Здравейте наскоро ми откриха въпросните кондиломи външни са гинеколожката ме гледа каза,че нямам в влагалището и ми предписа кондилин , много съм притеснена четох какви ли не неща из нета ,страхът ми е от това дали след като са външни могат ли да се разпостранят навътре някои лекувал ли се е от тези гадини постоянно ги гледам дали се увеличават вече се побърквам ...
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Употребявай лекарството си редовно ии защо не кажеш поне на майка си за проблема си ??
майка ми знае ,като чета из нета на всички им са се махнали но не знам аз съм в няква паника
Съгласна съм с по-горното мнение. Спокойно..употребявай лекарството и всичко ще е наред,след това гинеколожката вика ли те отново на преглед?
ами изписано ми е да се мажа с кондилин когато го слагам много ме гори въпросът ми е да пише някои който ги е имал да ми помогне малкооо
Кондиломите са упорити, но се махат, да. Кондиломите са индикация за раждане с цезарово сечение (много в бъдещето отидох...). Но наистина не се вманиачавай! Този Кондилин е много ефикасен, поне така съм чувала. Напълно е нормално да те гори-той действа по този начин.
Братовчедка ми има, само, че вътрешни. Тя е бременна и два пъти и ги махаха с течен азот, но беше много наложимо.
просто четох в нета че е възможно да се хване рак на шийката и от това ме е много страх но гинеколожката каза че нямам вътре и аз затова постоянно се гледам дали се увеличават и дали влизат навътре... уффф и момичета кажете как да кажа на гаджето той все ме пита защо не искам да правим секс ....
Обясни му , че имаш малък проблем.. Или защо най-добре не му кажеш истината?
страх ме е да не си помисли че съм болна от нещо по сериозно и да ме зареже макар че знам че ме обича нооо.....
Секс можете да правите, НО с презерватив. А самите кондиломи се получават от ЧПВ (човешки папиломен вирус), който предизвиква рак на шийката, НО с правилно лечение няма нищо страшно. Ако приятеля ти те обича ще го приеме, братовчедка ми даже ще има дете с този човек.. Всичко зависи от него, това, че имаш кондиломи не те прави половин човек, нали така![]()
Мисля , че не е много правилно да прави секс с момчето,макар и с презерватив?![]()
Е да, точно днес, утре не, но когато гинеколожката и каже защо не? Аз знам, че не пречи...
О секс в никакъв случай няма да правим докато не видя че ги няма.... моля ви кажете ми щом са външни мога ли да хвана този рак ? мен от това ме е най много страх и затова може би така съм се вманиачила![]()
Според мен си се усетила на време и си отишла на гинеколог и щом се мажеш редовно,мисля че няма опасност ..
Камелче, до колкото съм информирана кондиломите могат пак да се появяват.
За рака-ако лечението на кондиломите е правилно няма такава опасност.
Последно редактирано от gersinkaa : 02-09-2012 на 20:55
уф благодаря ви ще правя каквото каже гинеколожката,аз даже се притесних дали ще мога да имам и деца но като четох видях че доста жени имат този проблем но си имат и дечица ...за сега от 6 пати мазания някои паднаха ся по големичките очаквам да се махнат
Доколкото помня ти ходи на гинеколог в Понеделник,щом досега има напредък и някои са изчезнали,ще изчезнат и останалите![]()
Камелче, нали ти казвам.. Братовчедка ми ги имаше ВЪТРЕШНИ и сега чакаме всеки момент да роди едно живо и здраво детенце.. Само, че ще роди секцио. Тя в момента не ги лекува, не може. И те ги откриха когато вече беше бременна. Е, какво.. Чакаме си дрислата, всичко е нормално.. Само, че когато се възстанови от операцията ще започне лечение
Между другото Кондилин е много хубаво лекарство, така съм чувала, а и отзиви...![]()
elichka955 да в понеделник ходих и дано се махнат всички и да се успокоя малко че трябва да заминавам на 500км от моя край и ако маи ще се налага да патувам за да ме наблюдават ..... gersinkaa благодаря ти че така ме успокои да ви е живо и здраво бебенцето и дано майката също да се възстанови от тези гадинки
Споко, външните се лекуват по-лесно!
Ако става въпрос и кандидозата е упорита, и тя има усложнения.. Всяка болест крие своя риск. Но с правилното лечение всичко ще е ОК!![]()
кандидозата ?
Да, гъбички.. Имах.. Няма такова упорито нещооо.... Знаеш ли, че и от тях ако не се лекуваш на време може да стане сериозно.. И аз както не се лекувах толкова време отнесох едно голямо конско... Но всичко мина Слава Богу!Не се стряскай-ще се повторя-болест ли е, винаги има риск
![]()
Пак ти благодаря за подкрепата имах нужда на някого да споделя, с мама като говоря тя уж ми ги гледа всеки ден като ми помага с мазането и казва че ще паднат но тя все пак може и да иска така да ме успокой
Неее, минават, но понякога пак може да се появятТова не трябва да те плаши никак! И не, не иска да те успокои, казва ти истината. Ще се оправиш, спокойно
![]()