- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Радвам се, че има някой, който да чете и да разбира едновременно.
fluffy_^, прочетох ти мнението (признавам си, много трудно ми беше, научи се да ползваш препинателни знаци), но не мисля, че го разбрах. Ти казваш, че:
"Всъщност това че всички момчета на тази възраст посочена по горе 14-17 не са били наясно със себе си (...) не ти дава правото да казваш какви са всички други дори и по твойте критерии тъй като скъпа аз знам какво искам от живота и не бих тръгнал да изневерявам нито пак да опитам от всичко тъй като бих се съгласил с твойто решение ако е с такива като """"твойте критерии" и бих се съгласил само ако сам истенски влюбен."
Не те разбирам. Извинявай.
А относно въпроса ти, "какво означава да знае какво иска от живота" - остави професия, пари, образование (много са важни, не отричам), за мен по-скоро е цялостно състояние. Не мога да го обясня. Просто не ми идват подходящите думи. Когато срещнеш такъв човек (мъж или жена), ще ме разбереш. Някак си от такива личности лъха самоувереност, спокойствие, равновесие. Карат те да се чувстваш сигурен само с присъствието си (не, не говоря за любов). Как да го обясня - все едно са в хармония със себе си и със света. Много клиширано звучи, но си признавам, че не мога да го обясня по-добре. Пък и това си е мое мнение и не го налагам на никого.
flawless_ , лично за мен, да. Малко са ми критериите, признавам. Аз не искам много, искам качествено.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]