.
Резултати от 1 до 25 от общо 386

Threaded View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Onemann Виж мнението
    То отклоняването от темата е неизбежно, най-малкото защото всякакви дискусии са безмислени. Не знам какво да ти кажа... мои приятели, които влизат в характеристиките ти на лоши момчета, не знам да са се държали с момичета, както ти искаш (или както са се държали с теб) Даже мога да ти дам доста примери в обратното, затова и ми е трудно да разбера позицията ти. Явно различни хора навсякъде. Както и различни мнения. И явно авторката на темата не харесва типа момчета, които ти харесваш и обратното. Провокирах се да пиша, защото предното ти мнение ми прозвуча като мнение на "николетка" , а такива не понасям да ми разсъждават . Ще се пренеса на ЛС да ти пратя нещо, което да изкоментираш по възможност, а по темата нямам желание да споря. Ти харесваш "арогантни половинки", аз не. И все пак си мисля че едва ли ще загубиш много ако не отрязваш не-арогантния при първата му проява на притеснение. Което е естествено ако се вълнува от теб. (то това на ЛС трябваше да ти го пратя, но няма да го копирам)
    Let's agree to disagree
    Иначе да, уцели ми никнейма.
    Арогантността понякога е секси. Но не винаги.
    Далече съм от Николетките.
    Да, искам да ме обичат и да са мили с мен,но САМО с мен. Мисля, че е повече от ясно, че не искам да се държат с мен като с парцал и момиче само за секс, щото съм доста над това.
    Как са се държали с мен, всъщност?
    С мен до сега са се държали прекрасно и съм се чувствала прекрасно и комфортно във връзка с тези момчета, с които съм била. Нямам особено голям опит, имала съм 2 гаджета до сега-по-сериозно връзки са били и двете, за над 8 месеца и двете, но съм ти описала момчетата, които ми привличат вниманието.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 02-21-2012 на 21:18
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си