.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Кутийка с причини, поради които я обичам

И така, спрях се на този подарък - кутийка с причини, поради които я обичам. Мисля, че ще е добра изненада.

Смятам да напиша причините на листчета.
    Имам само един въпрос - колко наброй да ги направя, в смисъл цифрата на листчетата да отговаря на нещо (примерно колко дни, месеци ходим. само като пример го давам). Не смятам да ги правя 365 и т.н. прекалено е.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И аз се замислям за нещо подобно като подарък на моя. Иначе за броя си мисля да са или 14 заради деня на който е празника ( + че му е едно от любимите числа ) или 30 - датата на която тръгнахме. Колкото до лисчетата си мислех да ги изрежа в сърцевидна форма от червен картон и така да ги надписвам. Само малко не ми е ясно от де да я взема тая кутия за тях ама ...
    т.е гледай числото все пак да има някаква символика, и лисчетата можеш да ги поразнообразиш.
    Последно редактирано от DragonLady : 02-12-2012 на 22:41

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ако е за София, кутията си я вземи от Джъмбо.. има много видове на много евтини цени

Здравейте..Аз точно това ще подаря на моето момче. Аз направих 100 причини принтирани на червена хартия,изрязани и всяко едно от тях завързано с бяла панделка , купих кутия от Джъмбо ... даноо да съм Ви помогнала )

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами по принцип аз знам за този тип подарък, че се надписват 101 листчета..
    Ама всеки си решава де..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Аз на моя му правих нещо подобно преди време, мисля, че бяха 12. Не е нужно да има някаква символика, но гледай да не се увличаш. Според мен 100 са много, за 365 да не говорим...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

100 са много и според мен
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си