.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Hybrid View

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Към всички онези, които говорят за незабележимите свестни момчета, които момичетата режат и игнорират (за 1251251 път):

Повечето такива момчета са прекалено женствени, потъпкани и продължават сами да си потъпкват достойнството. Има момичета, които си търсят единствено мъже за връзка, има такива, които си търсят и за приятели. Първите въобще няма да обърнат внимание на женчовците, другите ще търсят само приятелството, защото момчетата не им предлагат нищо МЪЖЕСТВЕНО. От друга страна, когато срещат мъжкари, срещат два типа - убитаци и свестни мъжкари. И двата типа им предлагат мъжките черти, които търсят у един партньор, но първите са с много пороци и на такива по-често се попада. Съответно реват за последния тип мъже.
    Завършвам с бърза аналогия. Колко "свестни" мекушавци ще тръгнат с умна, разплута, несресана девойка? А със стройна, малоумна пача? А със стегнато, симпатично и интелигентно девойче? Именно.

Към онези, които коментират, че жените се интересуват само от пари и простотия:

Първо, всеки се мисли за поне около 5 пъти по-интелигентен от другия. Някои имат смелостта да говорят пред хора, а ние седим, слушаме и си внушаваме, че сме безбожно по-перфектни. По-лесно е да откриеш философския камък, отколкото човек, който би се определил като глупав и с лоши ценности. Винаги сме над повечето от останалите.
    За простотията обясних. Жените гледат акъла, но само с акъл не става.
    За парите повечето хора изхождат от следната гледна точка: съществуват два вида хора - свестни и с пари. Почти всички жени се интересуват от парите дотолкова, че да се чувстват сигурни. Тогава защо да не изберат мъж, с качества на мъж и в бонус - с пари (да не говорим, че възможността да осигуряваш финансите също е мъжка черта). Има жени, които имат повече материални нужди, въобще повече привързаност към материалното. Хубавото е, че бързото решение, да се спасиш от такива, е да смениш средата, или да преценяваш хората по-бързо (понякога се налага и двете). Ако самото момче също е по-материално насочено, тогава може и да няма проблем. Но известността, парите, външния вид не са пороци; единствено завистта ги прави такива и вменява вина в момичетата, че търсят тези качества. Момчетата също търсим жени с външен вид и добро име.

Към онези момичета, които се оплакват, че няма свестни мъже (тоест по темата):

А вие какво предлагате на мъжете? А къде точно ги търсите? А колко точно капризни сте? А ще вдишате ли 10 пъти бавно и отново да си отговорите, вече по-спокойно, на въпросите?
    Има разлика между романтичен,мил,добричък,т.н и женствен.Най-добрият ми приятел е точно миличък,добричък и послушен и върти секи месец момичетата и да ти кажа според мене няма нищо женствено в поведението му (аз като цяло мразя тия "гействените" та нямаше да ми е приятел ако беше някое мекотело).Аз съм абслулютната противоположност.Груб съм,флиртувам с много момичета,викат ми,че съм курвар и тн. обаче никога не ги сменям като него.Не щото не мога ами щото търся определени качества и имам бая високи критерии за девойка.Той ги върти точно защото не може да случи на момиче.На всяка нещо изкусорява след известно време (не по-дълго от 2-3 месеца).Да отбележа,че и той в началото не им вижда кусурите и уж сичко им е наред.Таааа отклоних се от темата.Става дума,че момчета тип "женствен" са различни от момчета тип "романтичен" примерно.
    Колкото до парите-Обясни ми как ше не е лошо да се стремиш към парите?Представи си,че се раждаш в бедно семейство.Какво си виновен ти затова?Не си годен да живееш или да имаш приятелка?Щото то излиза,че момичета (които покриват "стегнато, симпатично и интелигентно девойче") никога няма да излезнат със стегнато симпатично интелигентно момче без пари.Може да не съм те разбрал поправи ме ако е така : )

