обидят. След това ще питате къде са , но няма да намерите никого , защото сте се отнесли лошо с него. А и стана малко смешно и клиширано това - "Къде са истинските мъже/момчета" - ами вярно е , но момичетата да не би да са по-различни? Всяка си мечтае да порасне да стане гадже на някое богаташче и за нея няма ценности. За нея не е важно колко мозък има в главата (момчето) , а каква прическа има , дали има мускули , хубав ли е ? Ами , нормално е да не ги откривате.

абсолютно вярно

Повече от фен Аватара на flawless_
    Цитирай Първоначално написано от picha_s_moskvi4a Виж мнението
    Всяка си мечтае да порасне да стане гадже на някое богаташче и за нея няма ценности. За нея не е важно колко мозък има в главата (момчето) , а каква прическа има , дали има мускули , хубав ли е ? Ами , нормално е да не ги откривате.
    Aйде, пак обобщенията... Противоречиш си. Нали има свестни момчета И момичета? И на свестните момичета ли най-великата им цел е да стане гадже на този, когото описа току що? НЕ ОБОБЩАВАЙТЕ, има всякакви хора, абсолютно грешно и глупаво е да се обобщава, щом става дума за това сложно, колкото и да не ви се вярва същество - ЧОВЕКА.

Цитирай Първоначално написано от aMbushhEr Виж мнението
    Какви свестни момчета като няма и такива момичета ??
    Някви момичета на -20 градуса ми се разхождат в центъра на София по панталонки и разголени деколтета..грим сложи ли че с пръст да натиснеш ще изчезне..
    Въртят си дупетата на маси и столове и върви по улицата без грам акъл..не може да ти събере 2+2 и с калкулатор и вика и се цепи като некаква селянка...
    Кое свестно момче ще падне за това ?
    Пхах! Вместо тия романи можеше просто накратко да кажеш "кифли"
    Не всички момичетата са такива! И не пиши тия работи - приличаш на женомразец Без лоши чувства - съвет.
    Положението ни е такова, защото просто е модерно да си идиот. Ако пушиш, не учиш, държиш се гадно, псуваш, в тоя случай просто си бог, или пък си много... ъъ.. отворен, как да кажа - всички ще ти се бутат да си им приятел. Просто на по-младото поколение ни е глупава логиката. Т'ва е обяснението. Свестни момчета има! Макар и да нямам гадже го знам Шегувам се. Най-добрият ми приятел, така де, вече не сме чак талкова близки - сега е в Кипър, беше момче и с него се разбирахме много добре. Така, че за мен това е утеха, че свестни момчета има.
    А и момичета се намират...

С тия теми ебавате ли се хаха , да ви задам реторичен въпрос.. Къде са свестните момичета ?! Глупава тема.. където и да са по форумите най-трдуно се намират свестни момчета или момичета !

fawless , мое мнение е , че свестните момичета са си намерили свестни момчета. Тези , които питат явно имат проблем с откриването им , защото не гледат както трябва. Те искат да е свестен , мил , богат , красив , с хубаво тяло ... Да , но свестните момчета както казах и в предишния си пост рядко са такива.

Повече от фен Аватара на w0lf
    Проблема ви е, че ако се сприятелите със свястно момче той моментално отива в графата "сладък е, но няма да съм с него". Защото някак си не го одобрявам за моя половинка, вместо това ще си опитам късмета с поредния нещастник, нищо че знам колко лошо се държат с мен, как много много не им пука какво казвам и обикновено са "мили" само за да получат секс. За да видиш свестните момчета около себе си трябва да си отвориш очите и да ги потърсиш.

Цитирай Първоначално написано от w0lf Виж мнението
    Проблема ви е, че ако се сприятелите със свястно момче той моментално отива в графата "сладък е, но няма да съм с него". Защото някак си не го одобрявам за моя половинка, вместо това ще си опитам късмета с поредния нещастник, нищо че знам колко лошо се държат с мен, как много много не им пука какво казвам и обикновено са "мили" само за да получат секс. За да видиш свестните момчета около себе си трябва да си отвориш очите и да ги потърсиш.

