- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тя отлага
Харесвам едено момиче.И тя ме харесва....говорихме за това и и двамата искаме да не сме само приятели.Проблема е че я каня 2-3-4 пъти да излезем и все го отлага.Ако някои има идеи или съвети ще се радвам![]()
Кажи й, че ако не излезете, ще спреш да я харесваш.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Последно редактирано от vassy : 02-13-2012 на 19:55
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
казва ли ти защо отлага? защото ако е нещо тъпо и измислено на бързо не се знае колко те харесва.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ако си търси тъпи извинения я питай защо го прави и дали наистина те хар. .. ако не ти отг. я зарежи ..
Може да си има някаква работа или да не е сигурна в чувствата си. Кажи й, че наистина искаш да сте заедно и я питай дали тя иска. Нека тя да определи мястото и времето, ако е толкова заета. Попринцип, човек ако наистина иска нещо ще намери време.
^^ Съгласна. Когато човек иска нещо, ще намери начин и време. От друга страна може да е срамежлива, досега да не е имала сериозна връзка, знам ли. Познаваш я по-добре от нас. Поговорете, питай я направо, ако продължава да се дърпа, да си намира оправдания, няма смисъл.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Те хората го казаха, ако толкова те харесва ще намери начин и ще излезете, ако не те харесва - ще си намира извинения. Така че просто и го кажи - щом си толкова заета - ти избери място и ден да се видим. Аз лично не бих канил повече от два пъти ако няма успех обаче.
Васи - никой няма време за губене. Ако го отрежеш - ще направиш услуга на човека. Съгласи се че и ти няма да чакаш някакъв пикльо да те размотава с кухи извинения.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Имаше подобно нещо при мен, накрая се оказа, че е било просто срам.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Ако сте на 14-15 може и да я е срам и да се притеснява. Ако не е... най-вероятно е недостатъчно заинтересована.
Temet Nosce
벨야카
Аз също отказвам понякога когато съм наистина заета.. Това не означава, че не го харесвам и прочие.. даже напротив.
И той е зает и аз съм заета.. така че изчакай я когато е свободна.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
tnx![]()
![]()
![]()