.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Hybrid View

Това че съм акцентирала върху "вътрешните качества" и пренебрегвам външността само по себе си показва че не говоря за "господин съвършенство",съгласна съм че "перфектни хора няма".
    Don't forget the smile...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Видях и прочетох темата ти.

Прочетох и ето тази тема цялата:

http://www.teenproblem.net/forum/sho...рдовете

(не е лошо и ти да го направиш)

И отново стигнах до изводът описан в днешният ми Facebook статус:

Отвреме навреме постоянно чувам или чета следният въпрос:Има ли вече останали свестни мъже и производни. Вместо обаче колкото повече време минава да научавам повече и повече какво се има предвид под тези определения аз все повече се обърквам,омотавам се като пате в калчища в тези определения и че чудя дали пък това не е събирателен образ на определенията и на критериите на всяка една жена поотделно или пък тези понятия важат само докато има влюбване,любов или понякога приятелство между мъж и жена, а след това по дефоут отпадат или пък...зависят от моментното емоционално състояние и моментните възприятия за света на една жена...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Фен
    Град
    Plovdiv
    Много интересна тема. Точно преди няколко дни обяснявах на мои приятели, че гледам във Фейсбук някакви момиченца, които се чудят "къде са свестните мъже", "ще намеря ли любов сред тия днешните мъже" и т.н.

На тия същите като им пиша, или не отговарят, или мълчат като отговарят и чакат да подклаждам разговора едностранно, или се държат супер дръпнато.

Ми ако аз съм тоя "свестния"? Как ще стане работата като няма желание за двустранна комуникация?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си