Е точно казано, и проблема не е че няма свестни момчета, проблема е че повечето момичета са прекалено кухи че не ги виждат или просто не ги искат !

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Изкуствена коса, изкуствени гърди, изкуствен тен и какво ли още не .. а чакате истински мъж.. ?

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    8 страници тема дъвчете едно и също...То вече се каза ама аз да го попетя.Свестните момчета са при свестните момичета.Ама тука идва тънкостта-Важно е момичето да е читаво.Читавите девойки са рядкост не момчетата.Обяснявате ми как искате да е мил,романтичен,интелигенте н,да ви глези,с чувство за хумор пък другото не е толкова важно.Такива момчета бол.Ама те не са търсени и даже често си им бият шута и отнасят резнята.Вие искате някой ръб,който да ви третира като боклук , да ви мачка ,да ходи по други и да се съмнявате във всичко,което казва.И не да ми ревете по форумите,че няма момчета или всички са кретени.Сами си ги избирате под предлог "ама той в началото не беше такъв".Ае да не си набивате в тиквите,че в началото някой е бил различен.Ако искате да е тоя лошия грубия и тн. и същевременно интелигентен ,забавен ,романтичен ,мил и тн. трябва да предлагате толкова колкото и искате да получите.Щото свестните момчета (еквивалент на казаното горе) търсят момиче по същите високи критерии каквито и вие .

Мега фен Аватара на Chacho
    Към всички онези, които говорят за незабележимите свестни момчета, които момичетата режат и игнорират (за 1251251 път):

Повечето такива момчета са прекалено женствени, потъпкани и продължават сами да си потъпкват достойнството. Има момичета, които си търсят единствено мъже за връзка, има такива, които си търсят и за приятели. Първите въобще няма да обърнат внимание на женчовците, другите ще търсят само приятелството, защото момчетата не им предлагат нищо МЪЖЕСТВЕНО. От друга страна, когато срещат мъжкари, срещат два типа - убитаци и свестни мъжкари. И двата типа им предлагат мъжките черти, които търсят у един партньор, но първите са с много пороци и на такива по-често се попада. Съответно реват за последния тип мъже.
    Завършвам с бърза аналогия. Колко "свестни" мекушавци ще тръгнат с умна, разплута, несресана девойка? А със стройна, малоумна пача? А със стегнато, симпатично и интелигентно девойче? Именно.

Към онези, които коментират, че жените се интересуват само от пари и простотия:

Първо, всеки се мисли за поне около 5 пъти по-интелигентен от другия. Някои имат смелостта да говорят пред хора, а ние седим, слушаме и си внушаваме, че сме безбожно по-перфектни. По-лесно е да откриеш философския камък, отколкото човек, който би се определил като глупав и с лоши ценности. Винаги сме над повечето от останалите.
    За простотията обясних. Жените гледат акъла, но само с акъл не става.
    За парите повечето хора изхождат от следната гледна точка: съществуват два вида хора - свестни и с пари. Почти всички жени се интересуват от парите дотолкова, че да се чувстват сигурни. Тогава защо да не изберат мъж, с качества на мъж и в бонус - с пари (да не говорим, че възможността да осигуряваш финансите също е мъжка черта). Има жени, които имат повече материални нужди, въобще повече привързаност към материалното. Хубавото е, че бързото решение, да се спасиш от такива, е да смениш средата, или да преценяваш хората по-бързо (понякога се налага и двете). Ако самото момче също е по-материално насочено, тогава може и да няма проблем. Но известността, парите, външния вид не са пороци; единствено завистта ги прави такива и вменява вина в момичетата, че търсят тези качества. Момчетата също търсим жени с външен вид и добро име.

