.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Hybrid View

Голям фен Аватара на toad
    Свестен не означава да знае какво търси , бъркаш нещата .

Какви свестни момчета като няма и такива момичета ??
    Някви момичета на -20 градуса ми се разхождат в центъра на София по панталонки и разголени деколтета..грим сложи ли че с пръст да натиснеш ще изчезне..
    Въртят си дупетата на маси и столове и върви по улицата без грам акъл..не може да ти събере 2+2 и с калкулатор и вика и се цепи като некаква селянка...
    Кое свестно момче ще падне за това ?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от aMbushhEr Виж мнението
    Някви момичета на -20 градуса ми се разхождат в центъра на София по панталонки и разголени деколтета..грим сложи ли че с пръст да натиснеш ще изчезне..
    Въртят си дупетата на маси и столове и върви по улицата без грам акъл..не може да ти събере 2+2 и с калкулатор и вика и се цепи като некаква селянка...

Повечето на такива попадат и после ревът, че няма свестни момичета. нормално е да се загледаш по хубавото, но когато отвътре се окаже гнило...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от aMbushhEr Виж мнението
    Пхах! Вместо тия романи можеше просто накратко да кажеш "кифли"
    Не всички момичетата са такива! И не пиши тия работи - приличаш на женомразец Без лоши чувства - съвет.
    Положението ни е такова, защото просто е модерно да си идиот. Ако пушиш, не учиш, държиш се гадно, псуваш, в тоя случай просто си бог, или пък си много... ъъ.. отворен, как да кажа - всички ще ти се бутат да си им приятел. Просто на по-младото поколение ни е глупава логиката. Т'ва е обяснението. Свестни момчета има! Макар и да нямам гадже го знам Шегувам се. Най-добрият ми приятел, така де, вече не сме чак талкова близки - сега е в Кипър, беше момче и с него се разбирахме много добре. Така, че за мен това е утеха, че свестни момчета има.
    А и момичета се намират...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Забелязала съм, че момчетата с ниско самочувствие и липса на грам подход налитат все на един определен типаж момичета - тунинговани, напудрени и прочее, на които очевадно, за да изглеждат по този начин, им трябват доволно финанси, а после, когато не ги огрее, омрънкват света и цялата женска част от населението. Някакво много странно е такова - хем нямат нужните качества и опит, за да надскочат летвата, хем се тикат между шамарите.

Имаше и едно много яко мнение, че как можело да ходиш при еди-колко-градуса, облечена по еди-какъв-си начин, пък после да искаш да срещнеш свестен мъж - ми, и при 20, и при -20 градуса си хайманосвам напред-назад все с разни къси поли, приятно ми е, удобно ми е, имам хубави крака и си ги показвам, докато мога и докато не остарея и спре да е чак толкова уместно. Свестни мъже ми се лепят и когато съм навлечена като ескимос, и когато съм показала повечко плът; и вечер, когато съм си изсипала цял несесер грим върху себе си, и сутрин, когато съм без грам грим, та си личи всяко несъвършенство, и съм рошава.

Парите са важни до толкова, че човек да има някаква изградена финансова независимост. Считам, че за един млад мъж е особено важно е да е находчив и пробивен, да се научи да поема отговорност за себе си на първо място, а не да лежи на гърба на техните и да чака наготово. Тези последните ми правят изключително лошо впечатление и бягам като дявол от тамян. Иначе грам не ми пука какво работи и колко взема, други неща ме вълнуват към момента. И с прост работник съм била, както се казва, но се чувствах щастлива. Много по-важно ми е да излъчва онези увереност и спокойствие, които са ми нужни, да бъде интересен събеседник и да бъде мъжкар в пълния смисъл на думата(а такъв не се става с 100 лева повече в джоба), отколкото дали плаща сметката всеки път, или не.
    Отношенията между хората не са чак толкова сложни. Или чувстваш нещо, или не. Или се получава, или не. Който няма качествата да спечели една жена, мрънка, че е курва или меркантилна, или и двете.

Иначе, споделям мнението на x7aZzy, че свестен мъж на 16-17-18 трудно може да се срещне. Тепърва се изграждат като хора, определено някои от тях имат лидерски и типично мъжки качества, но те още не са се развили напълно и като цяло им липсва житейски опит, което е напълно нормално. Като се замисля, не помня някога да съм била с връстник. оО Не ги отхвърлям по презумция, просто не се получава - трудно намирам тема за разговор с тях и след време комуникацията закърнява.
    Последно редактирано от NambyPamby : 02-20-2012 на 19:08

Banned Мега фен
    Щом си красива и имаш излъчване - няма значение как си облечена или гадно гримирана
    А това ,че се влюбвали в неподходящи - ами любовта не се контролира
    ,, Или се получава, или не. Който няма качествата да спечели една жена, мрънка, че е курва или меркантилна, или и двете.,,
    Или просто осъзнава ,че той не става за такова уникално момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си