- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се сближа с него???
Здравейте.На 13 години съм и харесвам едно момче.Проблемът е,че той е влюбен в моя приятелка.Вчера и предложи да станат гаджета,но тя отказа.Друга моя приятелка също го харесва.Тя е много красива и затова може да има почти всички момчета....винаги когато аз и въпростното момче останем насаме тя идва и започва да му се прави на интересна.Дори вчера видях как той и даде якето си,защото и беше много студено,а аз седях до тях и треперех от студ.Тя казва че са само приятели,но съвсем скоро той ще започне да я харесва.Със момчето се прибираме с един автобус,а той живее в съседният блок.Той ме мисли за симпатична и забавна,но нищо повече...знам,че темата е много объркана,но се надявам да ми помогнете.
Явно е,че той харесва надутата ти приятелка,а не теб.
Не ми пука за вашето тъпо мнение!
Покажи интересът си към него. Не чакай той да се сети, че го харесваш, а му го намекни по някакъв начин.
Майната им на всички, просто ги зарежи и тръгни по свой път. Нямаш нужда от тях, едно момче което не можеш да имаш и то заради приятелката ти. Майната им на 3мата просто.
Щом го харесваш, покажи му го. Ако има интерес към теб, то ще си проличи. Ако не се получи, не се натъжавай, животът е несправедлив за съжаление.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Покажи му ,че го харесваш.Можеш да му говориш на галено име и разни такива ...
Толкова ли не разба че харесва приятелката ти а не теб по-добре не се бъркай само ще си наранена
Намеквай му малко .. покажи,че имаш интерес, пиши му , питай го разни неща и ако видиш,че нищо не става с него значи не си заслужава и си намери някой друг,който да знаеш,че със сигурност харесва теб.