.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Самотен

Hybrid View

Пич, на Балканите си все пак. Купона тук не свършва. Женоря за сериозна връзка още през 92-93 започнаха бавно да си заминават. Може и да съм 91 набор, но съм чувал историите за пост-социализма и движението на тенденциите в обществото.

И е факт, недей се чуди че приятелите ти са такива и такива или че жената такава и такава. Всичко си е до човешка психология. Ако си мислиш че и жените в другите страни на Балканите са първо качество пред нашите жестоко се лъжеш.

Все пак всичко на Балканите (без гърците) е било управлявано от комунисти. Тито, Живков, Чаушеско.. беднотия яко и всеки се е чудил как да припечели повече пари. И да, припечелвали са с честен труд без да разбира закона. СССР и Югославия се разпадат, пари вече ептен няма и жените си се връщат към древната професия. Курвалъка.

Изучи си, иди да живееш в чужбина и ще разбереш че на Запад нещата не са такива както тук. Ценностната и Моралната им система е къде къде пред Балканската. Индивиди като чук и бег както тук са пълна рядкост и то само по купоните.

Един лесен въпрос: За какво ти се говори? (всеки е самотен по своему и обикновено не говори за истинските проблеми или поне не ги осъзнава като такива) Аз също съм на 20 и да ти кажа, още не съм открила човека, с когото да поприказвам откровено. Но най-същественото е, че дори да притежаваш всичко, което си искал, пак няма да си щастлив. (не че това трябва да е някакъв вид успокоение) Съветът ми е да започнеш да говориш. "Искам това и това и го искам така и така" Лесно е
    Рожденият ден е като големият пердах - хем те боли, че вече не можеш да забиваш долно ляво круше, хем те кефи, че и другия не може.

http://advensve.blogspot.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си