.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Напиши си номера на едно листче и му дай после му кажи "кефиш ме звънни ми"..

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от DarkLight Виж мнението
    Ехх,тия запалкиии ,така ми е писнало или да ме питат колко е часа при положение,че го виждам с огромния часовник на ръката и минимум два телефона на масата.За мен тия свалки са доста изтъркани.Съгласна съм с другите за танца Ако все пак ти откаже не го приемай като отказ от общуването въобще.Ако има интерес към теб ще завърже някакъв интересен разговор,за да те задържи,докато се отпусне малко..
    Ако много са го сваляли така нищо чудно да му е изтъркано. В такъв случай клати бедра възможно най-предизвикателно и изчакай той да прояви интерес.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от kittyKat Виж мнението
    Попринцип мразя някакви реплики или стратегии за свалки така да кажа давам направо. Поздравявам го и питам дали иска да танцуваме или се опитвам да завържа някакъв разговор с всеки е различно, ако не потръгнат нещата се оттеглям. Много момичета се страхуват да действат веднага (нямам предвид да му се нахвърли,а първа да покаже интерес), защото момчето можело да се "стресне" в този случай винаги казвам пъзльовци не ви трябват.
    Точно. Заучените фрази, които някой друг ти е казал, винаги си личат от километри, по-скоро бъди креативна на момента. Ако не можеш да си креативна на момента номера със запалката май е най-малкото (и явно най-популярното) зло.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на bwef
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    ами ако не пуши
    Ако каже, че няма ти му кажи Все тая и без това не пуша и хвърли цигарата на някъде.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от bwef Виж мнението
    Ако каже, че няма ти му кажи Все тая и без това не пуша и хвърли цигарата на някъде.
    Това беше най-доброто до момента! Ако го направиш със сигурност много ще ти се накефи!

да бе, "имаш ли запалка?", "колко е часът.?".. дрън-дрън.
    по-добре "здравей, искаш ли да се запознаем/да танцуваме" нещо такова

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    не знам, само на мен ли ми звучи много тъпо ''искаш ли да се запознаем''?
    всъщност тъпо ли е изобщо? винаги съм се чудела, може пък проблема да е в моя телевизор и да си е съвсем нормално
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Chacho
    Ползвай на Пантерката репликата "Сам ли си?" Това е много по-дълбок въпрос. Първо, ако има приятелка и не иска да се занимава с теб, ще те отреже още тук. Второ, става му ясно, за какво става на въпрос и едновременно с това си запазваш достойнството на дама. Трето, показваш му, че знаеш какво искаш. Четвърто, отваря тема за разговор.

Можеш да продължиш с това, ти защо ходиш там и търсиш сам човек, и после да го разпиташ него. Ако пича си заслужава, ще поведе сам разговора.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    И пето - имаш възможност да дадеш заден и да се измъкнеш по терлици, казвайки, че си питала от чисто любопитство, защото си се чудела защо е сам на бара/масата.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    + 1 питай го нещо , що е сам примерно, ще те черпи ли питие или да не би мясотот да е запазено или търся си компания а ти ...
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Ако някоя ме пита дали ще я черпа, да не обяснявам къде ще я пратя, че и малки деца четат.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Абе, зависи, ако е някоя сладка мадама, на която от 100 км й личи, че не й е навик да моли да бъде почерпена, що не? В общия случай ще съгласявам с теб обаче.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    лично аз първо пращам една усмивка..ако ми я върне и ни се засекат погледите за малко повечко време, или аз, или той ще дойде^ много е сладко
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако някоя ме пита дали ще я черпа, да не обяснявам къде ще я пратя, че и малки деца четат.

то не знам каква ''дама'' трябва да си, за да молиш да бъдеш черпена
    ужас
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, зависи, ако е някоя сладка мадама, на която от 100 км й личи, че не й е навик да моли да бъде почерпена, що не? В общия случай ще съгласявам с теб обаче.
    Както и да изглежда ще ми разбие представите с това. Направо ми е трудно да си представя, как би могла да ми направи по-лошо впечатление от това. Пределно ясно ми е, че повечето момичета можете да си изпросите почерпка без да заподозрем, но ако не съм със съзнанието, че е моя инициативата и не се познаваме добре, никъв шанс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си