- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ще ми вадят зъб и ще умра
говорете каквото искате,плюйте ме все ми е тая утре ще ходя на заболекар да ми вадят кътник и то млечен.
на 15 съм и не съм ходил да ми вадят зъби от 12 годишен,помня че преди много ме болеше,сега не знам какво е ,но ще умра от стрес.
Ако от това се умираше...
Като толкова те е страх си поискай упойка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Умирай 1 лигльо по-малко... Аз пък ще ходя да ми наместват челюстта и да ми правят 2 зъба и не мрънкам? И аз съм на 15 проблем? Стегни се... лайно..
Rar3, като си толкова смел, браво на теб.. Някои хора просто не ходят често или развиват нещо като фобия от стоматолози и т.н. И аз като не ходих почти 2 години, после тръпнех от страх.. Но ако зъболекарят е специалист и си върши професионално работата, то няма нужда от притеснения.. Най- "болезненото" е упойката.. Оттам нататък почти нищо няма да усетиш.. Известно време след самото изваждане си отдели няколко часа за почивка и вземи някакво обезболяващо, защото ефекта на упойката преминава и чак тогава може да започне да те боли..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Няма да умреш.. |( На мен са ми вадили два зъба наведнъж, макар че бях на 12, но не мрънкам.. я се стегни xD
Както казаха по-горе кажи да ти сложат упойка и готово.. леле та вече и теми се пишат за вадене на зъб..![]()
Голямо чудо...на хората постоянни зъби с корени им вадят и пак оцеляват,ти за един млечен си седнал да се вайкаш
Я го дай по-смело
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Прекалено много драматизираш. Просто не мисли за това и каквото такова. Все пак няма да умреш от болка! Пък и си помисли на някой хора какви операции им правят и т.н., а ти си седнал да цивриш за един зъб..![]()
Ти фред ли си е човек? На 15 си и ще ти вадят МЛЕЧЕН ЗЪБ....wtf???????
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
и какво искаш да направим?!М?
Какъв ти е въпроса??Какво искаш..да те успокоим?!Е ти ако ставаше ето така,чрез форуми и т.н.,то щеше да има виртуален секс,който да усетиш..виртуална любов,която да те кара да се усмихнеш..
Млечни зъби на 15 години?
А като ходиш на зъболекаря не забравяй да си навиеш полата преди да се качиш на стола,че да не се закачи някъде и да ти се видят кюлотите,защото очевидно си момиче.
"О,у,а,ще ми вадят зъб,напълних гащите от стрес".Абе я се стегни,ако играеш ролята на беден путьо - честито,оскарчето е твое.
А сега прави какво правят всички мъже,прасни една голяма ракия и бегай да ти къртят дъвкалника,не е трудно,само ракия ти трябва.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Ооо, я се стегни бе лигльо и на мен са ми вадили и аз да не би да съм умряла.Явно не си в ред нещо ..
Първо - това е млечен зъб. Няма да боли толкова много. Освен това ще го замрази първо,после ще го махне. Много се вкарваш,последния ми млечен зъб падна на 13, не беше чудо голямо , последните няколко даже сама си ги дръпнахИ кураж !
maDamn
Колкото и да не ви се вярва, има хора на по 15 с млечни зъби. Такъв случай е брат ми. На него пък ще му вадят двата кучеshки. И кво? Млечни са. Няма да боли, при това и упойка ти слагат. Не се излагай.
да си мислил по-рано за това .. на 15 си ейй..![]()
от това ако ще мреш не знам занапред в живота как ще се оправяш..още кви неща те чакат..![]()
То вече сигурно са ти го извадили зъба, но млечните зъби нямат корени така, че се вадят в пъти по-безболезнено от постоянните. Изобщо няма да те боли толкова много. Що зъби са ми извадили и не съм умряла. А имам фобия от зъболекарски кабинети.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На мен на 12-13 години ми извадиха от последните зъби един с упойка в венеца с игла и не съм ревал така като теб а млечните си ги дърпах сам с конец и не съм и гък казал разглезено лайно : ( Най лошото е че момичетата си падат по такива като теб
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !