.
Отговор в тема
Страница 9 от 16 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 386
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Уж гледам да се въздържам
    Чай значи. :Д

Свестните момчета са във френдзоната.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Тук са спокич..

^явно много добре се крият

Голям фен Аватара на toad
    Хайде бе свестни , покажете се . Мацките имат нужда от добри и мили приятелчета

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    на 18......
    Не знам, наивничко ми се вижда. Не че всеки не си го е задавал тоя въпрос (и точно заради това се е превърнал в клише), ама все пак...

Иначе отговорът изглежда елементарен - повече социални контакти=по-голям шанс да срещнеш подходящи (свестни) представители на противоположния пол. Просто се иска старание да опознаеш човека, а не чак след като сте си легнали и си хлътнал/а да усещаш, че не си пасвате и трудно се разбирате.

И все пак са замесени емоции, та си е сложна материя. ;]
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins Виж мнението
    Има разлика между романтичен,мил,добричък,т.н и женствен.Най-добрият ми приятел е точно миличък,добричък и послушен и върти секи месец момичетата и да ти кажа според мене няма нищо женствено в поведението му (аз като цяло мразя тия "гействените" та нямаше да ми е приятел ако беше някое мекотело).Аз съм абслулютната противоположност.Груб съм,флиртувам с много момичета,викат ми,че съм курвар и тн. обаче никога не ги сменям като него.Не щото не мога ами щото търся определени качества и имам бая високи критерии за девойка.Той ги върти точно защото не може да случи на момиче.На всяка нещо изкусорява след известно време (не по-дълго от 2-3 месеца).Да отбележа,че и той в началото не им вижда кусурите и уж сичко им е наред.Таааа отклоних се от темата.Става дума,че момчета тип "женствен" са различни от момчета тип "романтичен" примерно.
    Колкото до парите-Обясни ми как ше не е лошо да се стремиш към парите?Представи си,че се раждаш в бедно семейство.Какво си виновен ти затова?Не си годен да живееш или да имаш приятелка?Щото то излиза,че момичета (които покриват "стегнато, симпатично и интелигентно девойче") никога няма да излезнат със стегнато симпатично интелигентно момче без пари.Може да не съм те разбрал поправи ме ако е така : )
    Точно това се опитах да обясня, че има разлика между двете. Има разлика между това да си мил, романтичен и всякакви други добродетели, НО да си преди всичко мъж - да защитаваш близките и себе си, да не свеждаш глава, да си инициативен, самоуверен, т.н. Говорех за това, че повечето под мил и добър разбират това, винаги да се съгласяват, да се пренебрегват, да се правят на изстрадали, и очакват момичето да тръгне с тях от съжаление и гузна съвест.

Ако си роден в бедно семейство, можеш да се хванеш на работа, да изкарваш пари и най-вече, да се справяш с проблемите си сам. Ако не си способен на това, как ще вдъхнеш сигурност на девойката? А и не случайно поставих въпроса, момичетата които са се родили грозни не заслужават ли красиви и успели мъже? Както очакваме от мацката да е със стегнато тяло и приличен външен вид, така и те могат да очакват стабилно финансово състояние. Не говорим за екскурзии, хиляди чифтове маркови обувки, а за нормално бъдеще, което без да се лъжем зависи И от парите (не само).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Еми за грозните девойки също се намират мъже.Не е като да не се...Обаче има разлика между парите и външния вид.За парите съм съгласен,че това,че си се родил в бедно семейство не е оправдание да не се развиваш и да си лежиш на "аз съм беден такъв ше си остана никой не ме иска и съдбата е несправедлива" .Обаче до 18 годишна възраст си стоиш и търпиш,защото не можеш да направиш нищо освен да си учиш уроците да мислиш за бъдещето и да се бориш да постигнеш нещо.Но дотам.Пари няма как да изкараш (освен от стипендията в училище,която е няква смешна сума от сорта на 20-30 лева).Аз не оправдавам бедните хора,които вече са навършили пълнолетие и стоят с ръце в джобовете и само се оплакват.Оправдавам тия,които се борят,но по 1 или друга причина не печелят много.И извинявай ама красив,умен,романтичен,мил и т.н и т.н + БЕЗ ПАРИ = айде довиждане не ставаш.И някой не много симпатичен,груб,без грам подход към жените + ПАРИ = щастливец,който получава всичко.То общо взето така излезна.Замисли се ти би ли излезнал с красива девойка.Умна симпатична (абе като цяло добра партия),но с малко финансови възможности.И сега се замисли би ли илезнал с грозна девойка с пари.ТОЧНО това имам в предвит.Парите са фактор,който е важен до такава степен,че да имаш достатъчно за всичко ,от което имаш нужда (не мерцедес, iphone,апартамент 200 квадрата,обувки за по 700-800 лева и т.н).Не повече,не по-малко.Обаче за девойките днес парите играят важна роля.И не както казват само за да се чувстват сигурни и осигурени,а за да получават и получават НЕПРЕКЪСНАТО.

