.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Hybrid View

Повече от фен Аватара на flawless_
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Свестни момчета няма - има свестни мъже (и те са рядкост). Както казаха по-горе, някой на 16-17 няма как да е "свестен", но така е и с момичетата - колкото и да се надуват и да си мислят, че са зрели, си остават 16-17 годишни пикли (с извинение).
    За тези, които твърдят, че свестни мъже не съществуват - повярвайте ми, като срещнете свестен мъж, няма как да го сбъркате, и да, има такива мъже. Не са някакви си идеализирани принцове с нечовешки качества, а нормални мъже, които знаят какво искат от живота и от жените, знаят как да го постигнат и го правят.
    Та за мен свестен мъж трябва да е:
    - мъж, не момче (т.е. да е зрял, поне над 18-20 год. - не че възрастта е критерий за зрялост)
    - да е наясно със себе си (не да ми мрънка, че не знае какво да прави с живота си)
    - да знае какво иска от една жена (не да изневерява под предлог, че искал да опита от всичко)

Просто и кратко.
    А къде да ги търсим тези мъже, не мога да кажа. Истинските мъже в моя живот не аз съм ги търсила, все така ставаше, те да ме намират.
    Айде, пак обобщенията... Свестни момичета и момчета на по 14, 15, 16 или 17 години има, така както има свестни, нормални ХОРА и от двата пола, от всяка една възраст.

Banned Голям фен
    Всеки решава кога да се промени,и то как ! Защото живота не те променя той те учи и ти дава постояно хиледи възможности ти да се промениш сам ^^ Това че примерно някой преди година е бил безотговорен,не е искал сериозна връзка и т.н и т.н..Не означава че утре или удруги ден няма да иска По едно време в живота на човека той постояно си променя мненията за каквото и да било дали просто ейтака е решил или е тръгнал по акъла на някой друг е все тая.

мога да се обеснявам така цял ден но не ми се занимава.

Oh and by the way ..that's my personal opinion

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от flawless_ Виж мнението
    Айде, пак обобщенията... Свестни момичета и момчета на по 14, 15, 16 или 17 години има, така както има свестни, нормални ХОРА и от двата пола, от всяка една възраст.
    Обяснила съм какво ЗА МЕН означава свестен. И не, не е обобщение, защото не всяка жена ще се съгласи с моето определение.
    И сега пак прочети мнението ми и ме убеди, че 14 - 17 годишно момче "знае какво иска от една жена". Аз не мисля така, най-малкото защото на тази възраст никой (момче или момиче) не притежава нужния житейски опит, за да знае какво точно търси у партньора си. Ако това приемаш за обобщение, добре. Но всъщност си е факт. И тук изключения не виждам.

"Свестни" по твоите критерии може и да има на 14-15-16-17, но не и по моите.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Banned Голям фен
    Обяснила съм какво ЗА МЕН означава свестен. И не, не е обобщение, защото не всяка жена ще се съгласи с моето определение.
    И сега пак прочети мнението ми и ме убеди, че 14 - 17 годишно момче "знае какво иска от една жена". Аз не мисля така, най-малкото защото на тази възраст никой (момче или момиче) не притежава нужния житейски опит, за да знае какво точно търси у партньора си. Ако това приемаш за обобщение, добре. Но всъщност си е факт. И тук изключения не виждам.

Та за мен свестен мъж трябва да е:
    - мъж, не момче (т.е. да е зрял, поне над 18-20 год. - не че възрастта е критерий за зрялост)
    - да е наясно със себе си (не да ми мрънка, че не знае какво да прави с живота си)
    - да знае какво иска от една жена (не да изневерява под предлог, че искал да опита от всичко)
    Така добавих какво си написала като критерии почвам.
    1.Всъщност това че всички момчета на тази възраст посочена по горе 14-17 не са били наясно със себе си и не са знаели какво да искат от жена и са ти МРЪНКАЛИ НА ГЛАВАТА ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ ОТ ЖИВОТА, не ти дава правото да казваш какви са всички други дори и по твойте критерии тъй като скъпа аз знам какво искам от живота и не бих тръгнал да изневерявам нито пак да опитам от всичко тъй като бих се съгласил с твойто решение ако е с такива като """"твойте критерии" и бих се съгласил само ако сам истенски влюбен.

Should i continue honey ?

Banned Мега фен

Защо на 16 , 17 да не знае какво иска от едно момиче? Любов, доверие и най-важното да и дава личен избор и свобода ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си