- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свирки
защо не мога и не мога да свърша от свирка ......... с няколко момичета и с нито едната не стана ... а те си знаят работата ..
axa
Аз лично от свирки свършвам по - бързо от колкото секс .
Може да се каже,че и аз от свирки свършвам по - бързо от колкото със секс. Имам приятели,които от свирка пак не могат да свършат от свирка,но според мен това не е проблем![]()
Всичко е до психологична нагласа.
И аз познавам момче, което не може. Предполагам, че с времето ще стане номерът.
Ъъ, защото е повече от приятно, защото е различна емоция, защото е различно от секса?
Защо не, всъщност?
Щото е гадно да не можеш да свършиш, независимо дали става въпрос за свирка или секс?
Еми и аз не мога, какво толкова. Тъкмо не мъча мацката със свиркиами се почваме по същество.
дори не са ми и правили свирка, аз сигурно бих свършил след 5 секунди
Докато го прави някой път и казвай кое повече ти харесва. Дали засмукване, дали дълбоко гърло, дали да движи и ръчичка... Предполагам, че ще се научи кое ти харесва точно на теб най-много и ще стане.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Според мен брато не си попаднал на правилната мацка![]()
Всичко живо девойките обвинява. Мпже пък всичко да е на психическа основа може да не ти доставя достатъчно удоволствие. Което и да е отпусни наслади се пъкк какото ще да става![]()
''психическа основа'' тя нека си знае работата добре пък пак ми говорете за психика