- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Чудя се къде са свестните момчета в реалността, защото вече ми се струва че са само в книгите или по филмите. Наоколо е пълно с „играчи”, „бройкаджии” и разни други производни на „въздух под налягане”. Търсят момиче за 1 нощ, или „гадже-аксесоар” (колкото за авторитет пред приятелите), и когато те нарекат „кукло” те възприемат Буквално като потенциална играчка в ръцете си. Нима материалният свят, в който живеем, проми мозъците на мнозина до такава степен, че духовната връзка между хората се счита за отживелица? Чувствата са погребани някъде, тънат в забрава. Моята представа за свястно момче се гради именно върху духовните качества, а не външността (не казвам че тя няма значение, но определено е второстепенна). Свястното момче те уважава, разбира те (най-малкото се опитва да те разбере, ако не може), не те има за даденост, в очите ти вижда равнопоставен събеседник, грижа го е за това как се чувстваш и те подкрепя в тежък момент, забавен е, мил е, държи се възпитано, романтичен е, приема те такава каквато си, и най-вече...обича те, независимо през какво преминавате. Изобщо съществуват ли още такива в действителност, или съм обречена на вечна самота? Ако да, къде да ги срещна? Вече не знам какво да правя...
Don't forget the smile...
Това все едно аз съм го писала... Надявам се ЕДИН ДЕН да намерим човека за нас... Кога ли ще е този ден...?
Има свестни момчета, но не и на възраст 14-15-16 години.
Така ли ? АХахаххаахаха тоест вие каквото искате да ми кажете е че , е невазможно едно 14-15-16 годишно момче да е различно от другите не казвам да е мъж или нещо такова просто да знае примерно какво да учи и в какво да се развива ?
(added): И защо пак да неможе да има сериозна вразка с момиче ?никой не говори за тея любовни филми и т.н незнам си какво вие си мислите че неможе да се влюби така ли ?
Последно редактирано от fluffy_^ : 02-13-2012 на 11:31 Причина: леко раздразнен и постнах веднага :)
С грешка си има и такива момчета, но просто не са достатъчно уверени в себе си.Има такива момчета каквито ти търсиш само трябва да излезеш и да се запознаеш с нови хора.
Последно редактирано от Black_WoLf : 02-23-2012 на 15:20 Причина: Промяна
Смяната на обкръжението ще да е ключът, но въпросът е в какво обкръжение ще се намери някой, отговарящ на описанието ми за "свястно момче" :/
Последно редактирано от fireflower : 02-12-2012 на 15:16
Тези, които те разбират, подкрепят и правят за теб всичко /и ти скачат изцяло по свирката, както индиректно си опитала да обясниш/ са или задръстени, или бедни, или грозни/непривлекателни за теб, или просто смотаняци, и сигурно ги игнорираш.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
тези, които игнорирам, вече бях описала в първия пост -> „играчи”, „бройкаджии” и разни други производни на „въздух под налягане”. Един задръстеняк, грозник или смотаняк (накратко - комплексар) не би се осмелил да заговори момиче, такива обикновено си остават ергени.
Тука вече отписа всички момчета (пък и хора) като цяло.
Казваш, че привлекателните момчета са "бройкаджии", а пък грозните "задръстеняци". Моля ти се обясни ми каквa е твоята представа за свястно и перфектно момче?
Казваш, че външността е второстепенна. Е, това не си личи в останалите ти постове. Ти поне направила ли си си труда да опознаеш момче от така наречената "задръстена" и "грозна" категория с момчета? Нека отговоря аз - не, не си. Защото не те е привлякъл физически, и затова си го отписала от листа си за "потенциални момчета".
Едните били такива, другите онакива. Порасни. Компромиси трябва да се направят в една връзка. Момчето, което търсиш не съществува.
Едните били такива, другите онакива. Порасни. Компромиси трябва да се направят в една връзка. Момчето, което търсиш не съществува.
Така е човек трябва да прави компромиси. А аз се чудя как някои момичета искат някой перфектен, като това е абсурд, няма перфектни хора, всеки има както отрицателни така и положителни страни. Моята момче мечта е: така трябва да е мил, симпатичен, с много чаровна усмивка, умен и забавен да ме кара да се усмихвам да съм щастлива с него. За мен е важно човек да притежава тези качества.
И сега нека отговоря аз - да, пробвала съм да опозная момчета от така наречената "задръстена" и "грозна" категория. Дори имам пресен случай, който още веднъж доказа, че с комплексари не бива да се занимавам, защото непрекъснато се оплакват от комплексите си; хем са свикнали с природата си, хем не я приемат, хем нищо не правят по въпроса,за да се помирят със себе си. Опитах се дори да помогна за преодоляването на някои от комплексите, но щом го е страх от промяната, повече нищо не мога да направя.
абе има свестни ама са рядкост ей...в повечето случаи вече са заети
не се отчайвай търси и ще намериш подходящия![]()
Да, но те покриват изцяло добрите вътрешни качества, които искаш, но понеже имаш и други изисквания - Да е хубав, секси, ама да не е бройкаджия, да е само за мен, да ме уважава, да съм му равна, но независимо каква съм, да иска да е с мен.
Такова животно няма.
И има много момичета, които си го признаваме - не търсим висшата душевна красота, но, я виж ти - намираме идеални за нас хора !!! Защо не помислиш, че причината не е в това, че няма свестни момчета, ами в това, че си твърде лигава и не знаеш какво искаш !!!
Последните две изречения бяха сарказтични, или по-скоро удивителните накрая.
Просто ме кефи да съм капитан очевиден.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А може би смотанякът или задръстенякът (накратко - комплексар) е станал такъв, защото обществото ни толерира глупака и на пиедестал е простащината? Или може би същият комплексар не смее да заговори момиче, защото днешните госпожички мрънкате за някой, който да ви разбира и обича, а тичате по гъзовете на "въздух под налягане"?
Това че ти си срещнала "компромисен вариант" и вероятно си щастлива с него е чудесно. И все пак изглежда че възприемаш "вътрешните качества" за излишен лукс. След като не споделяш моите представи за "свестни момчета" (не търсиш душевна красота, като каза) защо изобщо пишеш по темата? Още повече - прибързано слагаш етикети на хора, които въобще не познаваш. Знам какво искам, просто още не съм го открила.
Последно редактирано от fireflower : 02-12-2012 на 15:50