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins Виж мнението
    Има разлика между романтичен,мил,добричък,т.н и женствен.Най-добрият ми приятел е точно миличък,добричък и послушен и върти секи месец момичетата и да ти кажа според мене няма нищо женствено в поведението му (аз като цяло мразя тия "гействените" та нямаше да ми е приятел ако беше някое мекотело).Аз съм абслулютната противоположност.Груб съм,флиртувам с много момичета,викат ми,че съм курвар и тн. обаче никога не ги сменям като него.Не щото не мога ами щото търся определени качества и имам бая високи критерии за девойка.Той ги върти точно защото не може да случи на момиче.На всяка нещо изкусорява след известно време (не по-дълго от 2-3 месеца).Да отбележа,че и той в началото не им вижда кусурите и уж сичко им е наред.Таааа отклоних се от темата.Става дума,че момчета тип "женствен" са различни от момчета тип "романтичен" примерно.
    Колкото до парите-Обясни ми как ше не е лошо да се стремиш към парите?Представи си,че се раждаш в бедно семейство.Какво си виновен ти затова?Не си годен да живееш или да имаш приятелка?Щото то излиза,че момичета (които покриват "стегнато, симпатично и интелигентно девойче") никога няма да излезнат със стегнато симпатично интелигентно момче без пари.Може да не съм те разбрал поправи ме ако е така : )
    Точно това се опитах да обясня, че има разлика между двете. Има разлика между това да си мил, романтичен и всякакви други добродетели, НО да си преди всичко мъж - да защитаваш близките и себе си, да не свеждаш глава, да си инициативен, самоуверен, т.н. Говорех за това, че повечето под мил и добър разбират това, винаги да се съгласяват, да се пренебрегват, да се правят на изстрадали, и очакват момичето да тръгне с тях от съжаление и гузна съвест.

Ако си роден в бедно семейство, можеш да се хванеш на работа, да изкарваш пари и най-вече, да се справяш с проблемите си сам. Ако не си способен на това, как ще вдъхнеш сигурност на девойката? А и не случайно поставих въпроса, момичетата които са се родили грозни не заслужават ли красиви и успели мъже? Както очакваме от мацката да е със стегнато тяло и приличен външен вид, така и те могат да очакват стабилно финансово състояние. Не говорим за екскурзии, хиляди чифтове маркови обувки, а за нормално бъдеще, което без да се лъжем зависи И от парите (не само).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Еми за грозните девойки също се намират мъже.Не е като да не се...Обаче има разлика между парите и външния вид.За парите съм съгласен,че това,че си се родил в бедно семейство не е оправдание да не се развиваш и да си лежиш на "аз съм беден такъв ше си остана никой не ме иска и съдбата е несправедлива" .Обаче до 18 годишна възраст си стоиш и търпиш,защото не можеш да направиш нищо освен да си учиш уроците да мислиш за бъдещето и да се бориш да постигнеш нещо.Но дотам.Пари няма как да изкараш (освен от стипендията в училище,която е няква смешна сума от сорта на 20-30 лева).Аз не оправдавам бедните хора,които вече са навършили пълнолетие и стоят с ръце в джобовете и само се оплакват.Оправдавам тия,които се борят,но по 1 или друга причина не печелят много.И извинявай ама красив,умен,романтичен,мил и т.н и т.н + БЕЗ ПАРИ = айде довиждане не ставаш.И някой не много симпатичен,груб,без грам подход към жените + ПАРИ = щастливец,който получава всичко.То общо взето така излезна.Замисли се ти би ли излезнал с красива девойка.Умна симпатична (абе като цяло добра партия),но с малко финансови възможности.И сега се замисли би ли илезнал с грозна девойка с пари.ТОЧНО това имам в предвит.Парите са фактор,който е важен до такава степен,че да имаш достатъчно за всичко ,от което имаш нужда (не мерцедес, iphone,апартамент 200 квадрата,обувки за по 700-800 лева и т.н).Не повече,не по-малко.Обаче за девойките днес парите играят важна роля.И не както казват само за да се чувстват сигурни и осигурени,а за да получават и получават НЕПРЕКЪСНАТО.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins Виж мнението
    И извинявай ама красив,умен,романтичен,мил и т.н и т.н + БЕЗ ПАРИ = айде довиждане не ставаш.И някой не много симпатичен,груб,без грам подход към жените + ПАРИ = щастливец,който получава всичко.

Обаче за девойките днес парите играят важна роля.И не както казват само за да се чувстват сигурни и осигурени,а за да получават и получават НЕПРЕКЪСНАТО.
    На баба ти хвърчилото.
    Не обвинявай женските заради неспособността ти да ги привличаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си