- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Свестните хора са хамелеони - могат да са пияни като гъз на дискотека, а на следващия ден да учат за изпит.
Тезата ти издиша.
Вие пък сте много свестни, айде да не започвам темата......., че .............откакто старата ми приятелка учи в УНСС и започна да излиза с некви змии и кифли е станала ............ абе по-добре да не говоря, че преди имаше рег тука, не я знам дали все още го има, и без това не сме в добри отношения вече.......
п.с. иначе има ХОРА и от двата пола....
p.s. 2 освен всичко друго... скоро очаквам и да започне да пуши цигари......
Последно редактирано от PLAMENKO : 02-18-2012 на 12:30
Свестните момчета / момичета ги мачкате и тъпчете ежедневно с едно или друго свое действие или думи.Те обикновено са по-чувствителни и е нормално да се обидят. След това ще питате къде са , но няма да намерите никого , защото сте се отнесли лошо с него. А и стана малко смешно и клиширано това - "Къде са истинските мъже/момчета" - ами вярно е , но момичетата да не би да са по-различни? Всяка си мечтае да порасне да стане гадже на някое богаташче и за нея няма ценности. За нея не е важно колко мозък има в главата (момчето) , а каква прическа има , дали има мускули , хубав ли е ? Ами , нормално е да не ги откривате.
Aйде, пак обобщенията... Противоречиш си. Нали има свестни момчета И момичета? И на свестните момичета ли най-великата им цел е да стане гадже на този, когото описа току що? НЕ ОБОБЩАВАЙТЕ, има всякакви хора, абсолютно грешно и глупаво е да се обобщава, щом става дума за това сложно, колкото и да не ви се вярва същество - ЧОВЕКА.
Пхах! Вместо тия романи можеше просто накратко да кажеш "кифли"
Не всички момичетата са такива! И не пиши тия работи - приличаш на женомразецБез лоши чувства - съвет.
Положението ни е такова, защото просто е модерно да си идиот. Ако пушиш, не учиш, държиш се гадно, псуваш, в тоя случай просто си бог, или пък си много... ъъ.. отворен, как да кажа- всички ще ти се бутат да си им приятел. Просто на по-младото поколение ни е глупава логиката. Т'ва е обяснението. Свестни момчета има! Макар и да нямам гадже го знам
Шегувам се. Най-добрият ми приятел, така де, вече не сме чак талкова близки - сега е в Кипър, беше момче и с него се разбирахме много добре. Така, че за мен това е утеха, че свестни момчета има.
А и момичета се намират...
А свестните моми къде са?
С тия теми ебавате ли се хаха , да ви задам реторичен въпрос.. Къде са свестните момичета ?! Глупава тема.. където и да са по форумите най-трдуно се намират свестни момчета или момичета !
fawless , мое мнение е , че свестните момичета са си намерили свестни момчета. Тези , които питат явно имат проблем с откриването им , защото не гледат както трябва. Те искат да е свестен , мил , богат , красив , с хубаво тяло ... Да , но свестните момчета както казах и в предишния си пост рядко са такива.
Проблема ви е, че ако се сприятелите със свястно момче той моментално отива в графата "сладък е, но няма да съм с него". Защото някак си не го одобрявам за моя половинка, вместо това ще си опитам късмета с поредния нещастник, нищо че знам колко лошо се държат с мен, как много много не им пука какво казвам и обикновено са "мили" само за да получат секс. За да видиш свестните момчета около себе си трябва да си отвориш очите и да ги потърсиш.
Изкуствена коса, изкуствени гърди, изкуствен тен и какво ли още не .. а чакате истински мъж.. ?![]()
8 страници тема дъвчете едно и също...То вече се каза ама аз да го попетя.Свестните момчета са при свестните момичета.Ама тука идва тънкостта-Важно е момичето да е читаво.Читавите девойки са рядкост не момчетата.Обяснявате ми как искате да е мил,романтичен,интелигенте н,да ви глези,с чувство за хумор пък другото не е толкова важно.Такива момчета бол.Ама те не са търсени и даже често си им бият шута и отнасят резнята.Вие искате някой ръб,който да ви третира като боклук , да ви мачка ,да ходи по други и да се съмнявате във всичко,което казва.И не да ми ревете по форумите,че няма момчета или всички са кретени.Сами си ги избирате под предлог "ама той в началото не беше такъв".Ае да не си набивате в тиквите,че в началото някой е бил различен.Ако искате да е тоя лошия грубия и тн. и същевременно интелигентен ,забавен ,романтичен ,мил и тн. трябва да предлагате толкова колкото и искате да получите.Щото свестните момчета (еквивалент на казаното горе) търсят момиче по същите високи критерии каквито и вие .
