- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пф.. големи мускули
ЗдравейтеТърсих подобна тема, но не намерих , то е и нормално,защото темата е странна наистина , дори може да ви се стори тъпа, но се чудех дали е възможно да намаля някак си мускулите ми на ръцете? Момиче съм , на 14. Тренирам танци, но главно мускулите на краката са ми развити,което е нормално за танци и на мен ми харесва. Просто на ръцете също имам мускули , не се забелязват при отпуснати ръце, но имам чувството,че ми правят ръцете много големи и дебели. Може би сега повечето от Вас ще ми кажат,че това са мазнини, но съм убедена,че не са. Ще бъде супер наистина, ако някой ми каже и знае как да намаля размера или нещо подобно (знам,че звучи тъпо и невъзможно ) , но реших да споделя. Мерси предварително
![]()
ohh i az imam sashtiq problem![]()
Някой да има някакви идеи ?
Дай некви снимки де.. Да преценим дали не е по добре към културизма да се насочиш.. Вместо тия танци
прави упражнения за гръб, преса и крака и няма да имаш равна
Ох, защо повече момичета нямат вашия "проблем"?)))
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ми точно щото ми е много забавно ше си пиша колкото ми е кеф на мене.. Хахаа
И кво ся.. По хуу към културизма се насочи пак ти казвам.. Виж явно имаш некъв ген да си здравенячка дори и без тренировки.. Предстаи си ако почнеш да тренираш.. Ш станиш известна чесну майна.. Не си пропилявай шанса с тия танци манци
Абе защо всички взехте момичето за мезе... Наистина ако започнеш да тренираш за останалите части на тялото си ще стане по-съразмерно, но като цяло може да изглеждаш по-груба, защото ще станеш едра.. Питай някой лекар, фитнес инструктор.. Не знам.. И ако намериш решение пиши![]()
ако е наистина мускул ( след като си убедена че не са мазнини) той няма как да се намали....![]()