- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде са свестните момчета???
Айде, айде, аз колкото и зле да се изказах, вие тотално ми изопачихте думите.
Обяснявам:
Та. Дефиницията на доста момичета за 'лошо момче' е момче, което говори по-грубичко, саркастично, момче, което действа направо, което знае какво иска и не им ходи по гъза. Просто...един мъж според мен не трябва да оставя мацката си да му се качва на главата, иначе вече не изглежда като мъж. Да няма задръжки, да знае какво иска и как да го получи, абе да си е освободен. Това, което изброих, са накратко нещата, заради които бих проявила интерес, които ще ми хванат окото. Не,не ме кефят някакви селяни без абсолютно никакъв подход.
И ако тук някой от четящите реши, че такъв мъж не би се отнасял с уважение към мен и искам да се държат с мен като с 'парче месо' ...
Разбира се, че искам емоция и любов, да се чувствам значима, обаче да усещам това отношение само към мен и да се чувствам специална, обаче как АЗ ще се чувствам различна от тези, които е чукал за една вечер, ако с тях се е държал точно както с мен? Там е въпроса, самото момче да може да разграничава коя за него е по-специална от другите и на нея да показва нежността и любовта си на нея. Обаче това вече е след като се стигне до връзка.
Имаше преди известно време една тема във форума, която обясняваше как се попада във френд-листа на едно момиче. Точно 'критериите', които някои от писалите в темата имат, бяха качествата, заради които въпросните момчета попадат там.
Аз тотално се отклоних от смисъла на темата.
Нещо не обяснявам добре, ми се струва, ще продължа да пояснявам, ако има нужда :Д
Едит: Onemann(дано не бъркам никнейма :Д), не казвам, че е лошо да не изневеряваш(аз дори много държа на това специално) и да си романтичен,което също е важно, но предполагам и аз,и ти можем да направим разлика между 'лигав' и 'романтичен'.
Последно редактирано от PullMeCloser : 02-21-2012 на 19:54
Everything changes, but beauty remains ...