.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Hybrid View

А не трябва да става така не е нужно да се затварят в себе си. Аз познавам такова момче страхотен човек, но го нараниха и му се случиха още няколко гадни неща и се затвори до такава степен, че не съм го виждала от една година много ми е мъчно и искам да помогно но... Пак се отнесах от темата, мисълта ми е че не трябва първото препятствие да те срутва и не само първото колкото пъти и да падаш, трябва да се изправяш и да продължаваш а и всеки прави грешки това е нещо нормално хора сме все пак, а не роботи

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Се тая, пич.
    Както кажеш.

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Колкото и да ги очука живота те ако са си "бройкаджии" винаги ще ги влече да са с по няколко и ще изневеряват на колкото и да са.
    Не е вярно това. Човек се адаптира. Като види, че с "бройкаджийския" манталитет не отива на никъде, ще се промени. Ако не се промени - остава си "бройкаджия" и до там с развитието.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Както кажеш.

Не е вярно това. Човек се адаптира. Като види, че с "бройкаджийския" манталитет не отива на никъде, ще се промени. Ако не се промени - остава си "бройкаджия" и до там с развитието.

то е като в училище ,дружиш с всеки за да имаш повече изгоди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си