Ще ти кажа мен какво ме впечатлява, пък дано ти е от полза.

За да ме впечатли момиче, то трябва да ми бъде интересно, да ме привлича, да бъде интелигентна, да имаме общи теми, да се отнася с мен с нужното уважение... би могло да е плюс ако покаже интерес към мен, но не е задължително. Други бонуси са: чувство за хумор (много желателно) и всякакви детайли, черти от характера и т.н, които аз харесвам, но са достатъчно много, за да не ги изброявам в момента.

Какво НЕ ме впечатлява (понякога отблъсква)? - неестествено поведение, високомерно поведение, ограничени възможности за разсъждения, всякакво поведение демонстриращо ниско ниво на култура и още много.

Във връзка с написаните неща преди мен: аз примерно не (обичам да) се хваля/фукам със забивки и креватни дейности.

Иначе ситуацията ми намирисва на high school crush (15~ +/- години), ако е така - нищо не губиш като опиташ.
Когато момче не харесва момиче и бъде попитано за това, обикновено отговаря с "не". : ))
Когато харесва момиче (или не е сигурно, или не харесва достатъчно, трябва да се допуснат и тези варианти), може да варират отговорите от "не", през "не знам", до "да".
И това става дума за този възрастов диапазон, в случай че се окажа прав за годините.

Много често момчетата на тези години са пасивни, прикриват несигурността си като демонстрират високо самочувствие и се изявяват като badass-ове, затова ти бъди инициативна, ти направи първата крачка.
Просто няма какво да загубиш. : )
Аз смятам, че е по-добре да играеш и да загубиш (образно казано, защото за каква загуба си говорим?! хаха), отколкото да не играеш и да се чудиш "какво ако..." : )
Смело и безотговорно! Айде успех :р