Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
Ако един ден ме срещнеш, най-вероятно ще ме оприличиш като типа бройкаджия, сваляч и тн. Истината е, че съм точно такъв. За теб. Нямаш нужния арсенал похвати, интелект, характер и същност, за да ме привлечеш за нещо повече от едната бройка, че дори и за едната бройка много се съмнявам дали ще успееш да ме излъжеш, и то само ако съм без жена до себе си. Истината обаче е, че грешиш. Аз мога да бъда и съм точно типа момче, което обясняваш в собственото си описание и критерии. Такъв съм, но не за теб. Тая моя черта няма да я видиш. Има човек, който съм допуснал да я види, но не си ти. Дори да нямаше такъв човек, пак нямаше да имаш шанса да я видиш. Най-вече начинът ти на мислене за мен е глупав, и точно затова не намираш това, което търсиш. Няма и да го намериш скоро. Мислиш се за перфектната и смяташ, че заслужаваш да имаш момче отговарящо на претенциите ти? Помисли си пак.
И кво? Искаш да кажеш, че към една жена ще се държиш с уважение, щото те кефи, а към друга ще се държиш като с боклук, щото не те кефи?

Много приятна логика. И как по-точно си описаното в главния пост момче? На избирателен принцип? Само с тия, които те привличат физически? Това не е момчето от описанието, а ти се заблуждавай, че като си такъв само към жените, които те привличат сексуално, отговаряш на него.