- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята дилема :(
Аз пея в хор и едно момче, доста дебеличко ме харесва.Той е сладък и го харесвам, защото е пухкав, не за друго.Е...не пухкав, ами просто сладък ми е!Е, проблема е такъв: Той има близначка, която ни подкрепя в "любовта"
(rofl) Той мисли че съм сладка,красива,секси,супер, готина...Трудно ми е да кажа ДА, но казах.След това скъсахме, но той пак ми предложи и аз пак приех!
Голяма игра! Но сега ми е много трудно, защото сестра му иска да се целуваме с него някъде, а на мен ми е неудобно.Все пак чак пък целувки!?! Знам, да си гадже с някой означава да се обичате, да се целувате..., но ние просто се харесваме, е поне той мен! Не знам какво ще правя - да избера любовния живот с него, или свободния живот, в който макар и късно, ще си намеря готин приятел! Очаквам за съвети!
![]()
Ти шегуваш ли се с нас или?
И от какъв зор сестра му ще ви казва какво да правите? Тя ли ви ръководи любовта?
Ако може да се нарече любов..
Ти го наричаш дебел.. харесваш го.. и кво му харесваш, че бил пълничък..
Поне свестен ли е? .. ох боже..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ами даСвестен е! Питам ви за помощ, не за подигравки! Но ще го имам в предвид!
![]()
На колко години сте?..
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Миличка,объркала си интернета със Снежанка и седемте джуджета.
Какъв свободен и какъв любовен живот,като вие даже не се целувате,а сте марионетки на сестра му.
Ако не си трол,кажи на сестра му да отиде на психиатър,защото странно се самозадоволява.
Не аз не се подигравам .. ама..
Щом наистина не изпитваш толкова силни чувства към него за връзка .. по-добре не го лъжи и си бъди сама и чакай момчето към което ще имаш наистина силни чувства..
А на колко сте впрочем? ако не е тайна..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Сестра му ще ви накара ли и да си докоснете гениталиите?
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Лапе, стой си на задника и си гледай уроците.. на 12 години... малее като те е срам да се целуваш не се занимавай с момчета.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ха-ха една целувка с език не значи нищо. Ако не искаш да го правиш просто недей. Но иначе ти казвам, че на 12 не си малка за целувки с език, не знам точно как да ти обясня.. Ще опитам все пак! Това е нещо невинно и сладко, не е като секса (имам в предвид, че на 12 си малка за секс, но целувките са нещо нормално за новото поколение). Все пак не забравяй, че не сестра му а ти и той диктувате правилата във вашата връзка (ако мога да я нарека така), така че сама си прецени!
Не той или сестра му са проблема ти а ти самата...по начина по който пишеш за него разбирам че ти самата него вземаш на сериозно и като цяло връската ви !
Никога не се предавай!
Aбе вие и говорите все едно е вече на 15-16 години по-зрял човек.Обяснете и го по-простичко.
Значи сестра му няма право да ви се меси.Не ви е никаква.
Ако искаш го целуни,ако не искаш недей.От теб зависи,никой не може да ти каже.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
5-тиАма вече свърши, гаджета сме след играта на "чашка"
Трябваше да е "шише", но нямаше от къде да вземем!
![]()
По думите ти разбирам, че ти не цениш "връзката" ви (така го разбирам аз) ... в целувката нищо лошо няма ... ако го целунеш по причина-сестра му ... мисля, че всичко е започнало като игра... така продължава... и дано така не свършиДали ще го целунеш зависи от теб и от него, не от сестра му (повтарям) ако наистина го мислиш за близък, ще го целунеш по твое желание.
![]()
Не мисля, че си готова за целувки.. Но и ако си, не се води по сестра му.. Излезте някой път само двамата и ако искаш го целувай, ако не искаш - не! И ако ходиш с него само за да му угодиш, или от съжаление, че си пада по теб, недей. Щом няма чувства, значи няма да я бъде!