То, ако си под 18 години, девойчетата са доволни и на по една кола да ги черпиш, стига да те харесат. Там не опира до парите, а до това, че са хлътнали по по-зрели мъже.

Имам много красиви приятелки, някои са манекенки, някои спортистки. Често като сме излизали ги черпят някви по заведенията, заговарят ги и в момента, в който решат да направят крачка, ги режат. Просто не ги вълнува това. А колко пъти са си намирали приятели, с които едва свързват двата края. Някои дори се не виждаха с гаджетата по два месеца, че нямаха пари за влак.

Друг е въпроса, че повечето ВИП-чета гонят чичко-паричко. Щом са имали нужда от показност, за да стават ВИП-ове, най-вероятно са ориентирани към материалното и се влияят от общественото мнение. Ако гледаш списания, телевизия, вестници, ходиш по вип заведенията, моловете, централните кафета, съвсем нормално е да попадаш на такива хора. Целта им е да ги забележиш. Някоя от приятелките ми, ако я черпиш няколко пъти или й купуваш подаръци, ще спре да контактува с теб, защото се опитваш да я купиш.

И както сме се научили да разграничаваме между педераско държание и добро държание, така е добре да разграничаваме материалната жена от жената, която се радва на внимание.

Не на последно място, да не забравяме, че парите дават самочувствие с покритие. Не идват от небето, трябва да си си ги изкарал, тоест трябва да имаш качествата, за да успееш. Ако харчиш парите на мама и тати, никое свестно момиче няма да те уважава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins Виж мнението
    И извинявай ама красив,умен,романтичен,мил и т.н и т.н + БЕЗ ПАРИ = айде довиждане не ставаш.И някой не много симпатичен,груб,без грам подход към жените + ПАРИ = щастливец,който получава всичко.

Обаче за девойките днес парите играят важна роля.И не както казват само за да се чувстват сигурни и осигурени,а за да получават и получават НЕПРЕКЪСНАТО.
    На баба ти хвърчилото.
    Не обвинявай женските заради неспособността ти да ги привличаш.

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от something Виж мнението
    А може би смотанякът или задръстенякът (накратко - комплексар) е станал такъв, защото обществото ни толерира глупака и на пиедестал е простащината? Или може би същият комплексар не смее да заговори момиче, защото днешните госпожички мрънкате за някой, който да ви разбира и обича, а тичате по гъзовете на "въздух под налягане"?
    + викат ми трябва ми сериозно момче и прочие /по описанието/ а правят джуки в муцуната на поредния кретен

Тая тема взе много да се комплексира.

anonymous708973
    Guest
    Изненадан ли си?

Не, само провокирам.

Banned Мега фен
    Трили ли са модератори страници и коментари? Защото ми се струва,че повече бяха
    Та така де ,не четох всичко, но от първоначалните мнения разбрах ,че голяма част от хората не знаят определението ,,свестен ,,човек.
    Да не си мислите,че само ,,задръстените ,, и тези ,които не ходят на фитнес, пъпчасали , с девствени мустаци -могат да бъдат ,,свестни? Е лъжете са
    Има такива, които ,ако им дадеш ,,власт да го нарека - стават такива идиоти,че няма на къде

това,че 99% от момичетата се влюбват в ,,лошите,, момчета , а по-затворените ги слагат в графа приятели пък след години в зряла възраст съжаляват за избора си - така е !
    Живота е една илюзия

Мега фен Аватара на trabi_bs
    не са трили

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Обяснила съм какво ЗА МЕН означава свестен. И не, не е обобщение, защото не всяка жена ще се съгласи с моето определение.
    И сега пак прочети мнението ми и ме убеди, че 14 - 17 годишно момче "знае какво иска от една жена". Аз не мисля така, най-малкото защото на тази възраст никой (момче или момиче) не притежава нужния житейски опит, за да знае какво точно търси у партньора си. Ако това приемаш за обобщение, добре. Но всъщност си е факт. И тук изключения не виждам.

