- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бърз въпрос към женската част на форума 8-)
Напиши си номера на едно листче и му дай после му кажи "кефиш ме звънни ми"..![]()
![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
да бе, "имаш ли запалка?", "колко е часът.?".. дрън-дрън.
по-добре "здравей, искаш ли да се запознаем/да танцуваме" нещо такова
Ползвай на Пантерката репликата "Сам ли си?" Това е много по-дълбок въпрос. Първо, ако има приятелка и не иска да се занимава с теб, ще те отреже още тук. Второ, става му ясно, за какво става на въпрос и едновременно с това си запазваш достойнството на дама. Трето, показваш му, че знаеш какво искаш. Четвърто, отваря тема за разговор.
Можеш да продължиш с това, ти защо ходиш там и търсиш сам човек, и после да го разпиташ него. Ако пича си заслужава, ще поведе сам разговора.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
И пето - имаш възможност да дадеш заден и да се измъкнеш по терлици, казвайки, че си питала от чисто любопитство, защото си се чудела защо е сам на бара/масата.
+ 1 питай го нещо , що е сам примерно, ще те черпи ли питие или да не би мясотот да е запазено или търся си компания а ти ...![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Ако някоя ме пита дали ще я черпа, да не обяснявам къде ще я пратя, че и малки деца четат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе, зависи, ако е някоя сладка мадама, на която от 100 км й личи, че не й е навик да моли да бъде почерпена, що не? В общия случай ще съгласявам с теб обаче.
лично аз първо пращам една усмивка..ако ми я върне и ни се засекат погледите за малко повечко време, или аз, или той ще дойде^ много е сладко![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Както и да изглежда ще ми разбие представите с това. Направо ми е трудно да си представя, как би могла да ми направи по-лошо впечатление от това. Пределно ясно ми е, че повечето момичета можете да си изпросите почерпка без да заподозрем, но ако не съм със съзнанието, че е моя инициативата и не се познаваме добре, никъв шанс.