.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Абе действаш както се сетиш на момента, а дори и да те отреже кой знае дали пак ще го видиш
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Град
    Pazardjik,Bulgaria

Talking

Ехх,тия запалкиии ,така ми е писнало или да ме питат колко е часа при положение,че го виждам с огромния часовник на ръката и минимум два телефона на масата.За мен тия свалки са доста изтъркани.Съгласна съм с другите за танца Ако все пак ти откаже не го приемай като отказ от общуването въобще.Ако има интерес към теб ще завърже някакъв интересен разговор,за да те задържи,докато се отпусне малко..
    Two rules of life: [scroll] 1.Never regret;2.Never look back[/scroll]!

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от DarkLight Виж мнението
    Ехх,тия запалкиии ,така ми е писнало или да ме питат колко е часа при положение,че го виждам с огромния часовник на ръката и минимум два телефона на масата.За мен тия свалки са доста изтъркани.Съгласна съм с другите за танца Ако все пак ти откаже не го приемай като отказ от общуването въобще.Ако има интерес към теб ще завърже някакъв интересен разговор,за да те задържи,докато се отпусне малко..
    Ако много са го сваляли така нищо чудно да му е изтъркано. В такъв случай клати бедра възможно най-предизвикателно и изчакай той да прояви интерес.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си