Първоначално написано от
PinkPan7her
Маце, това момче можеш да го гледаш в очичките и да кимаш само. Толкова е прав, че си нямаш идея. Ще пробвам да ти обясня.
Нещата, които искаш, далеч не са много. Неотдавна си бях пуснала моя списък с "критерии" (така да ги наречем), който беше впечатляващо дълъг, половината форум ми скочи - каква съм била, че да искам толкова много. Е, намерила съм човек, който отговаря на тия неща. Без да направя един компромис с това, което търся. Получих го, че и още отгоре.
И тук е разликата между мен и теб, защото знам нещо, което ти не можеш да осъзнаеш. Няма да съм толкова груба колкото umri, въпреки че е прав.
Нещата, които търсиш, далеч не са редки качества. Ключът за бараката се крие във факта, че ако тия качества се виждат на преден план в едно момче... тоест, ги вижда всяка, а не само приятелката му, те не са нищо особено. Приемаш ги за даденост и започваш да възприемаш това момче като приятел. Не би трябвало да можеш да видиш тези качества, ако не си вникнала в обвивката. Ако не видиш, че точно момчето, което уж изглежда като бройкаджия, всъщност... далеч не е такъв. Да, вулгарен е. Да, става ти неудобно да го гледаш. Да, държи се свободно с момичетата. Да, имаш чувството, че е спал с половината свят. Да, просто ти действа на изключително физическо ниво. Той е такъв с всички. Тази нежна страна се пази за отделни хора... или човек, защото само той заслужава да я види. За да стигнеш до частта с виждането, трябва да предложиш на това момче нещо повече от хубаво тяло, защото той е виждал достатъчно такива.
Точно по тая причина umri каза, че "нямаш нужния арсенал, похвати, интелект, характер". Защото гледаш повърхностно на нещата.
За завършек ще цитирам нещо:
every girl wants a bad boy who will be good just for her
and every boy wants a good girl who will be bad just for him.
Замисли се.