- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да коментираме... Grammys 2012
никой нищо не казва за Алиша Кийс, която беше изключително стилна, а изпълнението и толкова перфектно...
http://www.millionlooks.com/images/a...ammys-2012.jpg
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Лейди Гага ми отне адски много време да разбера какво по дяволите е облякла. Ама щом не е живо, пак е добре. xD
Тейлър Суифт и аз не я харесвам, но роклята просто и стоеше наистина добре. Красива беше.
Snooki.
Адам и Ана.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Рияна,Парис(малко прическата не ми допада,но..),Кели Роуланд и Кели озбърн най-ми харесаха.
Другите са просто трагедия !
Последно редактирано от bebzgirl : 02-13-2012 на 19:31
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Адам е толкова секси!
А Ана изглежда по-добре в скини дънки и тениска ;p
а относно Адел-типично стереотипна работа, щом всички са някакви слабички, задължително е и тя да е такава
и това самочувствие-само аз ли не съм забелязала? а пък и да има-поне е с покритие, 6 грамита от 6 не се взимат току така..
Кейти Пери ми се струва надебеляла малко с тая рокля? Може раздялата с Ръсел да й се е отразила, няма лошо деама е сладка : )
Тя и Тейлър Суифт има грамита, ама това не я прави кой знае какво. Самочувствие може да има един музикант след като е бил повече от 10 години на световна сцена. Самочувствие могат да имат артисти като Клаус Майне, Уитни Хюстън, Шер, Джон Бон Джови. А не някой, който направи 1-2 успешни сингъла, издаде албум и вече си мисли, че е станал следващият Елвис Пресли. Не говорим за визия изобщо.
Впрочем роклята на Ана е ужасна, краката ѝ изглеждат по-големи от на Адам. Роклята на Адел също е отвратителна, прави я много безлична и безформена.
На Ана роклята едно на ръка, че е отвратителна, ама и тя изглежда ужасно едра и кобилеста с нея.
Допълвам галерията с ...
Ребека Блак :
Риана ,току-що слязла от сцената след изпълнение :
Вторият тоалет на Кейти :
![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Ох.. не знам за вас, ама на мен никой не ми харесва, така че да си кажа "ей, един ден искам и аз така!".Просто.. никога не бих облякла никой от тоалетите.
Пък тая Ребека Блек не знам защо е решила изобщо да ходи... Колкото до Адел, аз много я харесвам.Не съм гледала нейни интервюта, но има невероятен глас.
последните снимки, които ванеса даде са потресаващи меко казано ;х
и знам, че така е модерно-руса коса, черни корени, ама на мен ми е доста грозничко
и по принцип руса коса на мулатки, на много малко отива и риана не е от тях според мен
с червена права и беше най-добре
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
Ана е модел на Victoria's secret....
^^ Чака награда![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Оу , Аlиша изглежда много стилно!
![]()
Малко От Бруно Марс,само на мен ли ми се струва ,че е без чорапи?!?!
maDamn
Открийте стоте разлики ;д
http://www.facebook.com/media/albums...51159178244527