Към всички онези, които говорят за незабележимите свестни момчета, които момичетата режат и игнорират (за 1251251 път):
Повечето такива момчета са прекалено женствени, потъпкани и продължават сами да си потъпкват достойнството. Има момичета, които си търсят единствено мъже за връзка, има такива, които си търсят и за приятели. Първите въобще няма да обърнат внимание на женчовците, другите ще търсят само приятелството, защото момчетата не им предлагат нищо МЪЖЕСТВЕНО. От друга страна, когато срещат мъжкари, срещат два типа - убитаци и свестни мъжкари. И двата типа им предлагат мъжките черти, които търсят у един партньор, но първите са с много пороци и на такива по-често се попада. Съответно реват за последния тип мъже.
Завършвам с бърза аналогия. Колко "свестни" мекушавци ще тръгнат с умна, разплута, несресана девойка? А със стройна, малоумна пача? А със стегнато, симпатично и интелигентно девойче? Именно.
Към онези, които коментират, че жените се интересуват само от пари и простотия:
Първо, всеки се мисли за поне около 5 пъти по-интелигентен от другия. Някои имат смелостта да говорят пред хора, а ние седим, слушаме и си внушаваме, че сме безбожно по-перфектни. По-лесно е да откриеш философския камък, отколкото човек, който би се определил като глупав и с лоши ценности. Винаги сме над повечето от останалите.
За простотията обясних. Жените гледат акъла, но само с акъл не става.
За парите повечето хора изхождат от следната гледна точка: съществуват два вида хора - свестни и с пари. Почти всички жени се интересуват от парите дотолкова, че да се чувстват сигурни. Тогава защо да не изберат мъж, с качества на мъж и в бонус - с пари (да не говорим, че възможността да осигуряваш финансите също е мъжка черта). Има жени, които имат повече материални нужди, въобще повече привързаност към материалното. Хубавото е, че бързото решение, да се спасиш от такива, е да смениш средата, или да преценяваш хората по-бързо (понякога се налага и двете). Ако самото момче също е по-материално насочено, тогава може и да няма проблем. Но известността, парите, външния вид не са пороци; единствено завистта ги прави такива и вменява вина в момичетата, че търсят тези качества. Момчетата също търсим жени с външен вид и добро име.
Към онези момичета, които се оплакват, че няма свестни мъже (тоест по темата):
А вие какво предлагате на мъжете? А къде точно ги търсите? А колко точно капризни сте? А ще вдишате ли 10 пъти бавно и отново да си отговорите, вече по-спокойно, на въпросите?
Последно редактирано от Chacho : 02-18-2012 на 20:20
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
А тей, Чачо, сипи им!
Първоначално написано от antifashionshit
Чудно ми е само авторката на темата на каква възраст е.![]()
Welcome to the Jungle...
Дебел, грозен, пъпчив и космат мъж = свиня.
Дебел, грозен, пъпчив и космат, но с пари = мечо .
Има разлика между романтичен,мил,добричък,т.н и женствен.Най-добрият ми приятел е точно миличък,добричък и послушен и върти секи месец момичетата и да ти кажа според мене няма нищо женствено в поведението му (аз като цяло мразя тия "гействените" та нямаше да ми е приятел ако беше някое мекотело).Аз съм абслулютната противоположност.Груб съм,флиртувам с много момичета,викат ми,че съм курвар и тн. обаче никога не ги сменям като него.Не щото не мога ами щото търся определени качества и имам бая високи критерии за девойка.Той ги върти точно защото не може да случи на момиче.На всяка нещо изкусорява след известно време (не по-дълго от 2-3 месеца).Да отбележа,че и той в началото не им вижда кусурите и уж сичко им е наред.Таааа отклоних се от темата.Става дума,че момчета тип "женствен" са различни от момчета тип "романтичен" примерно.
Колкото до парите-Обясни ми как ше не е лошо да се стремиш към парите?Представи си,че се раждаш в бедно семейство.Какво си виновен ти затова?Не си годен да живееш или да имаш приятелка?Щото то излиза,че момичета (които покриват "стегнато, симпатично и интелигентно девойче") никога няма да излезнат със стегнато симпатично интелигентно момче без пари.Може да не съм те разбрал поправи ме ако е така : )