.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен Аватара на supersonic0

Нормално ли е? :Д

Чудя се аз ли не съм нормален или повечето момчета . Винаги съм харесвал по-големи момичета от мен или най-малко момиче, което да е с една година по-малко, не повече. Но най-често се кефя на по-големите, пък доста от момчетата на по 19-20 си хващат момичета на 14-15. Доста странна работа според мен, ако петте години разлика са от порядъка на 25-30, тоест момчето да е на 30, а момичето на 25 или обратно няма нищо лошо, но така... Всяка една година е от огромно значение в развитието през пубертета и на мен например ми е скучно да си лафя с някое по-малко момиче с 2-3 години да речем, тъй като нямаме особено общи теми. (аз съм на 16). А иначе винаги съм харесвал по-големи и ми се ще първият ми път да е с някоя кака на 18-19, че дори и повече. Е, може и да е колкото мен де, но ми се ще по-голяма, дали има вероятност да се уредя

Toчно 2 момчета познавам такива, на по 16 са. Незнам дали е нормално .. май да! Кефиш се на по- голями, нищо. НОО зависи защто, например ако искаш да чукаш някоя на 13 а тя не иска, не си ммисли че тия на по 19 ще ти пускат, не защото са маклки, но са по- умни то тея на 12 Дано си ме разбрал кво искам да кажа ;п

Разбрах те и не се кефя на по-големи заради примера, който даде

Значи няма нищто странно, нередно и етк ;]

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Споко, нещо нормално си е.

Супер фен Аватара на djipsito
    Ако имаш добър подход и знаеш как да се държиш мисля, че ще ти се усмихне щастието ;р
    Трябва да правиш опити, само като го мислиш, едва ли ще го измислиш.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Banned Голям фен
    Брат.. стига си мислел без да действаш , защото от толкова много мислене ще ти се огъне главата

Ааа, ама на мен това не ми е някъв проблем Просто реших да споделя за да видя мненията на останалите пък и да видя дали някое момиче ще си каже, би ли преспала с по-малко момче ;д

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от supersonic0 Виж мнението
    Ааа, ама на мен това не ми е някъв проблем Просто реших да споделя за да видя мненията на останалите пък и да видя дали някое момиче ще си каже, би ли преспала с по-малко момче ;д
    Спала съм с по-малко момче ( даже имахме доста дълга и стабилна връзка ) и бих го направила пак

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Спала съм с по-малко момче ( даже имахме доста дълга и стабилна връзка ) и бих го направила пак
    Оо, ето това искам да чувам

Напълно нормално ... ся и 45 годишна лелка да ми дойде ( запазена ) ща я одрусам кат гладен циганин зряла джанка.

Град
    Бургас
    Да тe видим кат станеш по-дърт ,дали ще харесваш по-големи DD.
    =] Момче

Като стана по-дърт ще му мисля, сега е друго

естествено че има такава вероятност ,познавам едно момче което досега винаги е ходило с момиче поне 1 год. по голямо от него ,винаги има вероятност , зависи какво е момичето разбира се .

Нормално е, споко, най-добрия ми приятел, като беше на 16, ходеше с 18 годишна и имаха сериозна и стабилна връзка. Но и той беше наистина зрял за годините си.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Малко са умните "малки" прозряли истината

Аз винаги съм следвал доктрината "хвани си кака да те утрака". A когато съм се провалял, винаги са били на моите години.

Много са ми смешни някой хубавци хващащи си гаджета на по 13-14-15, че аз не мога да ги изтрая за 30 минути тия лигли...
    Последно редактирано от thefolenangel : 02-11-2012 на 21:21

Всичките момичета с които съм спал са по-големи от мен.А и като цяло ми харесват по-големите от мен момичета.Затва се успокой ;].
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    Знаете ли кое е най-якото?
    Щях да тръгна да обяснявам как има и готини малки момичета, но се сетих, че вече съм голяма - кур за малките деца!
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Има и много яки майки.

Цитирай Първоначално написано от TeenBoy95 Виж мнението
    Има и много яки майки.
    има даа

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Всеки с вкуса си.

еми според мен е нормално да се кефиш на по големите какички, все пак са по озрели :P

Не е много нормално, но като си представиш че има олигофрени който са на 25-30 и ходят с такива на по 13-15 .... това вече е страшно и извратено ;хх

Супер фен Аватара на flo0pY
    О боже ;д Нормално е спокойно всички по млади момчета се заглеждат по яките какички не си сам!
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си