.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Всичко за пазаруването.

Много съм объркана. Правите ли си някакъв списък от какво имате нужда и какво да си купите за пролетта? Какъв ви е бюджета и в колко гледате да се вместите? Изредете списъка си с плануваните покупки. Имате ли определен брой блузи, панталони, обувки или якета, които да закупите?

Нека тук да обсъдим и обменяме идеи. Четох статия за това, че трябва да се следят намаления и т.н. Имате ли стратегии като да следите промоции и разни такива?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Не си правя списък никога. Като цяло тактиката ми е да избягвам да купувам от новата колекция, защото след месец-два цените падат на половина. Тъй като никога не ми е допадало да се водя, ама точно по модата в момента не ми пречи, че ще нося дрехи от миналогодишната колекция например.

Имам достатъчно дрехи и смея да твърдя, че не се нуждая от нищо специално, така че винаги купувам, това което ми хване окото.

За обувки и дрехи, понякога купувам от намалените които са останали от най-малките номера, и ми излиза много изгодно.

Планирани покупки правя само за интернет пазаруване, защото там парите са ми ограничени на месец.

http://www.ebay.com/itm/140670883386...84.m1423.l2648
    В момента имам намерение да купя тази рокля, като ми пристигнат парите.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Правя, после винаги купувам нещо съвсем различно !

Обаче до средата на март смятам да се сдобия със сини сандали с холандски ток и със син топ.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Искам да си купя червен скини панталон, турско син също :Д
    Искам сандали на платформа, вече си поръчах едни флорални, дано ми станат.
    Искам задължително къси панталонки с висока талия, така и не намерих такива, които да не са ми големи в бедрата и талията миналото лято.
    А, искам червени велурени пантофки, защото си купих червена велурена чантичка и страшно добре ще се връзва с две мои рокли :Д
    Харесах си едни бежови пантофки от Бенетон, без пари.
    Това само искам за сега ,ще си ги купя скоро надявам се, ако спра да харча като луда за глупости :Д
    Не е точно списък, просто си набелязвам желани неща и междувременно ако си харесам нещо друго обикаляйки, си го купувам.
    Everything changes, but beauty remains ...

Искам някаква бежова чанта,имам бежови пантофки и затова.
    Харесала съм си едно кожено яке на Bershka.
    Червен панталон-задължително.
    Друго...не знам. Не съм си набелязала нищо повече засега.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не правя списъци, а купувам това, което сметна за добре. Само по-спешно ми трябва нов панталон. Иначе не правя специално пролетно пазаруване, просто купувам тениски и между другото по някоя блуза с дълъг ръкав. И аз си търся къси панталонки с висока талия, както и пола, но не мога да си намеря подходящи. Софианци да кажат кога пускат по-големи намаления, защото в събота ходих и почти всичко беше нови колекции.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Не правя списъци, а купувам това, което сметна за добре. Само по-спешно ми трябва нов панталон. Иначе не правя специално пролетно пазаруване, просто купувам тениски и между другото по някоя блуза с дълъг ръкав. И аз си търся къси панталонки с висока талия, както и пола, но не мога да си намеря подходящи. Софианци да кажат кога пускат по-големи намаления, защото в събота ходих и почти всичко беше нови колекции.
    И аз така. Големите намаления минаха май.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Град
    Ох, значи трябват ми много блузи с дълъг ръкав, панталон, пантофки, къси панталонки, може би една чанта... потници, една две връхни дрехи. пфф

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си