Към онези момичета, които се оплакват, че няма свестни мъже (тоест по темата):

А вие какво предлагате на мъжете? А къде точно ги търсите? А колко точно капризни сте? А ще вдишате ли 10 пъти бавно и отново да си отговорите, вече по-спокойно, на въпросите?
    Последно редактирано от Chacho : 02-18-2012 на 20:20
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на djipsito
    А тей, Чачо, сипи им!
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    За парите повечето хора изхождат от следната гледна точка: съществуват два вида хора - свестни и с пари. Почти всички жени се интересуват от парите дотолкова, че да се чувстват сигурни. Тогава защо да не изберат мъж, с качества на мъж и в бонус - с пари (да не говорим, че възможността да осигуряваш финансите също е мъжка черта). Има жени, които имат повече материални нужди, въобще повече привързаност към материалното. Хубавото е, че бързото решение, да се спасиш от такива, е да смениш средата, или да преценяваш хората по-бързо (понякога се налага и двете). Ако самото момче също е по-материално насочено, тогава може и да няма проблем. Но известността, парите, външния вид не са пороци; единствено завистта ги прави такива и вменява вина в момичетата, че търсят тези качества. Момчетата също търсим жени с външен вид и добро име.
    Какво пиеш, викаш?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво пиеш, викаш?
    Уж гледам да се въздържам
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Чудно ми е само авторката на темата на каква възраст е.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен
    Град
    софия
    Дебел, грозен, пъпчив и космат мъж = свиня.
    Дебел, грозен, пъпчив и космат, но с пари = мечо .

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Към всички онези, които говорят за незабележимите свестни момчета, които момичетата режат и игнорират (за 1251251 път):

Повечето такива момчета са прекалено женствени, потъпкани и продължават сами да си потъпкват достойнството. Има момичета, които си търсят единствено мъже за връзка, има такива, които си търсят и за приятели. Първите въобще няма да обърнат внимание на женчовците, другите ще търсят само приятелството, защото момчетата не им предлагат нищо МЪЖЕСТВЕНО. От друга страна, когато срещат мъжкари, срещат два типа - убитаци и свестни мъжкари. И двата типа им предлагат мъжките черти, които търсят у един партньор, но първите са с много пороци и на такива по-често се попада. Съответно реват за последния тип мъже.
    Завършвам с бърза аналогия. Колко "свестни" мекушавци ще тръгнат с умна, разплута, несресана девойка? А със стройна, малоумна пача? А със стегнато, симпатично и интелигентно девойче? Именно.

Към онези, които коментират, че жените се интересуват само от пари и простотия:

Първо, всеки се мисли за поне около 5 пъти по-интелигентен от другия. Някои имат смелостта да говорят пред хора, а ние седим, слушаме и си внушаваме, че сме безбожно по-перфектни. По-лесно е да откриеш философския камък, отколкото човек, който би се определил като глупав и с лоши ценности. Винаги сме над повечето от останалите.
    За простотията обясних. Жените гледат акъла, но само с акъл не става.

Към онези момичета, които се оплакват, че няма свестни мъже (тоест по темата):

А вие какво предлагате на мъжете? А къде точно ги търсите? А колко точно капризни сте? А ще вдишате ли 10 пъти бавно и отново да си отговорите, вече по-спокойно, на въпросите?
    Има разлика между романтичен,мил,добричък,т.н и женствен.Най-добрият ми приятел е точно миличък,добричък и послушен и върти секи месец момичетата и да ти кажа според мене няма нищо женствено в поведението му (аз като цяло мразя тия "гействените" та нямаше да ми е приятел ако беше някое мекотело).Аз съм абслулютната противоположност.Груб съм,флиртувам с много момичета,викат ми,че съм курвар и тн. обаче никога не ги сменям като него.Не щото не мога ами щото търся определени качества и имам бая високи критерии за девойка.Той ги върти точно защото не може да случи на момиче.На всяка нещо изкусорява след известно време (не по-дълго от 2-3 месеца).Да отбележа,че и той в началото не им вижда кусурите и уж сичко им е наред.Таааа отклоних се от темата.Става дума,че момчета тип "женствен" са различни от момчета тип "романтичен" примерно.
    Колкото до парите-Обясни ми как ше не е лошо да се стремиш към парите?Представи си,че се раждаш в бедно семейство.Какво си виновен ти затова?Не си годен да живееш или да имаш приятелка?Щото то излиза,че момичета (които покриват "стегнато, симпатично и интелигентно девойче") никога няма да излезнат със стегнато симпатично интелигентно момче без пари.Може да не съм те разбрал поправи ме ако е така : )

и аз се надявам да на такова момче за в бъдеще

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чудно ми е само авторката на темата на каква възраст е.

на 18......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си