"Свестни" по твоите критерии може и да има на 14-15-16-17, но не и по моите.
    Защо на 16 , 17 да не знае какво иска от едно момиче? Любов, доверие и най-важното да и дава личен избор и свобода ..

Banned Мега фен
    Хайде и аз да си кажа историята на кратко
    Направих голямата грешка да си призная чувствата пред момичето по нежен и мил начин
    Естествено не бях на себе си, но не се получиха нещата
    Тези качества на жената не се харесват ,защото са женски
    Тя търси мъжкото , а именно грубостта и нахалството ;d

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Забелязала съм, че момчетата с ниско самочувствие и липса на грам подход налитат все на един определен типаж момичета - тунинговани, напудрени и прочее, на които очевадно, за да изглеждат по този начин, им трябват доволно финанси, а после, когато не ги огрее, омрънкват света и цялата женска част от населението. Някакво много странно е такова - хем нямат нужните качества и опит, за да надскочат летвата, хем се тикат между шамарите.

Имаше и едно много яко мнение, че как можело да ходиш при еди-колко-градуса, облечена по еди-какъв-си начин, пък после да искаш да срещнеш свестен мъж - ми, и при 20, и при -20 градуса си хайманосвам напред-назад все с разни къси поли, приятно ми е, удобно ми е, имам хубави крака и си ги показвам, докато мога и докато не остарея и спре да е чак толкова уместно. Свестни мъже ми се лепят и когато съм навлечена като ескимос, и когато съм показала повечко плът; и вечер, когато съм си изсипала цял несесер грим върху себе си, и сутрин, когато съм без грам грим, та си личи всяко несъвършенство, и съм рошава.

Парите са важни до толкова, че човек да има някаква изградена финансова независимост. Считам, че за един млад мъж е особено важно е да е находчив и пробивен, да се научи да поема отговорност за себе си на първо място, а не да лежи на гърба на техните и да чака наготово. Тези последните ми правят изключително лошо впечатление и бягам като дявол от тамян. Иначе грам не ми пука какво работи и колко взема, други неща ме вълнуват към момента. И с прост работник съм била, както се казва, но се чувствах щастлива. Много по-важно ми е да излъчва онези увереност и спокойствие, които са ми нужни, да бъде интересен събеседник и да бъде мъжкар в пълния смисъл на думата(а такъв не се става с 100 лева повече в джоба), отколкото дали плаща сметката всеки път, или не.
    Отношенията между хората не са чак толкова сложни. Или чувстваш нещо, или не. Или се получава, или не. Който няма качествата да спечели една жена, мрънка, че е курва или меркантилна, или и двете.

Иначе, споделям мнението на x7aZzy, че свестен мъж на 16-17-18 трудно може да се срещне. Тепърва се изграждат като хора, определено някои от тях имат лидерски и типично мъжки качества, но те още не са се развили напълно и като цяло им липсва житейски опит, което е напълно нормално. Като се замисля, не помня някога да съм била с връстник. оО Не ги отхвърлям по презумция, просто не се получава - трудно намирам тема за разговор с тях и след време комуникацията закърнява.
    Последно редактирано от NambyPamby : 02-20-2012 на 19:08

Град
    на луната
    Свестните за някои са боклуци за други.Идеални хора няма.
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ЪЪЪЪЪЪЪЪ

Това за 16,17 годишни и т.н. в пълен бул шит ... Това на колко години си не те определя като човек, въпроса е че мнозинството е такова което е лошо разбира се де, но все пак и между доста по-големи съм виждал хора които не знаят какво искат. На 17 съм и съм видял много неща от живота, много пъти съм падал но щом пиша това значи не съм умрял просто съм станал по-силен. Именно това през което съм минал ме е оформило като човек и вече знам какво искам така че не слагайте всичко на куп А относно принца на бял кон ... съществува просто не е задължително в съвременния свят той да е Киро Скалата с черно БМВ

Banned Мега фен
    Щом си красива и имаш излъчване - няма значение как си облечена или гадно гримирана
    А това ,че се влюбвали в неподходящи - ами любовта не се контролира
    ,, Или се получава, или не. Който няма качествата да спечели една жена, мрънка, че е курва или меркантилна, или и двете.,,
    Или просто осъзнава ,че той не става за такова уникално момиче

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Защо на 16 , 17 да не знае какво иска от едно момиче? Любов, доверие и най-важното да и дава личен избор и свобода ..
    Кажи ми, че си на 16 и няма да споря повече.

