.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да, но те покриват изцяло добрите вътрешни качества, които искаш, но понеже имаш и други изисквания - Да е хубав, секси, ама да не е бройкаджия, да е само за мен, да ме уважава, да съм му равна, но независимо каква съм, да иска да е с мен.
    Такова животно няма.
    И има много момичета, които си го признаваме - не търсим висшата душевна красота, но, я виж ти - намираме идеални за нас хора !!! Защо не помислиш, че причината не е в това, че няма свестни момчета, ами в това, че си твърде лигава и не знаеш какво искаш !!!

Последните две изречения бяха сарказтични, или по-скоро удивителните накрая.
    Просто ме кефи да съм капитан очевиден.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

А може би смотанякът или задръстенякът (накратко - комплексар) е станал такъв, защото обществото ни толерира глупака и на пиедестал е простащината? Или може би същият комплексар не смее да заговори момиче, защото днешните госпожички мрънкате за някой, който да ви разбира и обича, а тичате по гъзовете на "въздух под налягане"?

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от something Виж мнението
    А може би смотанякът или задръстенякът (накратко - комплексар) е станал такъв, защото обществото ни толерира глупака и на пиедестал е простащината? Или може би същият комплексар не смее да заговори момиче, защото днешните госпожички мрънкате за някой, който да ви разбира и обича, а тичате по гъзовете на "въздух под налягане"?
    + викат ми трябва ми сериозно момче и прочие /по описанието/ а правят джуки в муцуната на поредния кретен

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Да, но те покриват изцяло добрите вътрешни качества, които искаш, но понеже имаш и други изисквания - Да е хубав, секси, ама да не е бройкаджия, да е само за мен, да ме уважава, да съм му равна, но независимо каква съм, да иска да е с мен.
    Такова животно няма.
    И има много момичета, които си го признаваме - не търсим висшата душевна красота, но, я виж ти - намираме идеални за нас хора !!! Защо не помислиш, че причината не е в това, че няма свестни момчета, ами в това, че си твърде лигава и не знаеш какво искаш !!!

Последните две изречения бяха сарказтични, или по-скоро удивителните накрая.
    Просто ме кефи да съм капитан очевиден.
    Това че ти си срещнала "компромисен вариант" и вероятно си щастлива с него е чудесно. И все пак изглежда че възприемаш "вътрешните качества" за излишен лукс. След като не споделяш моите представи за "свестни момчета" (не търсиш душевна красота, като каза) защо изобщо пишеш по темата? Още повече - прибързано слагаш етикети на хора, които въобще не познаваш. Знам какво искам, просто още не съм го открила.
    Последно редактирано от fireflower : 02-12-2012 на 15:50
    Don't forget the smile...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от fireflower Виж мнението
    Това че ти си срещнала "компромисен вариант" и вероятно си щастлива с него е чудесно. И все пак изглежда че възприемаш "вътрешните качества" за излишен лукс. След като не споделяш моите представи за "свестни момчета" (не търсиш душевна красота, като каза) защо изобщо пишеш по темата? Още повече - прибързано слагаш етикети на хора, които въобще не познаваш. Знам какво искам, просто още не съм го открила.
    Научи се да четеш и тогава пиши. Ти не търсиш душевна красота, търсиш някой да ти върви по гъза.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Научи се да четеш и тогава пиши. Ти не търсиш душевна красота, търсиш някой да ти върви по гъза.
    Научи се да четеш с Разбиране и тогава отговаряй.
    Don't forget the smile...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си