- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Чудя се къде са свестните момчета в реалността, защото вече ми се струва че са само в книгите или по филмите. Наоколо е пълно с „играчи”, „бройкаджии” и разни други производни на „въздух под налягане”. Търсят момиче за 1 нощ, или „гадже-аксесоар” (колкото за авторитет пред приятелите), и когато те нарекат „кукло” те възприемат Буквално като потенциална играчка в ръцете си. Нима материалният свят, в който живеем, проми мозъците на мнозина до такава степен, че духовната връзка между хората се счита за отживелица? Чувствата са погребани някъде, тънат в забрава. Моята представа за свястно момче се гради именно върху духовните качества, а не външността (не казвам че тя няма значение, но определено е второстепенна). Свястното момче те уважава, разбира те (най-малкото се опитва да те разбере, ако не може), не те има за даденост, в очите ти вижда равнопоставен събеседник, грижа го е за това как се чувстваш и те подкрепя в тежък момент, забавен е, мил е, държи се възпитано, романтичен е, приема те такава каквато си, и най-вече...обича те, независимо през какво преминавате. Изобщо съществуват ли още такива в действителност, или съм обречена на вечна самота? Ако да, къде да ги срещна? Вече не знам какво да правя...
Don't forget the smile...