- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
За който няма свестни момчета/момичета.. да си стои сам. Или да не търси косури и да обобщавате хората в 2 или повече групи. Ако намериш момче/момиче, което харесваш - прави с него/нея каквото искаш, но ако не ти харесва и той/тя е неморален/на и бла бла .. за теб.. просто го подмини и намери друг/а. Винаги идва човек в живота на всеки!! И все пак който иска да си намери човек който да му пасне в живота.. всеки си има малко или много критерии към другия пол.. нека да ги занижи, за да се намери по-лесно човека за теб. А дори е възможно след като ги занижиш и да откриеш, че този човек има и други качества, които ти си ги отметнал.
И това, че казваш, че няма свестни момчета на 14-17 години .. според мен не е вярно, но нека да не споря.
Колкото и да си малък на тези години и да зависиш от майка си и баща си малко или много .. ако има акъл, за да направи нещо в живота си то той ще го постигне и няма да се промени. Според мен човек се променя от 14 до 20 години, но всеки си има изграден характер и той си остава .. Ако е свестен и морален като малък.. ще си остане такъв. И дори и да се опитва да е "бройкаджия".. то той ще го прави само защото са го наранили, но скоро ще открие момичето, което наистина ще го върне към старото му "аз" ... така че исках да кажа, че не е вярно, че няма свестни момчета или момичета на тази възраст..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
За мен няма свестни момчета. За мен има свестни мъже. И сама не съм оставала, защото не съм намирала това, което търся. Сама съм била, когато аз съм избрала да съм сама.
Ако това е към мен - нямам намерение да си занижавам критериите. И без това не са много. Както казах - залагам на качеството, не на количеството.
Това не го оспорвам. Но няма "да го постигне" на 16, ще го постигне на 20-25-30.
Да бе, родил се е свестен и морален, ама друг път. Така както някой си е изградил характера в детска възраст, така може и да го промени заради обстоятелствата. Не ми се спори, но не съм съгласна, че щом на 10 си бил "морален" (за какъв морал може да се говори, когато си малък?), ще си останеш и на 20 така. Сори, животът не действа така.
И за какъв изграден характер си говорим на 14?
Съгласна съм с djipsito:
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]