.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на alleyy

От коя боя за коса сте най-доволни?

Момичета коя боя за коса е най-дълготрайна и сте най-доволни ?

Голям фен Аватара на Sevdito
    ALFAPARF Milan - CHRISTIAN OF ROMA GROUP

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от Sevdito Виж мнението
    ALFAPARF Milan - CHRISTIAN OF ROMA GROUP
    Скоро ми предстои да я пробвам.Чувала съм мн добри отзиви.Майка ми също се боядисва с нея и няма оплаквания..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Фен
    Град
    Sofiq
    и аз се боядисвам с нея.. правя се платинено руса заа цвета никакви забележки. ноо толкоова ми съсипа косата.. ;хх нямам думи.. от 1 год си е на една и ъща дължина.. а съм я подстригвала 3 пъти.. и цялата работа ..защото страшно много гори косата и се накъсва.. и сега можете да кажете ,че при всички руси е така.. но примерно майка ми.. която нали е по стара от мен.. и се предполага ,че косата й няма да търпи толкова.. си се боядисва с гарниер.. и косата й е в много по добро положение от моята... така чее скоро мисля и аз да спра ползването й.. или освен само ако ми трябва през няколко месеца за по хубаво тониране на корени..

Повече от фен Аватара на alleyy
    Благодаря ви момичета

С тази не съм се боядисвала, но ако е професионална, би трябвало окислителя да се продава отделно. Може би самия окислител ти идва силен, ако е така, пробвай с по-слаб.

Фен
    Град
    Sofiq
    проблема е ,че 40 процентовия.. ми е добре.. а в момента даже съм с 30 защото предния път нямаше 40.. и сега дори не ми изсветлява добре корените.. както и да е според мен алфапарф.. имат страхотни цветове.. ноо на всеки различно влияят

:O 40 тва е много силно и ако слагаш боята по цялата коса си е доста вредно. Аз се правя с 20, но моя цвят е медено русо. Иначе съм доволна от боите Farmacolor и Selective.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си