- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс по скайп
Някога правили ли сте скес по скайп или нещо подобно?
И такава тема имаше и то не много отдавна.
Не съм, не ме кефи идеята, обичам да усещам партньора.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не, ти?
Я кажи няква яка поза.
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Това ми звучи глупаво, но съм чувал от момиче, което ми е казвало, че го е правило по телефон, което е още по-голяма простотия според мен![]()
Еми знам ли на някой може да му харесва :Д:Д
admit that you are forever alone!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Койте желае на разположение съм. Правя страхотни сексове по скайп. Повече информация на лични.
Жестока тема просто!
По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…
Да, при връзка от разстояние, но в момента не бих. Нямам нужда от това след като имам мъж до себе си, който виждам всеки ден.
И все пак е тъпо.
и все пак предпочитам да не се дразним по скайп :> че още по-трудно ще бъде :> Нека има желание после като се видим да се ИЗЯДЕМ .... трябва да имааа желание всеки път :>
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Че то това "дразнене" даже си засилва желанието и после като се видите и ... наваксване яко
DragonLady напълно те подкрепям. При мен ситуацията беше същатаКато няма как и това до някаде върши работа, вярно не е като да можеш да пипнеш и т.н , но за такава връзка това е едно от многото малки решения на проблема с изневярата.
Според мен е тъпо само в такива ситуации като на Лейдито е вариант иначе не бих го практикувал лично аз
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
тва е най тъпото нещо ...... и го правят само мега загорелите![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Стара версия ли ползвам, та не съм в час с тея модерности?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Къв секс, тва си е жива мастурбация.
Welcome to the Jungle...
^ Word.
Всякакви 'виртуални' и дистанционни форми на секс са ми тъпи. Лайв изпълнения, хъхъ, моля.
Тъпо било. Вариант си е. Особено да мога да му видя физиономията във върховия момент, ако в момента не мога.
Искам да пробвам пък.