Иначе все още си държа на мнението, че 14-17 годишно момче "не знае какво точно търси у партньора си". Пък дори и да знае, или няма да е достатъчно смел, за да си поиска, или няма да е достатъчно зрял за такава връзка (както ти каза - любов, доверие, личен избор, свобода).

Пак ще се повторя: Свестни момчета няма - има свестни мъже. Това е моята гледна точка, ще се радвам някой да ме убеди в противното.

И само да вметна - това с възрастта се отнася и за момичетата. На 14-17 не са наясно със себе си, нито знаят какво искат, пък камо ли да водят пълноценна връзка. Не казвам, че на тази възраст момчетата и момичетата не могат да се влюбват, или да са щастливи. Просто не виждам как може да става въпрос за пълноценна връзка, когато мама и тати са в съседната стая. Не ми се задълбава в темата.
    Основната ми идея беше, че докато един човек не стане самостоятелен (доколкото е възможно), малко или много независим от семейството си, не може да предложи на партньора повече от гушкане на дивана, секс в детската стая и стискане на палци по време на изпити. Това не е пълноценна връзка. Поне не и в моите представи.

Отклоних се от темата и то доста. За "свестните" момчета - всеки разбира по различен начин определението "свестен". Моите критерии са само три, ще ги напиша пак:
    - да е зрял (разбирайте отговорен); - да наясно със себе си; - да знае какво иска от една жена.
    Не искам да ми сваля звездите, нито да е фрашкан с пари, нито да ми чете мислите, не искам да е принцът на бял кон, не искам да има БМВ, нито триетажна вила.

Искам да е свестен. Срещала съм такива мъже, но не и момчета.

И прави сте, "това на колко години си, не те определя като човек", но каквото и да си говорим на 14-17 дори и да знаеш какво искаш, обстоятелствата не ти позволяват да го постигнеш (в повечето случаи). Но познавам и такива, които са на 30 и още са си момчета, и такива, които на 20 са вече мъже, и то какви. Но мъже в истинския смисъл на думата на 16 още не съм срещала.
    Имаше една приказка - не се раждаш мъж, мъж ставаш.

И сега пак ме нападнете, че обобщавам. Пак ще кажа - това е моята представа за свестен мъж.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    За който няма свестни момчета/момичета.. да си стои сам. Или да не търси косури и да обобщавате хората в 2 или повече групи. Ако намериш момче/момиче, което харесваш - прави с него/нея каквото искаш, но ако не ти харесва и той/тя е неморален/на и бла бла .. за теб.. просто го подмини и намери друг/а. Винаги идва човек в живота на всеки!! И все пак който иска да си намери човек който да му пасне в живота.. всеки си има малко или много критерии към другия пол.. нека да ги занижи, за да се намери по-лесно човека за теб. А дори е възможно след като ги занижиш и да откриеш, че този човек има и други качества, които ти си ги отметнал.

И това, че казваш, че няма свестни момчета на 14-17 години .. според мен не е вярно, но нека да не споря.
    Колкото и да си малък на тези години и да зависиш от майка си и баща си малко или много .. ако има акъл, за да направи нещо в живота си то той ще го постигне и няма да се промени. Според мен човек се променя от 14 до 20 години, но всеки си има изграден характер и той си остава .. Ако е свестен и морален като малък.. ще си остане такъв. И дори и да се опитва да е "бройкаджия".. то той ще го прави само защото са го наранили, но скоро ще открие момичето, което наистина ще го върне към старото му "аз" ... така че исках да кажа, че не е вярно, че няма свестни момчета или момичета на тази възраст..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Свестни момчета няма - има свестни мъже.
    За това съм на 200% съгласен с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си