wut...Ти под свястно момче ми говориш за перфектният, без никакви недостатъци мъж, който да те обича и подкрепя в най-трудния момент, да е романтичен, добър, да не се ядосва от капризите ти, между вас да цари мир, любов и хармония- същинско щастие! Т'ва е илюзия, дали изградена от книгите и филмите, дали от нещо друго. Никога не е съществувала, няма и да съществува. Любовта е много по-различна от това, което хората са си изградили като представи в малките мозъчета. Света далеч не е розов, когато срещнеш уж човека си. Тогава се изправяш пред друг, изградил се като личност човек, който има свои разбирания за живота, за всяко нещо; който също има "недостатъци", които няма да ти харесват и т.н. Тогава ще са най-бурните моменти в живота ти, както и най-огнените. Няма да е веднъж, или два пъти желанието ти да се разделиш с този човек, но сякаш двете души са свързани и раздялата би донесла смразяваща агония.(агхахахахххха) Разбираш ли ме на къде бия?
Вярно, че днешната младеш е плоскодушие, алкохол, наркотици, пари, пари, жени... Което е доста отчайващо, а? : D Навсякъде е така, но истинските хора се надушват ;> Kaто намериш "съвършение" ми се обади, ок?
Последно редактирано от Himeralea : 02-26-2012 на 14:05