- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Извинявай, но мисля че грешиш много при това. Свестни момчета и момичета има както на 16-17-18 така и на 19-20 не можеш да кажеш че хората на 16-17 години не са свестни. Айде тогава като не са свестни те, да ми кажеш, защо някои 20-21-22 годишен те използва за единия му секс и те захвърля нали уж са зрели? Същото може да го направи и някой по-малък. Така че хора няма гаранция във всяка възраст си има нормални хора![]()
Айде, айде, и аз съм била на 16. Знам какво е. И да, твърдя, че свестни 16 годишни няма! Говоря от опит, колкото искате примери можете да давате, аз докато не го видя с очите си, не вярвам. Не казвам, че е напълно невъзможно да се пръкне някой на 17, който е напълно зрял, независим, знаещ какво иска и какво прави, ама не ми се вярва.
Лично мнение, не го налагам на никого. Обясних какво за мен означава "свестен мъж", не съм казала, че съм обективна, даже съм си много субективна.
А 20-21-22 годишните много ясно, че искат "единия му" секс. Или пиклите, с които си лягат не са наясно с това (още един признак, че са незрели) и после плачат, или ясно разбират, че всичко е заради секса, но нямат нищо против. Колкото и грозно да звучи е така.
Пък и казах, че възрастта не е критерий за зрялост, написах 18-20 като някаква условна граница. То не става така - един ден пичът се събужда, гледа календара "А, станах на 20! От днес ще се държа зряло!!" Да, ама не. Това обаче е друга тема. Моята идея е, че на 16-17-18 малко хора са зрели. На 20-21-22 обаче вероятността човек да "поумнее" и да стане "свестен" е по-голяма. Естествено има и изключения.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]