Цитирай Първоначално написано от Onemann Виж мнението
То отклоняването от темата е неизбежно, най-малкото защото всякакви дискусии са безмислени. Не знам какво да ти кажа... мои приятели, които влизат в характеристиките ти на лоши момчета, не знам да са се държали с момичета, както ти искаш (или както са се държали с теб) Даже мога да ти дам доста примери в обратното, затова и ми е трудно да разбера позицията ти. Явно различни хора навсякъде. Както и различни мнения. И явно авторката на темата не харесва типа момчета, които ти харесваш и обратното. Провокирах се да пиша, защото предното ти мнение ми прозвуча като мнение на "николетка" , а такива не понасям да ми разсъждават . Ще се пренеса на ЛС да ти пратя нещо, което да изкоментираш по възможност, а по темата нямам желание да споря. Ти харесваш "арогантни половинки", аз не. И все пак си мисля че едва ли ще загубиш много ако не отрязваш не-арогантния при първата му проява на притеснение. Което е естествено ако се вълнува от теб. (то това на ЛС трябваше да ти го пратя, но няма да го копирам)
Let's agree to disagree
Иначе да, уцели ми никнейма.
Тва едни харесват едно, други харесват друго, не е аксиома.