- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо се държи така ?! :((
Здрасти на всички!Казвам се Никол и съм от Пловдив(майнаа таун).Тва беше малко излишно,ама карайте.. Така да се върнем на темата,до преди няколко дена бях обвързана с едно момче "Станислав" се казваше..обичахме се..то си личеше,но той беше много срамежлив и на нито една от срещите ни не ме целуна..после в скайп ми казваше,че е искал,ама съм седяла много надалече и не е могъл.Писа ми също така,че ме обича,пращаше ми целувки и мечета и сърца и т.н,ама като излизахме...нищо.Това продължи една седмица и един ден той ме покани в тях да му видя папагала(техните работеха в Лондон и той си живееше сам).Веднага му разбрах намека..сещате се искаше да правим секс,но аз му казах,че не ми е много добре (ПМС) и той вика еми хубаво щом няма да идваш..и ми каза,че ще ходи да гледа ТВ.През тва време аз взех да си мисля..не може така нито сме се прегръщали,нито сме се целували и той да вземе да ме кани у тях.Пък и сме много малки той е на 15 а аз на 13(оформена съм и съм зряла за възрастта си,въпреки,че не е важно).Да знаете по едно време бях почти готова да отида,ама...цикъл ;дд.И просто щях да го направя,защото го ОБИЧАМ.Колкото и да ви е смешно аз наистина го обичам..и сега което и момче да ме сваля,постоянно си мисля за него(Станислав).Въпреки че не е голям красавец,аз просто..все още съм влюбена в него.И така на следващия ден спря да ми пише и е така от 4 дена вече може и 5 да са..но сега ще кажете 5 дена са супер малко,но за мен са много,защото ние свикнахме всеки ден да си пишем и просто...сега като разбрах,че той е искал само секс(така го разбирам),просто ми е ужасно гадно..не знам казаха ми,че момчетата били такива в тая възраст..и кажете ми моля ви..КАКВО ДА ПРАВЯ???Не мога без него...не могаа!И ви казвам,че бях почти готова да отида у тях..То тая тема малко се пада в любов,ама.. :дд
Ти сериозно ли ?!?!? o_O
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Ще ти мине споко няма такава опция в която да неможеш без него..друг е въпросът тук дали искаш да си нечия играчка или не = ) ти решаваш ! GL
хах .. ;д напомняш ми на мен преди доста време (случи ми се подобна история) ..моя съвет е да го забравиш щом е искал само секс,доста си млада ще срещнеш още куп момчета
![]()
Пхахахахаха
True story.
Мила, ти си на 13, имаш много време занапред да се занимаваш с момчета. Според мен на 13 да твърдиш, че си влюбена в някого... това звучи несериозно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Срам я е да я целун,пък я кани утях!!!![]()
![]()
![]()
И като я покани,пак няма да направи нищо!!![]()
Деца,деца отивайте да си учите уроците,че после ще става страшно със такива като вас!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
малеее... детски истории ;X
и щом толкова ти липсва, вземи му пиши или му се обади.. или както правят другите - питай го излезете.. пфф!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
според мен трябва да се държиш на положение извинявай нали че ти го казвам момче съм, но подобре че ни си отишла престави си следната ситуация: не беше в цикъл, отиваш в тях и се почвате, какво ще си помисли той, че го обичаш или че си лесна курва ( с извинение ). Според мен една седмица е прекалено малко за такова решение, изхождам от там, че си на 13 и си мисля, че още си девствена - послушай ме не започвай сексалния си живот така с момче което дори не сте се целували.Щом ти липсва ти препоръчвам да му пишеш по скайп, но не го преследвай - това е едно от неща което може да накара едно момче да изчезне яко дим
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смешка..
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
хахахаха... Първо : Каква любов,та ти си на 13 години :Х .... Второ : Не знаеш още пишка ли ти се .. такова ли ти се ... (нищо лично) ... отделно,ако си чак толкова "зряла" не им обръщай внимание на такива пумярчета!!!
Бе него го е срам да я целуне, вие го изкарахте ебач и половина.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Поканил те е да му видиш папагала?! (rofl)![]()